Burra Dermalift volume up Active Age Defense Cream

Burra Dermalift volume up Active Defense Cream predstavlja anti-age tretman za negu i regeneraciju zrele koze vrata, dekoltea i grudi. Intezivno podmladjuje kozu vrata i obezbedjuje dugotrajni lifting efekat. Inovativna formulacija dodatno povecava volumen grudi, hrani i neguje kozu lica, delujuci antioksidativno u skladu sa fizioloskim potrebama koze. Nakon nanosenja krema, koza ubrzo dobija zeljenu elasticnost, postaje cvrsca i zategnutija. Ovako je Burra predstavila svoj, sada vec, veoma poznat proizvod. Moram priznati da o pomenutim delovima tela veoma malo brinem, sto je i kod vecine tako. Osim losiona ili mleka za telo, mali broj zena poseze za proizvodima za negu vrata, dekoltea i grudi ne razmisljajuci o tome da se pored lica, upravo tu "ocrtavaju godine" i to je ono sto se ne moze sakriti.


Preporucuje se:
  • za ublazavanje bora i poboljsanja tonusa koze
  • za regeneraciju koze lica, vrata, dekoltea i grudi
  • za povecanje volumena grudi
  • za zatezanje i hidrataciju opustene koze vrata i dekoltea
  • namenjana i osetljivoj kozi
Ovo je prvi proizvod ovog tipa koji koristim i nisam bila sigurna kako ce se pokazati, prvenstveno zbog toga sto nema odredjenu starosnu granicu pa predpostavljam da je namenjena svim zivotnim dobima, a zatim i da nije previse teska i masna. Kako je moja koza jos uvek u dobrom stanju, resila sam da ovu kremu podelim sa majkom i evo nakon sto smo je potrosile mogu reci da nam se utisci podudaraju i vec mi je porucila da pod hitno nabavim jos.


Krema je bogate teksture ali nije masna, lako se razmazuje i relativno brzo upija. Veoma je prijatnog i blagog mirisa, prepoznatljivog za Burra proizvode. Preporucuje se koriscenje i do dva puta dnevno, ali majka i ja smo kremu mazale jednom dnevno tj. svako vece posle tusiranja. Kako obe imamo normalan tip koze ali razlika u godinama je velika i samim tim je njena koza u malo drugacijem stanju, razumljivo je da je veci efekat imala na njenu kozu. Obe smo odusevljene poboljsanjem tonusa koze, posebno na dekolteu gde je koza vidno zategnutija, meksa i neznija.

Zakljucak: Krema veoma prija kozi, vidno zateze i cini meksom i neznijom. Mogu je koristiti zene svih zivotnih doba, kad god osete da im koza zahteva dodatnu i malo jacu negu. Ne izaziva iritacije niti nezeljene reakcije. Namenjena je svim tipovima koze, pa i onoj osetljivoj.


Krema dolazi u tubi od 100ml sto je sasvim dovoljno da se primete rezultati jer je veoma mala kolicina proizvoda potrebna za negu tako da ce vam dugo i trajati.

                                  Da li ste probali ovu kremu i kakvi su vasi utisci?

M.M.

Коментари

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije

Essence Sun Club Matt Bronzing Powder

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

Fagor - Mini blender Coral SB-250

New in #septembar