Rimmel lipsticks

Rimmel proizvodi zauzimaju dobar deo mog beauty "koferčeta" i neizostavan su deo mog svakodnevnog makeup-a.

Danas vam donosim recenziju dva divna ruža koja sam nedavno dobila od Rimmela,a u pitanju su The Only One i Moisture Renew Sheer & Shine kolekcije.

                                                         The Only One 610 Cheeky Coral

OPIS PROIZVODA

Odbacite stare, nova era ruževa za usne je tu-THE ONLY 1 RUŽ ZA USNE! Savršen balans između intezivnih boja, hidratacije, ugodnosti i postojanosti. Puna pokrivenost samo jednim nanošenjem. Ujednačen finiš. Ne isušuje usne. Hibridna formula koja kombinuje najbolje karakteristike hidratacije i dugotrajnosti. Rimmel The Only 1 ruž za usne...neće vas izneveriti....

Izvor:Rimmel

Rimmel The Only One u nijansi 610 Cheeky Coral,pored koje postoje još deset neodoljivih nijansi. Cena ovih ruževa je oko 700 dinara.
Ambalaža je veoma dorbrog kvaliteta,luksuzno crno pakovanje od čvrste plastike sa zakošenim poklopcem. Odličnom utisku doprinosi i utisnut žig Rimmel kozmetike na samom poklopcu i krunice na vrhu,kao i trakica u nijansi ruža. Ambalaža je upravo onakva kakvu ja volim i od mene čista 10-ka.

Pri odabiru ruža,osim nijanse veliku ulogu ima i miris koji,ukoliko mi se ne svidi odustajem od kupovine. Zato je ovaj ruž i te kako prijatno iznenađenje za mene jer miriše božanstveno. Miris je veoma intezivan i podseća me na dinju tj. na žvake sa ukusom dinje.

Kremaste je teksture što olakšava njegovo nanošnje,gde u jednom potezu možete dobiti punu pokrivenost usana. Pigmentacija mu je na zavidnom nivou. Završnica nije nešto previše sjajna,što čini da "jače" nijanse izgledaju veoma lepo na usnama.
Ne isušuje usne i ne ističe suve delove već ih blago kamuflira.

The Only One ruževi su veoma dugotrajani,naravno da će jelo,piće i/ili poneki poljubac postepeno skinuti ruž sa usana ali ne potpuno,tako da ćete na kraju dana morati potražiti pomoć miceralne.

Nijansa 610 Cheeky Coral je jedna od onih koja zasigurno neće proći neprimećeno. Savršena koralna nijansa koja će dodati malo boje predstojećim kišnim danima.


                                                  Moisture Renew Sheer & Shine 300 Pink Rules

OPIS PROIZVODA

Rimmel Moisture Renew Sheer and Shine ruž za usne-lagana, sveža boja i izrazit sjaj. Hidrira i neguje usne, obogaćen vitaminima.
Izvor:Rimmel

Rimmel Moisture Rene Sheer & Shine ruževi dolaze u pet nijansi i cena im je oko 650 dinara.
Ambalaža je veoma lepa,metalik siva sa plastičnim roze providnim poklopcem.

Lagane teksture,ne lepi se,ugodan za celodnevno nošenje. Nešto je između balzama za usne i ruža. Veoma je dobre pigmentacije. Usnama daje svežu boju i sjaj,šta više baš,baš dosta sjaja. Veoma dobro hidrira usne.
Zbog lagane teksture nećete dobiti potpunu pokrivenost ali će vam usne i dalje izgledati neodoljivo.
Miris je skoro pa neprimetan,a očekivala sam neki voćkast da ide uz ovu boju :(

Nijansa 300 Pink Rules je jaka pink nijansa sa veoma sjajnom završnicom,idealna za neke toplije dane ali ukoliko ste ljubitelj "drečavijih" nijansi,možete večernju toaletu osvežiti ovoj prelepom bojom.



Koja vam se nijansa više dopada? Da li imate omiljeni Rimmel ruž?

Do narednog posta :*
M.M.

Коментари

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Tecni puderi za mesovitu kozu

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije

Balea Q10 okoloocna krema protiv bora