Nivea - mleko,losion & univerzalna krema

Nivea proizvode koristim od jos od malih nogu,prvi sa kojim sam se susrela je svima dobro poznata "plava Nivea" univerzalna krema i od tada obozavam sve sto mirise na nju ili bar podseca. Ipak cemo nju ostaviti za kraj,a krenucu od ........


Nivea hranljivo mleko za telo namenjeno je nezi veoma suve koze.
Dolazi u plavoj plasticnoj bocici i sadrzi 250ml proizvoda.

"Nivea hranljivo mleko za telo pruza kozi dugotrajnu hidrataciju,ostavljajuci je glatkom i manje suvom.
Obogacena prirodnim mineralima,negujucim uljima od badema,vitaminom E i dodatnim hidrantnim sastojcima deluje pozitivno na kozu.

  • Aktivira prirodniju hidrataciju koze
  • Efikasno sprecava susenje koze
  • Primetno smanjuje grubost koze "
Iako je namenjeno nezi suve koze,mojoj kombinovanoj uopste ne smeta. Odlicno je za zimsku negu kada je koza malo suvlja,posle suncanja da malo smiri kozu,posle depilacije. Malo je gusce teksture pa se teze razmazuje i malo sporije upija ali dobro hidrira kozu. Koza je mekana i dugo zadrzava onaj prelepi miris Nivee.




Nivea hidrantni losion za telo nemenjen je nezi normalne i suve koze.
Dolazi u beloj plasticnoj bocici i sadrzi 250ml porizvoda.

"Nivea hidrantni losion za telo pruza kozi 24-casovnu hidrataciju i ostavlja je neznom i mekom. Koza izgleda zdravije tokom citavog dana.
Aktivira prirodnu hidrataciju koze.
Obogacen morskim mineralima i prirodnim hidrantnim elementima,intezivni hidrantni losion stimulise proizvodnju vlaznosti koze na prirodan nacin,unapredjuje stukturu koze i sprecava gubitak vlaznosti. Brzo se apsorbuje i ostavlja prijatan osecaj na kozi.

  • Formulacija sa vitaminom E stiti kozu od isusivanja
  • Podnosljivost na kozi dermatoloski je potvrdjena "
Lagane teksture,lako se razmazuje i upija za par sekundi i cini kozu veoma mekom. Miris dugo ostaje na kozi ali mi ne prija,dok se nanosi malo je jaci,cim koza upije losion intenzitet mirisa se smanji ali me i dalje miris ne podseca na Niveu.
Losion sam kupila na moru u nedostatku drugih Niveinih proizvoda ali ga zbog mirisa vise necu kupovati.





Nivea krema je univerzalna hidrantna krema za sve tipove koze,mada za masnu nije jer u protivnom bicete uzasno sjajni i masni. Verujem da se u svakoj kuci moze naci bar jedan primerak ove kreme. Savrsena je za negu ruku i nogu. Prva pomoc mi je kad izgorim na sucu jer mi najbolje smiri kozu. Nazalost ne koristim je za lice,nekada jesam i ne dostaje mi taj njen miris koji se oseca bukvalno celog dana na licu.

Kada bih morala da biram jedan proizvod koji bih ponela sa sobom na pusto ostrvo,to bi bila upravo ova krema,da li zbog navike ili zbog mirisa koji budi secanja i vraca u detinjstvo ili neceg treceg,ne znam ali eto,bila bi upravo ona.

"Nenadmasna hidrantna krema za sve tipove koze,za decu kao i za odrasle tokom svih godisnjih doba. Nivea Krema pruza kozi svu potrebnu negu i cini je neznom,svezom i mekom. Nivea Krema sadrzi jedinstveni sastojak eucerit koji pruza kozi potrebnu hidrataciju. Dermatoloski potvrdjeno da odgovara kozi."
Nivea Krema dolazi u plavoj limenoj kutijici,razlicite mililitraze,ova na slici je od 150ml.


                                      Koristite li Nivea proizvode i koje?

Do narednog posta :*

Коментари

  1. Uopste nemam obicaj da koristim losione za telo. Uglavnom koristim ulja tokom tusiranja pa mi ovo nije potrebno ali mi se svidja ideja onog novog In Shower Losiona. Inace koristim najcesce trake za ciscenje pora :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nivea trakice za ciscenje pora nisam probala,bas me zanima kakve su. Davno sam probala nesto slicno ali ispostavilo se da su uzalud bacene pare.....

      Избриши
  2. poz moze li mi neko reci dali nivea mleko za telo moze da se pomesa sa aspirino za protiv urastanja dlaka posle depilacije?

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije II

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Tecni puderi za mesovitu kozu

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije