New In #11

Drage moje,vreme je za post o novitetima. Nisam nesto previse kupovala,vise sam bila usresredjena na nabavku nekih "neophodnih" stvarcica za letovanje,tako da sam u ova protekla dva meseca malo "stedela" sto se kozmetike tice. Uostalom,videcete u nastavku posta...
Krenucu od dekorative....

Kao sto vidite,Aura je neizbezna....Nisam neki ljubitelj vestackih trepavica ali kao ajde za promenu da probam i odlucila sam se za Aurine 04 Miaou Miaou i mogu reci da su odlicne. Uz njih tj. za njih sam uzela takodje Aurin lepak,providan i vodootporan. Odlicno radi posao. Tu je jos jedna stvarcica iz Aure,Xpress olovka za oci 604 nesto izmedju boje koze i svetlo roze,veoma intezivna,mekana sto joj omogucava lako nanosenje.
Volim Nyx-ove proizvode ali izbegavam cesto da svracam jer bih celu radnju pokupovala :) Ovog puta sam se napokon docepala dugo zeljene Jumbo olovke za oci u nijansi 604 Milk Lait - jedna rec...savrsena. Od Nyx-a sam takodje uzela Matte finish Long Lasting setting spray. Ne znam da li samo na mojoj kozi cudno reaguje ali uopste mi ne matira lice vec mu da neki satenski sjaj (nista previse),izjednaci malo suvlje delove sa ostatkom lica ali nista vise od toga. Mozda mi sminka malcice duze traje nego obicno ali ipak brzo prosijam.
Od Rimmel-a sam dobila Volume Colourist maskaru,samo sam je probala tako da dok ne pocnem sa koriscenjem sudrzacu se od komentara.
Iz Avon-a se uvek mora nesto naruciti,a nisam mogla odoleti ovoj preslatkoj paletici Sun Washed Blooms koja se savrsena za leto.

Naravno obnovljena kupovina divnih Avon kremica sa breskvom i pamukom.
Kad smo kod Avona,obezbedila sam se i setom za stopala koji je bio na snizenju,i to: piling,hidrirajuci losion i osvezavajuci sprej. Sa limunom je,tako da mirise veoma osvezavajuce.

Za negu lica,medju ostalog koristim i par Vichy proizvoda a sada sam moju kolekciju upotpunila i Normaderm gelom za dubinsko ciscenje problematicne koze i iskoristila priliku da u apoteci uzmem uzorak kreme za lice iz iste kolekcije.

Kada je kosa u pitanju,ostajem verna Schauma samponima ali ovog puta sam se odlucila za intezivni kremasti sampon Cream&Oil za suvu kosu i kosu sa ispucanim krejevima.
Maska za kosu,koju sam koristila i na moru i koja se odlicno pokazala je Still Moisture Care za suvu i lomljivu kosu sa jojobom i Aloe verom.

Aloe Vera Esi gel sa vitaminom E i etrskim uljem cajevca je proizvod koji sam uzela prvenstveno za saniranje posledica na kozi pri izlaganja suncu ali se moze koristiti i za smirivanje iritirane koze nakon depilacije,kod manjih povreda prilikom pada,ogrebotina,zuljeva,ojeda itd.

I za kraj proizvodi za suncanje kojima sam se obezbedila za ovo leto:
Olival Sun Kids sprej za suncanje SPF 50+  i SPF 30 ,bez parabena,vodootporni i takodje Olival Sun Milk SPF 20.
Za preplanuli bronzani ten zaduzen je Carroten,sa uljem sargarepe.


To bi bilo sve drage moje,do sledeceg posta :*
M.M.

Коментари

  1. Odlican post!Baš si zanimljive stvarčice nakupovala,prosto ne znam šta mi deluje zanimljivije!
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  2. Ja redovno koristim Aurine trepavice u broju 4, neprevazidjene su! Takodje sam jako zadovoljna njihovim lepkom, i crnim i belim. Imam i NYX belu olovku, koristim je uglavnom kao bazu za neke svetlije senke ali mi se ne dopada kako izgleda u vodenoj liniji. :)

    Beauty by Keti

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. A meni je Nyx bela olovka odlicna u svakom pogledu....zavisi ko kako voli 😃

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Tecni puderi za mesovitu kozu

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije

Byphasse gel za ciscenje lica

Danas recenzija o Essence All About Matt Fixing Compact Powder

Avon Clearskin Professional tretman protiv mitisera