Favoriti 2015 - Preparativa

Posle posta o favoritima sto se dekorative tice,dosao je na red i na post o proizvodima za negu koje sam najcesce koristila i volela u 2015. godini.


Krenucu prvo od proizvoda za lice....
Prvi korak u skidanju sminke su mi vlazne maramice i to moje najomiljenije Bioten zelene namenjene normalnoj i mesovitoj kozi. Odlicno rade svoj posao,ne iritiraju kozu niti je bespotrebno isusuju.

Mislim da su svi poludeli za miceralnom vodom,pa eto i ja i moj izbor je Garnier koja savrseno ocisti lice i otkloni ostatke sminke. Veoma je blaga i ne iritira kozu,niti oci.

Bioten piling sa kosticama kajsije spada u one prozvode koje sto vise koristite vise vam se dopadaju. Naravno,nisam ga koristila kao piling niti kako je proizvodjac preporucio jer mi je suvise blag,vec sam njime prala lice nekada i dva puta dnevno i bio mi je odlican. Nije mi isusivao kozu a lepo je cistio.

Kremice za lice kojima sam prosto odusevljena i koje su mi bas lepo "legle" iako imam mesoviti tip koze sa masnom T -zonom,su Ayna dnevna i nocna anti-age kreme i bas mi je zao sto sam ih potrosila. Sigurno cu ih ponovo kupiti,nadam se u skorije vreme.

Bale Q10 okoloocna krema je proizvod koji koristim vec par meseci dva puta dnevno i jos joj se ne vidi kraj. Dobro hidrira predeo oko ociju i bukvalno celog dana ta osetljiva koza je mekana i glatka na dodir.

Za negu usana Labello je obavezan,ne mogu da izdvojim jedan jer koristim bas sve sa slike dole....

Sto se nege tela tice.....od gelova za tusiranje najcesce koristim Baleu i Niveu a ova dva sa slike su mi se najvise dopala.

Dove mleko za telo spada u one proizvode kojima se rado vracam. Ne masti previse kozu a lepo je hidrira.

Za intimnu negu,Eucerin je moj N.1.

Volim kremice za ruke i imam ih bas mnogo ali se samo jedna izdvojila kao veoma dobra i za letnji a i za zimski period kada je hladno,hladno,hladno....a to je Avon krema sa kakaom i lotosovim cvetom. Odlicno hidrira kozu ruku i stiti od hladnoce,na kozi ostavlja neku vrstu zastitnog filma koji ostaje dok ne operete ruke a pritom i veoma lepo mirise.

Omiljeni proizvod za kosu mi je Syoss Oleo Rich maska,koja moju suvu i ostecenu kosu transfovrmise u neverovatno mekanu i laku za oblikovanje. Ne cini cuda ali je bolja od vecine koje sam probala.

Balea Professional Repair ulje za kosu sadrzi ulje argana koje neguje veoma ostecenu i suvu kosu. Koristim ga vec skoro godinu dana i tek sam na pola bocice,iako ga uopste ne stedim. Ne mogu reci da bas nesto neguje kosu ali joj daje lep sjaj i glatkocu.

Toliko od mene....malo sam se raspisala ali necete zameriti :) :)
Do narednog posta :*

Коментари

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije II

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije

Rival de Loop Natural Touch Concealer - korektor