Bourjois Healthy Mix tecni puder

Veliki sam fan tecnih pudera pa tako da ni ovom nisam odolela. Bourjois Healthy Mix Foundation je puder koje su mnoge blogerke nahvalile i to s'razlogom.



Dolazi u staklenoj ambalazi,koju prosto obozavam i ima pumpicu koja odlicno radi tako da nikada necete imati problema sa kolicinom proizvoda koja vam je potrebna. 



Srednje je teksture,ni previse gust ni previse tecan,sto omogucava lako i ravnomerno nanosenje. Ima srednju prekrivnu moc,ne moze da prekrije vece nepravilnosti ali zato pore fino ispegla,ten je ujednacen,svez i hidriran. Nema mat zavrsnicu. Obogacen je kristalnim pigmentima tako da kozi daje blistavost i zdrav sjaj. Veoma je lagan,nijansa se stapa sa tenom i pruza mu prirodan izgled. Moze se nanositi prstima,sundjercicem ili cetkom - ja koristim cetku jer njome lakse postignem zeljeni efekat. 

Miris mu nije prejak vec fin,vockast. Sadrzi vocne ekstrate:kajsije - daje blistavost,dinje - pruza hidrataciju i jabuke -antioksidant. 

Nema SPF tako da je pre njega potrebno naneti neku kremu sa zastitnim faktorom. Ne oksidira,sto je veoma bitno. 


Na ambalazi pise da je postojanost pudera 16h (sto ne mogu potvrditi jer ga na toliko nisam testirala) i hidriranost koze 8h za sta se moze reci da tacno.


Moze se naci u sest nijansi od kojih je najsvetlija 52 Vanilla,53 Light Beige (ovu nijansu ja koristim),54 Beige,55 Dark Beige,56 Light Bronze i 57 Bronze. 
Moze se kupiti u parfimeriji Jasmin za oko 1500din. i standardnih je 30ml.

Коментари

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije II

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Tecni puderi za mesovitu kozu

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije