Max Factor Whipped Creme Foundation

Danas vam predstavljam Max Factor Whipped Creme puder,koji je odavno "izasao" ali nije bilo prilike da ga isprobam.


Whipped Creme foundation je kreiran za zene koje su dozivele razocarenje u pogledu tecnih pudera koji isusuju kozu,pa predstavlja idealno resenje svojom novom,super glatkom i hidrantnom formulom koja trenutno uspostavlja savrsenu ravnotezu izmedju kontrole sjaja i povecanja prirodne blistavosti tena.


Kako proizvodjac kaze,ima teksturu slaga a ja bih rekla da je nekako penast,barsunast i veoma lagan na dodir. Lepo se i lagano nanosi,fino razmazuje,ne susi se previse brzo sto omogucava ujednaceno nanosenje. Veoma je lagan na kozi,ima dobru srednju prekrivnu moc i moze se nadogradjivati. Ima polu-mat finis,pa na licu izgleda veoma priodno.
Sto se trajnosti tice,na mom licu izdri nekih 4h sa ili bez fiksiranja,i ja ga uglavno nanosim samostalno jer mi tako lepse izgleda.
Proizvodjac kaze da ne istice suve delove lica,sto i nije potpuno tacno,bar sto se kombinovane koze,bas kao sto je moja,tice. Potrebno je pronaci odgovarajucu hidrantnu kremu na koju ce ovaj puder lepo leci.



Jedino sto mi kod ovog pudera nikako ne odgovara je miris,koji je nekako cudan i neprijatan i prilikom nanosenja se bas oseca ali veoma brzo nestaje.

Whipped Creme dolazi u pet nijansi i to 45 Warm Almond (najsvetlija), 50 Natural, 75 Golden, 77 Soft Honey i 85 Caramel. Moj izbor je nijansa 50 Natural koja ima rozi podton i prvi put da mi je nijansa pudera tako lepo legla.


Puder je smesten u staklenoj teglici sa plasticnim poklopcem i sadrzi 18ml proizvoda,ali ne dajte da vas kolicina zavara jer je veoma mala kolicina pudera potrebna da bi ste prekrili celo lice. Pakovanje i nije bas higijensko ukoliko volite da gurate prstice u teglicu ali ako koristite cetkicu onda je savrseno jer cete sa sigurnoscu moci da potrosite proizvod do kraja. Ja volim ovakve ambalaze,tako da je meni presladak.


Mislim da je ovaj puder odlican za kombinovanu kozu,dok izrazito masnoj i suvoj kozi ne bi odgovarao.

Cena ovog pudera u Jasmin parfimerijama je 1679 din.,ja sam ga na snizenju platila 850 din.

                                   Da li koristite Max Factor proizvode i koje ?

Do narednog posta :*

Коментари

  1. Mislim da mi sastavom ne bi odgovarao.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa ne znam,na moju kozu lica nije nesto negativno uticao.....niti mi je isusivao kozu,ni zapusio pore ni izazvao bubuljice. Sta mislis da ti ne bi odgovaralo?

      Избриши
  2. Ja sam imala Avonov koji je isto bio penaste strukture i obozavala sam ga i nisam ga osecala na licu..Mogla bi da isprobam i ovaj! :) <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Probala sam jedan od pudera iz Avona i uopste mi nije ogdovarao ali konkretno taj o kome govoris,nisam. Ovaj Max Factor puder mi je,pored Bourjois HM,zasad favorit :)

      Избриши
  3. Ne bih ga isprobala jer nije dovoljno trajan. :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Trajnost na masnoj kozi mu nije jaca strana. Meni T-zona prosija posle nekih 4h ali sa malo pudera za matiranje ili Aurunih papirica sve se popravi :)

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije II

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije

Rival de Loop Natural Touch Concealer - korektor