Maybelline Instant Anti-Age Eraser Concealer

Mabelline Instant Anti-Age Eraser je moj miljenik kada su u pitanju korektori.
Korektor dolazi u providnoj plasticnoj ambalazi koja sadrzi 6,8 ml proizvoda sa standardnim rokom trajanja od 6 meseci. Providna ambalaza je pun pogodak proizvodjaca jer omogucava da se vidi koliko je korektora jos ostalo u bocici.
Na vrhu bocice nalazi se sundjerasti aplikator kroz koji izlazi korektor istisnut odvrtanjem donjeg dela ambalaze. Sundjerasti aplikator nije preporucljivo kvasiti,pa tako da pranje otpada,sto zvuci ne bas higijenski i ujedno je to i razlog mnogih polemika u beauty svetu. Na pakovanju je naznaceno da je sundjerasti aplikator oblozen anti-bakterijskom zastitom,koja izgleda deluje jer nakon mesec dana koriscenja nije mi izazvao nikakva "desavanja" na kozi. Meni licno ovakav tip aplikatora uopsete ne smeta,omogucava da lako i jednostavno naneste korektor,lepo izblendate i bez koriscenja cetkice i sto je najbitnije veoma je nezan i ne grebucka tu osetljivu regiju oko oka.
Ovaj korektor sadrzi Goji bobice i Haloksil koji pomazu pri posvetljivanju tamnih podocnjaka i smanjenju natecenosti podrucja oko oka.
Ima srednju prekrivnu moc,pa tako da ako imate izrazene podocnjake nece ih u potpunosti prekriti ali ce ih vidno smaniti,ipak on ne cini cuda :) Nije ni previse gust a ni previse redak,tako da ce vam se sa sigurnosnju ovaj korektor najmanje skupljati (mogu reci i uopste) u sitne borice oko ociju od vecine drugih.
Ono sto se meni dopalo kod ovog korektora je sto nije tezak i ne isusuje kozu,licu daje prirodan efekat,ne moram da ga setujem puderom u prahu a a postojanost mu je i dalje odlicna. Savrseno prikriva crvenilo i umanjuje prosirene pore.
Dostupan je u sest nijansi od kojih je najsvetlija Fair,Light,Medium,Honey,Neutralizer i Brightener. Ja imam nijansu 01 Light koji je zutog podtona i cini mi se da mi je trenutno malo svetliji ali ce mi u zimskom periodu biti savrsen.

Veoma sam zadovoljna ovim korektorom i s' razlogom spada u moje omiljene. Sve preporuke.
Jedina mana je sto se na zalost ne moze vise naci na nasem trzistu ali u koliko imate nekog u inostranstvu ne propustite priliku da vam posalje ili mozete naruciti i preko ebay-a.

                           Jeste li probali Maybelline Instant Anti-Age Eraser korektor? Koje korektore vi koristite?
Do narednog citanja :*

Коментари

  1. Dobro si rekla, baš šteta što ga više ne možemo pronaći na policama naših drogrija.
    Šteta je što većinu dobrih proizvoda povuku iz prodaje, a uz mene, sigurno postoji još dosta cura koje bi to htjele probati, sretnice! ☺

    ОдговориИзбриши
  2. Iskreno ovo mi je jedan od omiljenih korektora pored Pro longwear-a i dopada mi se sto je veoma lagan a opet ima dobru prekrivnu moc. Nanosenje me malo nervira posto sam navikla da korektor izblendujem sundjercetom ali to je sitnica u poredjenju sa svim dobrim stranama ovog korektora

    sparklygoddess.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Za svaki drugi korektor koristim beauty blender ali za ovaj ne jer mi njegov aplikator sasvim dobro odradi posao...

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Tecni puderi za mesovitu kozu

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije

Balea Q10 okoloocna krema protiv bora