Ayna Cosmetics

Zdravo,drage moje......
Tema danasnjeg posta su Ayna anti-age dnevna i nocna krema.

Ayna Cosmetics je domaci brend i ukoliko ste ljubitelj nasih blogova verovatno ste do sada procitali dosta pozitivnih iskustva blogerki i njihove preporuke.

Pre otprilike mesec dana u GlamBox-u dobila sam Ayna dnevnu i nocnu kremu i sa velikim odusevljenjem pocela sam odmah da ih koristim.


Odmah na pocetku da napomenem da su proizvodi Ayna kozmetike od prirodnih sastojaka,bez parabena i nisu testirani na zivotinjama.

Pocecu od ambalaze koja je ista i za dnevnu i za nocnu kremu,u pitanju je staklena kutijica sa belim poklopcem i srebrnim slovima,veoma je luksuzna,elegntna i zenstvena.

Ayna Perfect anti-age day cream namenjena je dnevnoj nezi i hidrataciji koze.
- Pojacava cvrstinu i elasticnost koze
- Smanjuje bore i fine linije na licu
- Obezbedjuje dovoljnu vlaznost i hidrataciju
- Nezno oblikuje crte lica i otkriva prirodnu lepotu
Sadrzi: ekstrat ruze,arganovo ulje,ultra filling sfere,si buter,hijaluronsku kiselinu. Ne sadzi paraben.
Krema je veoma lagana i prijatna za nosenje,lako se razmazuje i brzo upija ne ostavljajuci masni trag na kozi.

levo nocna krema                                                     desno dnevna krema

Ayna Anti-age night filler cream namenjena je nocnoj nezi i regeneraciji koze sa Filerom za popunjavanje bora i finih linija.
- Obezbedjuje regeneraciju
- Pomaze jacanju tonusa koze tokom noci
- Ujutru koza je cvrsca,glatka i ima neodoljiv sjaj
- Popunjava bore i poboljsava elasticnost epidermisa
- Ulepsava povrsinski izgled koze
Sadrzi: matrixil,hijaluronsku kiselinu,bademovo ulje,ulje semenki grozdja,pantenol,vitamin E,alatoin. Ne sadrzi paraben.
Krema je srednje gustine,lagana,lako se razmazuje i brzo upija. Dubinski hidrira kozu,tako da je ujutru koza vidno nahranjena,blistava i glatka.

Miris dnevne i nocne kreme je veoma prijatan,blag i nezan i ne zadrzava se dugo na licu.
Nocna krema je nesto gusce teksture od dnevne,sto je i normalno,ali nakon nanosenja osecaj na licu je isti kod upotrebe obe kreme (osecate da je koza hidrirana i nahranjena ali bez ikakve tezine i efekta masnoce).
levo nocna krema                                   desno dnevna krema

Iako imam mesoviti tip koze sa T-zonom koja se bas masti ove kreme nisu mi izazvale neko vece prosijavanje lica od nekih drugih krema namenjenih mom tipu koze. Bila sam malo skepticna prema hidrantnim anti-age kremama misleci da su sve uzasno masne i da ce mi napraviti haos na licu ali ovim kremicama sam zaista prijatno iznenadjena.

"Ayna Cosmetics je firma iz Novog Sada koja se bavi proizvodnjom kozmetickih proizvoda za negu i odrzavanje prvenstveno zrele koze,kao i za sve tipove koze. Ayna Cosmetics prepoznaje zrele potrebe i zahteve koze,a luksuzna linija za negu formulisana je sa najkvalitetnijim sastojcima,biljnih ekstrakata i naucno ispitanim aktivnim komponentama koje proizvode dosledne,dugotrajne i vidljive rezultate. Ayna Cosmetics deluje na vise nacina tretiranja koze. Prva i najvaznija prednost je to sto ima anti-age efekte i rezultate koji su vidljivi posle samo dve nedelje redovne upotrebe."

Ova kompanija je na sajmu kozmetike u Parizu dobila nagradu Cosmeeting Beyond Beauty - 5 mesto za najbolji anti-age proizvod. Opravdano i jedno veliko BRAVO :)

Za sve informacije mozete skoknuti do njihove FB stranice Ayna Cosmetics gde mozete pogledati ponudu proizvoda,opis i njihove cene.

Da li ste probali neki od proizvoda Ayna Cosmetics?
Do narednog citanja :*


Коментари

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

Fagor - Mini blender Coral SB-250

New in #septembar

Danas recenzija o Essence All About Matt Fixing Compact Powder