Nivea Q10 Plus Anti-Wrinkle Serum Pearls

Pocetkom godine Nivea je "izbacila" novi proizvod na trziste,koji je uveliko postao deo svakodnevne nege velikog broja dama,veoma je hvaljen u blogosferi,a rec je o Nivea Q10 Plus Anti-wrinkle Serum Pearls. Veoma sam dugo merkala ovaj serum i na jednom od snizenja u DM-u sam ga se "docepala".


Nivea Q10 serum pomaze u borbi protiv vec postojecih bora i sprecavanju nastanka novih,neguje i podmladjuje kozu lica. Q10 serum je u obliku bisernih perli kombinovan sa hidrantnim gelom,hijaluronskom kiselinom i keratinom.


Rezultati na kozi:
- Efikasno umanjuje vidljivost bora
- Cini kozu neznom i mekanom
- Za kozu koja izgleda prefinjeno i podmladjeno

Na kutiji seruma mozete pronaci sastav. (prikazan na slici dole)


Pakovanje je veoma kvalitetno i estetski lepo,u pitanju je providna plasticna bocica sa pumpicom koja odlicno radi,sadrzi 40ml proizvoda. U bocici se nalazi bezbojni gel i zute perlice,kada pritisnete pumpicu biserne perle i hidrantni gel se spajaju u svilenkasti serum. Za celo lice dovoljna je jedna manja pumpica seruma.


Da budem iskrena,ovo je prvi serum koji sam probala. Moje licno misljenje je da se ovaj serum dobro apsorbuje u kozu,zbog silikona koji sadrzi stvara se neka vrsta filma koji se zadrava na kozi pa je ona mekana i glatka na dodir. Da napomenem da koriscenje samo ovog seruma nije dovoljno za hidrataciju koze,zato obavezno posle njega koristite i vama odgovarajucu hidrantnu kremu. Ukoliko imate bas,bas masnu kozu mozete uvece koristiti samo serum ali ukoliko ga koristite i ujutru obavezno preko nanesite kremu jer vam tako nece istaci suve delove i sminka ce bolje "leci".
Serum koristim uglavnom pre spavanja i ujutru mi je lice veoma sveze,mekano i zategnutije.

Serum je nesto gusce teksture,svilenkast ali pomalo suvkast,lako se razmazuje,brzo upija i na kozi ostavlja diskretan sjaj.


Ovaj serum,niti bilo koji drugi ne cini cuda,pa nije realno ni ocekivati da ce u velikoj meri umanjiti bore ali ono sto je sigurno je da zateze lice pa su one fine,male borice manje vidljive - kao da ih malo popuni tj. izravna. Ono sto ce te primetiti vec nakon prve upotrebe je bolji tonus koze i zdrav sjaj.

Upotrebljava se svakodnevno na predhodno ocisceno lice a pre dnevne ili nocne kreme. Pogodno za osetljivu kozu.
Miris je nezan i suptilan ali ne traje dugo.

Moze se koristiti kao podloga za makeup uz odgovarajucu kremu,bez bojazni da ce te se brzo prosijati (veoma vazno ukoliko imate masnu kozu).

Definitivno bih ga preporucila svima koji su na svom licu vec primetili po neku finu boricu.

                                                                       Da li koristite serume i vasa iskustva?
Do narednog citanja :*

Коментари

  1. Reklama ovog seruma me uvijek bombarduje kad gledam najdražu mi seriju, tako da mogu reći da sam čula za njega ali mi još nije potreban. Meni je najdraži Balein uljni Cell Energy ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sa reklamama uvek preteruju.... Meni je ovaj serum tako neodoljiv sa onim njegovim zutim perlicama :)

      Избриши
  2. Nije mi jos uvek potreban ali bukvalno ga svi hvale. Ono sto mogu da prokomentarisem jeste da mi super izgleda! :D <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da,izgleda veoma lepo a to me je prvo i privuklo ovom serumu,a zatim i sve ostalo ☺

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Aura Absolute Matte

Tecni puderi za mesovitu kozu

Balea Q10 okoloocna krema protiv bora