Eucerin pH5 Ulje za tusiranje


Veoma dugo sam zelela da probam Eucerinovo ulje za kupanje i kako je bila promocija,da se pri kupovini od 1000 din. kao polkon dobije neki proizvod gratis,iskoristila sam da se dokopam ovog ulja (u poslednjem momentu).

"Eucerin pH5 Ulje za tusiranje je posebno kreirano za potrebe osetljive koze. Njegova jedinstvena kombinacija pH5 citrusnog pufera i izuzetno blagih surfaktanta stiti enzime same koze. Intezivna obnova lipida daje kozi osecaj ugodnosti i svilenkastu mekocu,a stiti je od isusivanja,cak i nakon cestog tusiranja.

Blagi surfaktanti u Eucerin pH5 Ulju za tusiranje dokazano su visoko kompatibilani sa kozom i samim tim odgovarajuci za ciscenje osetljive koze sklone iritacijama.

Dokazano je da Eucerin pH5 Ulje za tusiranje znacajno kompatibilnije sa enzimskim procesima same koze nego standardne formulacije na trzistu,manje utice na njih i vise ih stite.
Pokazano je da omeksava vodu iz cesme,cineci je pogodnom za osetljiva i iritirana stanja koze.
Dalja studija je potvrdila da su Eucerin pH5 preparati pogodni za upotrebu kod koze sklone alergijama."


Eucerin ulje za tusiranje dolazi u providnom plasticnom pakovanju sa klasicnim otvorom za doziranje i sadrzi 200ml proivoda. Ulje je zlatno zute boje i veoma prijatnog mirisa koji je veoma razlikuje u bocici i na kozi - u bocici je vise "medicinski" dok na kozi ostavlja prelepi biljni miris. Nisam ocekivala da ulje bude ovako retko,kad protresete bocicu izgleda kao voda dok prilikom sipanja na dlan izgleda kao neko veoma,veoma retko ulje. Kada se nanese na kozu izgleda bas masno i mislila sam da ce mi trebati nesto da sve to isperem ali pogresila sam. Lako se i brzo ispira i ne ostavlja mastan trag,potrebna je mala kolicina proizvoda. Nakon tusiranja koza nije zategnuta,nema iritacija,mekana je na dodir i bar meni nije potrebna neka dodatna nega. Uz ovo ulje moracete se navici na odsustvo pene koju dobijate gelovima za tusiranje,jer ono skoro uopste ne peni.

Ulje je namenjeno osetljivoj kozi sklonoj iritacijama,suvoj i kozi koja je pod stresom zbog alergije. Iako je moja koza nesto masnija (bar u letnjem periodu dok zimi prelazi u malo suvlju)ulje mi nije dodatno mastilo kozu vec je lepo hidrira i regenerise.


Sastav:
Glycine Soja,MIPA-Laureth Sulfate,Ricinus Communis,Laureth-4,Cocamide DEA,Poloxamer 101,Pantenol,Bisabolol,Lanolin Alcohol,Citric Acid,Diammonium Citrate,Voda,Propyl Gallate,BHT,Linalool,Butylphenyl Methylpropional,Alpha-Isomethyl Ionone,Hexyl Cinnamal,Coumarin
Ne sadrzi parabene.

Cena:oko 700 din.

Ovo je jedan od proizvoda za koji se nisam pokajala sto sam probala i ukoliko vec niste,probajte!


                                                           Da li ste probali Eucerinovo ili neko grugo ulje za tusiranje?
                                                                             Kakva su vasa iskustva?

Do narednog posta :*

Коментари

  1. Ovo trenutno bas merkam da kupim :) zimi mi je bas suva koza i trebaju mi ovakvi proizvodi :) <3

    ОдговориИзбриши
  2. Ja ga trenutno koristim i mogu da kazem da iako mnogo ne peni i onako je tecno jako lepo se pokazalo za moju osetljivu kozu.

    ОдговориИзбриши
  3. Imala sam ovo ulje, savrseno je i kupicu ga opet dok istrosim bar nesto sto je na zalihama. :) Zelim da probam i njihov losion, ali ne znam kakav je. Istrazivanje :D

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije II

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije

Rival de Loop Natural Touch Concealer - korektor