Eucerin DermoPURIFYER Active Night Care

Eucerin proizvodi za telo su veoma zastupljeni u nezi moje koze, a neopravdano sam zanemarila njihove preparate za negu koze lica. Tako da ovog puta krecemo od nocne kreme.


Eucerin DermoPURIFYER Active nocna krema je deo linije namenjene masnoj kozi i kozi sklonoj nepravilnostima.

"Eucerin DermoPURIFYER je linija efikasnih dermokozmetičkih preparata za masnu kožu. Kombinacija aktivnih sastojaka deluje na četiri ključna faktora nastanka akni: hiperkeratozu (poremećeno oslobađanje od površinskih kožnih ćelija), seboreju (pojačano stvaranje sebuma), mikrobiološku kolonizaciju (pojačana porliferacija bakterija) i zapaljenje kože. Kliničke i dermatološke studije su dokazale efikasnost i veoma dobru podnošljivost na koži Eucerin DermoPURIFYER preparata."


DermoPURIFYER Active nocna krema dolazi u maloj prakticnoj tubici od 50ml. Malo je gusce teksture ali nije nimalo masna tako da je koza brzo upija. Lagana je i neverovatno dobro hidrira. Namenjana je otpusavanju i ciscenju pora tokom noci i smanjivanju upalnih procesa ali, naravno ne ocekujte da vam ukloni akne ili neke vece nepravilnosti na kozi. Miris kreme je prijatan ali pomalo medicinski.



Sta kaze proizvodjac:
Eucerin DermoPURIFYER Aktivna noćna krema je veoma efikasna formulacija bez ulja koja sadrži mlecnu kiselinu, kao aktivnu komponentu. Njen specifičan traportni sistem kontinuirano dostavlja mlečnu kiselinu  direktno u folikul lojnih žčezda, tokom noći, otvarajući komedone i pomažući regeneraciju kože. Ako se nanosi svako veče, vidno smanjuje simptome problematične kože za tri nedelje, što za rezultat ima ujednačen ten tokom dana. 

Mojoj kozi ova krema prilicno prija. Nije preagresivna pa samim tim ne isusuje kozu. Tokom noci pruza potrebnu hidrataciju, a ujutru se probudim sa manje masnom kozom nego inace. Ten je ujednacen.
Krema bi najvise odgovarala problematicnoj kozi koja nema neke prevelike probleme tipa jako upaljene akne isl.

Krema se nanosi svako vece na dobro ocisceno lice i druge pogodjene regije, nezno je umasirajuci u kozu izbegavajuci podrucje oko ociju.

                                             Koji proizvod od Eucerina najcesce koristite? 
                         Da li ste probali DermoPURIFYER liniju i koji je proizvod u pitanju?

Do narednog posta :*
M.M.

Коментари

  1. Jako si me zainteresovala za ove proizvode, pogotovo za noćnu kremu, nisam probala ni jednu noćnu kremu do sada.. Hvala ti na ovom postu ♥

    Veliki pozdrav, Kristina ♥

    http://onlyforgirlsbykristina.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ako imas prilike da probas, uverices se koliko je dobra. Inace ja bas volim Eucerin proizvode.

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

Essence Sun Club Matt Bronzing Powder

Natural Wealth Vitamins for the hair

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije

Fagor - Mini blender Coral SB-250