Sta se nalazi u mojoj torbi za plazu?

Zdravo drage moje!! U ovom postu pokazacu vam sta to ja sve nosim u mojoj torbi za plazu.


Krenucu prvo od onog najpotrebnijeg a to su kremice za suncanje,uvek nosim nekoliko cisto da se nadju jer mozda ce nam zatrebati.... Uvek nosim bar jednu za dete ali ovom prilikom spomenucu vam dve tj. dv faktora koja su nam obavezna i to Olival Sun Kids SPF 50+  UVA+UVB waterproof za veci deo letovanja a za par poslednja dana tu je Olival SPF 30 (koje na slici nema jer mi je dete na "kupanju" a kremica je obavezna). Kremice dolaze u veoma prakticnom pakovanju sa raspsivacem koji odlicno radi. Veoma lagane teksture,brzoupijajuci,ne ostavljaju lepljiv i beli trag na kozi. Iako pise da su kreme vodootporne to zaista nisu jer se u dodiru sa vodom odmah speru. Ako zanemarimo tu cinjenicu,ovo su ipak dobre kreme.

Moj suprug i ja se kao i svake godine mackamo Top Ten Carroten losionom,u pitanju je porodicno pakovanje koje sadrzi faktore 36 i 16. Malo je gusce teksture,ukoliko se nanese malo veca kolicina moze ostaviti beli trag na kozi,ne ispira se u vodi i odlicno stiti kozu od sunca. Drugi proizvod koji koristimo je Olival mleko za suncanje SP 20,veoma lagane teksture i vazi isto kao i kod decije kremice,iako pise da je vodootporno ipak nije.

Da bi smo dobili onaj lepi bronzani ten,bar ja koja sam nazalost bela i nikada dovoljno da pocrnim (ruku na srce,i ne suncam se uopste) koristili smo divno Carroten Tanning Oil. Sadrzi ulje sargarepe,tamno narandzaste je boje,brzo upija ali zavisno od kolicine koju nanesete i zaista doprinosi da vam koza dobije lepu bojicu. Moje odusevljenje ovim Carroten uljem jos uvek traje.

Kako proslog tako i ovog leta za zastitu kose od sunca koristim Balea sprej sa UV zastitom. Koristi se pre i nakon suncanja na suvu ili mokru kosu,ne ispira se. Stiti kosu od isusivanja prilikom izlaganja suncu,slanoj i hlorisanoj vodi.

Sledece sto se nalazi u mojoj torbi su naocare za sunce i kupaci,tu su naravno telefoni,tablet i prateca oprema...sve puta 3,koliko nas ima :)

Veoma bitna stvar bez koje skoro pa nigde ne idem je,naravno njeno velicansto Knjiga...Procitala laganu Danijelu Still,pa na moru nabavila Rosie Thomas...

U svakoj mojoj torbi,pa i u ovoj za plazu nalazi se neka Balea univerzalna kremica....a kada smo kod kremica tu je i Burra okoloocna krema koju sam koristila da mi smiri peckanje ispod ociju od soli i sunca.

Snalice,gumice i te takve sitnice za kosu su obavezne,kao i kacketi ili neke kapice....moj sesir ne moze stati u torbu ali eto i njega da vidite jer je prelep.



Uvek su tu i neke grickalice tipa plazma,chips,smoki,jafa....voda obavezno.
I preko svega toga naredjam ponco i peskire koji su ogromni.....jer ipak ima ko ce da nosi..a to nisam ja :) ;)

I sve to stane u ovo....(istina da ne moze da se zakopca ali ko jos razmislja o tome :) )

Do narednog posta :*
M.M.

Коментари

  1. Skoro pa sve se nađe i u mojoj torbi. Gdje si kupila ovu preslatku na sloneke, ljubav na prvi pogled je!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kod Kineza iako nisam neki ljubitelj kupovine kod njih,zaprepastila sam se kada sam nedavno videla da oni u stvari vise drze nasu i Tursku robu neko njihovu....

      Избриши
  2. Анониман12 јул, 2016 18:06

    Odakle je šešir? Prelijep je *___*

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Tecni puderi za mesovitu kozu

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije

Byphasse gel za ciscenje lica

Danas recenzija o Essence All About Matt Fixing Compact Powder

Avon Clearskin Professional tretman protiv mitisera