Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor tretman za ostecenu kosu

Aussie brend nam dolazi iz daleke Australije i gotovo sigurno ste o njihovim proizvodima vec culi i to uglavnom pozitivne komentare.
Postoje razlicite linije proizvoda za negu kose, za ostecenu , za suvu, za farbanu kosu itd. Ja imam suvu i ostecenu kosu pa je i logicno da prvi Aussie proizvod koji sam odlucila da probam bude  tretman za ostecenu kosu. Upravo je 3 Minute Miracle Reconstructor najprodavaniji proizvod brenda Aussie.


Assuie 3 Minute Miracle Reconstructor deep treatment namenjen je ostecenoj kosi koju dubinski neguje. Sadrzi ekstrat australijske mente. Deluje za samo 3 minuta tako sto suvu i ostecenu kosu pretvara u glatku i sjajnu cime olaksava njeno oblikovanje. A da li je zaista tako, procitajte u nastavku....

Tretman dolazi u veoma zanimljivom pakovanju od deblje savitljive plastike ali vec vidim problem jer ne verujem da ce se moci istisnuti sva kolicina proizvoda kad bude pri kraju. Nema klasican cep, vec se na tom mestu nalazi otvor sa providnom gumom koji se kada se stisne tuba otvori i izadje odredjena kolicina proizvoda.


Tekstura je bogata, gusta ali i nekako kremasta sto olaksava nanosenje. Miris je predivan, mirise na zvake sto se meni jako dopada. Preporuka proizvodjaca je da se tretman na kosi drzi od jednog do tri minuta ali po potrebi ili zelji moze i duze. Ne vidim neku razliku kada drzim 3 minuta od one kada drzim duze. Posle ispiranja kosa je laksa i skripava pod prstima. Omeksa kosu, cini je laksom i meksom ali nisam primetila da je nesto posebno zagladi. Ne oduzima joj volumen tako da bi savrseno odgovarala normalnoj i tankoj kosi.



Moram reci da sam ja mnogo vise ocekivala od ovog tretmana jer isti efekat dobijam i od nekih duplo jeftinijih maski za kosu. Ukoliko nemate previse ostecenu kosu ovaj tretman je dobar izbor, dok za blajhanu, suvu i prilicno ostecenu kosu ovo i nije pravi proizvod koji bi ucinio malo "cudo". Ipak ja necu tako lako odustati od ovog brenda jer vodjena iskustvima vecine pala sam pod iskusenje da isprobam dobar deo Aussie proizvoda.
Sastav: Aqua, Cetyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Stearyl Alcohol, Quaternium-18, Bis-Aminopropyl Dimethicone, Benzyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Hydroxypropyl Guar, Glyceryl Stearate, Parfum, Polysorbate 60, Citric Acid, EDTA, Propylene Glycol, Oleyl Alcohol, Magnesium Nitrate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Melissa Officinalis Leaf Extract, CI 19140, Phenoxyethanol, Methylparaben, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, CI 17200, Methylisothiazolinone, Propylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Ascorbic Acid, Sodium Sulfite, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

             Da li imate iskustva sa Aussie brendom i koji su to proizvodi koje ste probali?

Do narednog posta :*
M.M.

Коментари

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije II

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije

Rival de Loop Natural Touch Concealer - korektor