Artdeco Bronzing Powder Compact

Nedavno sam u Jasmin parfimeriji kupila Ardeco bronzer na snizenju od 50%,snizenja su jos u toku,pa ne propustite  :)  Inace ovo je prvi Ardeco bronzer koji sam probala,a o utiscima u nastavku posta.....

Artdeco Bronzing Powder Compact je iz limitirane letnje kolekcije,iako je idealan za leto nista manje vam nece koristiti i zimi,ukoliko volite da ste uvek "okupani suncem".


Prvi utisak o ovom bronzeru je da veoma impresivno izgleda,ambalaza deluje elegantno i skupo,bez suvisnih ukrasa,a kad otvorite pakovanje docekace vas prelepa suncana sara utisnuta u proizvod.


Bronzer postoji u dve nijanse,tamnijoj 02 Beach Walk i svetlijoj 04 Beach Party. Iako imam svetliji ten,nijansa 04 mi se ucinila previse svetlom,tako da sam se ja odlucila za nijansu 02 koja prelepo izgleda na licu.


Vodootporan je i sadrzi zastitni faktor 15. Veoma je postojan,tako da ce vam bez problema izdrzati celog dana. Svilenkaste je teksture i blago svetlucav,sto daje licu diskretan sjaj. Dobre je pigmentacije,lepo se i lako blenda i ne ostavlja fleke na licu.
Ne sadrzi parabene ni parfem.lanolin ni mineralna ulja.


Pelepo zlatno pakovanje,dobra postojanost i pigmentacija,svilenkasta tekstura dovoljno govore o kvalitetu ovog bonzera koji vas sigurno nece razocarati.

                                                                       Da li koristite bronzere?
Do narednog posta :*

Коментари

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Tecni puderi za mesovitu kozu

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije

Balea Q10 okoloocna krema protiv bora