Evelin CC krema 8in1

CC kreme postale su veoma popularne i neophodne,posebno u ovom letnjem periodu kada treba izbegavati teske pudere.
Prilikom kupovine dvoumila sam se izmedju BB i CC kreme i izmedju dve proizvodjaca Bioten i Evelin ali kako sam vec koristila neke BB kreme odlucila sam se za ovu CC kremu pa i ako bude promasaj tu je uvek Bourjois.


Krema se nalazi u kutiji obavijenoj celofanom,tako da ste 100% sigurni da niko pre vas nije isprobavao proizvod koga i onako ima malo iako je na pakovanju naznaceno da ima 30ml.


Tubica je prakticna,cep je klasican kao i kod vecine krema ovog tipa. Krema je nesto tecnije strukture,malo se sporije susi,blagog je mirisa koji vrlo brzo nakon nanosenja nestane.


Prilikom prve upotrebe nisam stekla povoljan utisak o njoj ali sam odlucila da je par dana koristim i shvatila da je caka u nacinu nanosenja kreme. Moze se nanositi prstima,beauty blenderom ili cetkom.
Ja koristim beauty blender i s'obzirom da imam kombinovanu kozu jedino sa njim postignem prirodan izgled sa veoma malo proizvoda.


Krema dolazi u jednoj nijansi koja deluje malo tamnije ali se dobro prilagodi prirodnoj boji tena. Lagane je teksture,prekrivanje je srednje (ne moze se vise ni ocekivati od kremica ovog tipa),ublazava znake umora,dobro hidrira i ne istice suve delove lica.



Kod ove kreme privuklo me je to sto nakon nanosenja ten izgleda odmornije,ujednaceno,dobro prekriva crvenilo (cak i ako vam lice izgori na suncu ona ce to prekriti - provereno),daje licu prirodan sjaj i ima SPF 15. Mana je brzo prosijavanje koje mozete resiti tako sto papirnom maramicom,tapkajuci otklonite visak sjaja.

Ukoliko vam je potreban proizvod veoma lagane teksture koji ce vam osveziti i ujednaciti ten a pritom i cenovno vrlo pristupacan,razmislite o kupovini ove kreme.

                              Ukoliko ste probali neku BB ili CC kremu,slobodno mi pisite vasa iskustva.
                                                                       Do sledeceg citanja :*

Коментари

  1. Probala sam Garnierovu BB i Biotenovu CC, sa Garnierovom nisam bila nesto preterano zadovoljna a Biotenovu trosim vec trecu tubu za redom,predobra je :) Citala sam mnogo pozitivnih iskustava vezanih za Eveline CC kremu i probala sam tester neke ali je bila zelena, tj u zelenom pakovanju i ona mi je isto bila odlicna..sada sam resila da malo odmorim od Biotena, da mi se koza ne zasiti pa cu sigurno uzeti Eveline :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I meni Garnierova BB krema nije odgovarala bas zbog moje kombinovane koze (nisam probala njihovu kremu za masnu kozu),a Bioten nisam probala ali nadam se da cu uskoro :)
      Hvala na komentaru....Pozz

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije II

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije

Rival de Loop Natural Touch Concealer - korektor