New in #Decembar

Iiiiiiiii poslednji post u ovoj godini..... Decembarskih noviteta i nije bilo nesto mnogo ali to su dugo zeljeni proizvodi tako da sam ja happy :)


Krenucu od proizvoda koji sam bas dugo trazila ali je uvek bio rasprodat,a u pitanju je Re-gen Oil.... Namenjeno je nezi dehidrirane koze,pomaze u otklanjanju oziljaka,stija,fleka i pega,u borbi protiv starenja koze i poboljsava izgled neujednacenog tena. Sadrzi prirodna ulja nevena,lavande,ruzmarina i kamilice sa dodatkom vaznih vitamina E i A.
Ovo ulje obozavam.....ne mogu reci kako utice na oziljke jer ga ne koristim redovno u tu svrhu ali za negu koze je odlican. Koristim ga uvece za negu lica,iako imam kombinovanu kozu ne masti mi T-zonu vec lepo hidrira kozu,za negu nogu a posebno za tabane koji su koriscenjem ovog ulja postali nezni kao kod beba,od skoro sam pocela i dete da mackam ovim uljem jer je sklono oziljcima a za par meseci videcemo da li deluje.

Essence olovke za usta do sada nisam probala,pa sam se zato dodatno obradovala. Olovka je pod brojem 07 Cute Pink i kao sto naziv kaze u pitanju je roze nijansa ali ne previse drecava vec tamnija prljavo roze koja je veoma uklopljiva i uz vise nijansi roze i nude ruzeva. Dobro je pigmentovana,veoma postojana,malo je tvrdja ali se lako nanosi.

O Max Factor  puderu vec sam pisala,mozete procitati nesto vise klikom na Max Factor Whipped Creme Foundation. Reci cu vam samo da mi je trenutni favorit kada su puderi u pitanju.

I za kraj prelep Artdeco Bronzing Powder Compact......fantastican bronzer koji sam jos od letos merkala. Iz limitirane je letnje kolekcije ali mozete ga uvek koristiti. Prelepa ambalaza i jos bolji proizvod. Vise o njemu procitajte na Artdeco Bronzing Powder Compact.


Toliko od mene u ovoj godini. Zelim vam da praznike provedete u sreci i veselju sa voljenim osobama,a ja cu se sa mojim muskarcima vec nekako snaci :)

Do narednog posta :*

Коментари

  1. ArtDeco bronzer je bio ljetos moja tiha patnja - ne znam ni sama iz kog razloga ga nisam kuoila. I da, Essence olovke za nerealno dobre za tu cijenu. I sama ih konstantno koristim.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Artdeco bronzer je prelep,meni je zao sto nisam kupila rumenilo iz iste kolekcije.... Essence olovke su uglavnom rasprodate pa je sreca da sam i ovu jednu nijansu nabavila :)

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Aura Absolute Matte

Tecni puderi za mesovitu kozu

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije