Dove Gentle Exfoliating gel za tuširanje

Dove Gentle Exfoliating gel za tuširanje predstavlja proizvod iz Dove Natrium Moisture linije proizvoda koji koži pružaju dodatnu negu i hidrataciju.



Opis proizvoda:
Uživajte u mekšoj i svilenkastijoj koži već nakon prvog tuširanja! 
Vaš dnevni ritual lepote može da počne sa jedinstvenim iskustvom nege uz novi Dove Exfoliating  gel za tuširanje sa delikatnim piling česticama koje vraćaju koži njen prirodni sjaj. Nova revolucionarna formula Nutrium Moisture™ kombinuje najdelikatnije agense za čiščenje sa jedinstvenom mešavinom hranjivih  sastojaka, i obezbeđuje koži najefikasniju Dove hidrataciju. Kremasta, bogata pena  obavija vašu kožu mekoćom. 



Gel dolazi u jednostavnoj beloj bočici sa belo-plavim poklopcem na kome je dovoljno veliki otvor koji omogućaca lako doziranje proizvoda. Gušće je strukture tako da neće doći do prosipanja prilikom korišćenja gela.




Gel je bele boje prošaran malim plavim zrncima,kremaste,svilenkaste teksture i blagog ali veoma čudnog mirisa. Ta mala zrnca su veoma nežna,tako da ćete i pri svakoj upotrebi gela odraditi i blagi piling kože.Rezultat je vidljivo mekša i svilenkastija koža,nežna na dodir.


Ne isušuje kožu već je lepo hidrira,pa ukoliko imate normalan ili masni tip neće biti potrebe za kremama/losionima za telo koje koristite nakon tuširanja.




E sad,ono što je meni totalni promašaj kod ovog gela je miris koji je veoma čudan,čak ne znam ni sa čim da ga poredim. Tokom tuširanja i ne oseća se previše ali miris koji ostaje na koži je,bar meni strašan. Jeste blag ali veoma dugotrajan....uf...

Sastav:Water, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, silica, cocamide MEA, acrylates copolymer, freagrance, styrene/acrylates copolymer, isopropyl palmitate, guar hydroxypropyltrimonium chloride, glycerin, parfum, hydrated silica, stearic acid, palmitic acid, sodium chloride, sodium isethionate, sodium benzoate, DMDM hydantoin, lodopropynyl butylcarbamate, propylene glycol, tetra-sodium EDTA, zinc oxide, alpha-isomethyl lonone, benzy alcohol,butyphenyl methylpropional, coumarin, hexyl cinnamal, limonene,linalool,Cl 74160.

Ukoliko želite dobar gel sa piling efektom za svakodnevnu upotrebu,probajte ovaj,možda vam se i svidi. Ali ukoliko imate osetljiv nos,zaobiđite ga.

Da li ste probali Dove Exfoliating gel za tuširanje?


Do narednog posta :*

M.M.



Коментари

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije II

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Tecni puderi za mesovitu kozu

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije