New in #Novembar

Kako je novembar prosao,tako je dosao i red na jos jedan post o novitetima,neki proizvodi vec imaju napisane recenzije dok drugi cekaju svo red.... Pa pogledajte sta se sve to naslo kod mene u proteklom mesecu......

Za ove hladnije dane koji su dosli,bila mi je potrebna neka jaca hidratacija koze lica i kako sam u DM-u naisla ne Eveline kreme,inace ih do sada nisam koristila,resila sam da probam. Rec je o Eveline Hydra Impact 360' Mattifying Light Moisturising Day Cream,koja je namenjena kombinovanoj i masnoj kozi i obezbedjuje joj 24h hidratacije. Nedavno sam pocela da je koristim tako da ce mi trebati jos malo vremena da steknem pravi utisak o njoj.

Kada smo krema,ni ova kupovina nije mogla da prodje bez Balea univerzalne kremice,pa sam mojoj kolekciji dodala i ovu sa narandzom i grejpfrutom. Nije mi potrebna ali ko ce odoleti ovoj slatkoci :)

Iz Avona sam narucila dva dugo zeljena proizvoda,koja su bila na nekoj akciji vecoj od 60%,a rec je o Luxuriously Refining gel-masci za podrucje oko ociju sa ekstratom crnog kavijara i njihovoj cuvenoj bazi za senke. Gel za podrucje oko ociju jos uvek ceka na koriscenje dok ne potorsim Balea Q10 kremicu,dok bazu koristim bukvalno svakog dana i odlicna je.

Od DM-a dobila sam na testiranje Alverde Color&Care pigment za tecni puder u tamnijoj nijansi (inace postoji i svetlija) i mogu reci da se savrseno mesa sa tecnim puderom i lepo nanosi. Vise o njemu citacete u nekom od narednih postova.

Umalo da zaboravim jednu odlicnu cetkicu za blendanje senke. Ovo je jedna od cetiri novih cetkica koje je Aura "izbacila" i mogu reci da su uradili stvarno dobar posao. Cetkica je savrsena,malo je veca od drugih koje sam do sada koristila za istu namenu ali sam se brzo navikla,prosto ne znam kako sam zivela bez nje :)

Na promociji Eucerinovih proizvoda u lokalnoj apoteci,gde se za potrosenih 1000 din. mogao dobiti odredjeni proizvod na poklon,ja sam kupila dva losiona za intimnu higijenu (vrede svaki dinar) i kao poklon odabrala pH5 ulje za tusiranje. Odlicna akcija.

Za kraj tu su i Golden Rose Color Expert lakovi u braon nijansama pod brojem 72 (svetliji) i 82 (tamniji). Moj favorit je svetliji ali mi se oba bas dopadaju i lepo izgledaju na noktima.

Ukoliko zelite da procitate post o Avon bazi za senku i Eucerin ulju za tusiranje to mozete uciniti klikom na:
Avon baza za senke
Eucerin pH5 Ulje za tusiranje

Do narednog posta :*

Коментари

  1. Divno :) I ja sam kupoholik, " visim " u DMu i Liliju (i jos nekim parfimerijama i radnjama:)), za Avon da ne pricam tek..Bazu volim, a ovu Aurinu cetkicu nikako da nadjem, bicu uporna. Eveline krema me zanima (da li je teska, da li se brzo upija), citacu ako budes pisala o njoj. Procitah na jednom blogu da se ovaj Eucerinov losion peni a ja takve volim :) Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Eveline krema,iako je namenjena kombinovanoj i masnoj kozi,i nije toliko lagana kao sto smo navikli da budu kreme za ovaja tip koze ali brzo upija i ne ostavlja mastan trag vec matira lice.....a sto se Eucerinov losio je stvarno dobar i da,tacno je da peni a i veoma prijatno mirise :) Uskoro cu pisati vise o ovim proizvodima.....
      Veliki pozz :)

      Избриши
  2. Odlicni noviteti, neces se pokajati za Aurine novitete! :) <3

    ОдговориИзбриши
  3. Одговори
    1. Ova cetkica za blendanje senke je odlicna a ostale nisam probala ali planiram da uzmem i onu za konturisanje :)

      Избриши
  4. Nadam se da ćeš pisati o Eveline kremi kad je budeš testirala, baš me zanima.
    Avonov gel je ok, ne pruža neku jaču negu ali je super za jutarnje buđenje :D

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije II

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije

Rival de Loop Natural Touch Concealer - korektor