Rilastil nagradna igra

Evo i jedne nagradne igre koja vec 2-3 meseca ceka da bude realizovana.
Kao sto vec verovatno znate,Rilastil je italijanski dermokozmeticki brend koji sadrzi siroku paletu proizvoda namenjenih razlicitim potrebama koze.
Pre par meseci sam od divnih ljudi iz Rilastil-a dobila paket proizvoda na testiranje u kome se naslo i nesto za vas. Jedna od vas dobice uzorke Micro i Aqua linije proizvoda. Micro linija namnjena je prvim borama koje se javljaju vec sa 30 godina,dok je Aqua linija namenjena dubinskoj hidrataciji koze.
Nesto vise o Rilastil proizvodima mozete pogledati na Rilastil Micro Eye Contour Cream   , New In #8 Rilastil L'Occitane Caudalie  ,  Rilastil Daily Care Miceralna voda



Ukoliko ispratite sve dole navedene korake,mozete osvojiti sledece uzorke:
1. Micro linija: - Eye Contour Cream 3ml
                         - Nourishing Cream 5ml
                         - Moisturizing Fluid 3ml
2. Aqua linija:  - Legere Cream 5ml
                         - Normalizing Fluid 3ml

A uslovi nagradne igre su:
- Like FB stranice Marin kutak 
- Podelite post o nagradnoj igri na FB pod opcijom javno
- Tagujte bar 4 prijatelja ispod posta na FB stranici
- Like FB stranicu RILASTIL Srbija
- Ispod ovog posta na blogu napisite kako vi negujete svoju kozu
- Ukoliko zelite mozete me zapratiti na Instagramu (@MARIA_MATEJAS),Pinterestu,Bloglovin,postati pratioci bloga Marin kutak...

Nagrada vazi samo za Srbiju i za one koji paket mogu primiti na nekoj adresi na teritoriji Srbije. Postarinu od 150 din. placa primalac paketa iliti dobitnik nagrade. Igramo se do kraja meseca kada ce biti izvucen dobtnik utem rendom.org aplikacije.


Hvala sto ucestvujete i srecno svima!! :)

Do narednog posta :*
M.M.

Коментари

  1. S' obzirom da mi koza nije previse zahtevna (tokom zime je malo vise suva, ovako ne), pa ne moram previse da biram sta cu koristiti.Za telo volim neke laganije losione i mleka, a za lice micelarna i nocna kremica su sasvim dovoljni :)

    ОдговориИзбриши
  2. Одговори
    1. Veoma hrabro....anoniman moze biti svsko 😃 Izgleda da na pogresna vrata kucate.... Ukoliko vam se ne svidja nagradna igra,postoji jednostavno resenje- ne uvestvujte!

      Избриши
  3. Sto se tice negovanja tela, posle tusiranja obavezno namazem neko kozmeticko mleko. Leti se stitim od sunca, uljem ili mlekom sa visikim faktorom zastite. Nega lica, svaki dan obavezno skidanje sminke sa miceralnom vodom. Zatim mazanje sa nocnom kremom. Obavezno odrzavanje licne higijene, cestim tusiranjem.

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман16 јул, 2016 01:46

    koristim laganu dnevnu kremu i antirid za oci,pored toga redovno cistim lice mlekom,i piling radim jednom nedeljno

    ОдговориИзбриши
  5. Trenutno koristim Aif,a i s vremena na vreme stavljam kremu od puza.Posto mi je koza jako zahtevna.Nisam do sad koristila rilastil,ali cula sam pohvale.

    ОдговориИзбриши
  6. Trenutno koristim Aif,a i s vremena na vreme stavljam kremu od puza.Posto mi je koza jako zahtevna.Nisam do sad koristila rilastil,ali cula sam pohvale.

    ОдговориИзбриши
  7. Pre svega hvala na darivanju! Moja koza je jako suva i sklona perutanju tako da joj je hidratacija neophodna,pred spavanje koristim nevenivu ili pavlovicevu mast jer ne podnosim da me koza zateze,a ujutru pre sminke koristim lorealovu hidrantnu kremu,naravno i ciscenje je jako bitno tako da koristim seba med penu za ciscenje! :-) Ig:jovana.beba88 Fb: Jovana Spasic Travar

    ОдговориИзбриши
  8. Super darivanje! Ja svoju kožu negujem preparatima namenjenim za mešovitu kožu. Tu je Nivea micelarna i Farmona krema protiv fleka koja je fenomenalna!

    ОдговориИзбриши
  9. Preko leta se posebno trudim da rasteretim kožu teškim kremama i buterima, pa laganiji losioni se više koriste, za lice micelarna voda uveče, ujutru gel za umivanje, noćna krema pred spavanje i okoloočna... bez mnogo komplikovanja i terorisanja kože :) fb Jasmina Makuljević :)

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Tecni puderi za mesovitu kozu

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije

Byphasse gel za ciscenje lica

Danas recenzija o Essence All About Matt Fixing Compact Powder

Avon Clearskin Professional tretman protiv mitisera