New in:April

Volim da citam postove o novitetima, pa se tako i ja trudim da povremeno neki i napisem. Neke od ovih stavrcica sam kupila (inace se trudim da u poslednje vreme kupujem samo neophodno - ne ide mi bas najbolje ali dobro :) ) a neke dobila (jer sam ja ipak aprilsko dete).
Pa da pocnemo......


Kao sto vidite nisu neke gluposti,sve je to ipak neophodno :) kao i inace sve na sta mi,zene trosimo novac :) :)

Parfem,naocare i bombonjerica su samo jedan deo poklona koji mi je dao suprug za rodjendan <3
Parfem Black XS je jakog orijentalnog cvetnog mirisa i upakovan je preeeeeedobru bocicu. Obozavam vockaste i cvetne mirise i bitno mi je da je miris jak jer volim kada sama na sebi osecam miris parfema.



Kupovina ne bi bila kupovina a da se ne svrati do Alexandar Cosmeticsa gde sam kupila ovaj odlican InSight regenerator za ostecenu kosu koji zasluzuje poseban post,tako da cu o njemu tek pisati.
Avon Body lift&firm Ice Scrub i Nivea Harmony time gel za tusiranje sam dobila na poklon i jos ih nisam isprobala ali mogu reci da Nivea prelepo mirise.



U Alexandru sam kupila i savrsenu cetkicu za blendanje senke Blush 14B jer cetkica nikada dosta.
Iz DM -a se ne izlazi praznih ruku pa tako sam ja ovog puta odabrala Essence set za obrve koji sadrzi dve senke u tamnoj i svetloj braon boji i tri sablona za lakse iscrtavanje tj. popunjavanje obrva. Kupila sam ga pocetkom aprila i od tada se ne odvajam od njega.
Jumbo Double Colour mat olovku za oci u crnoj i braon boji kupila sam sasvim slucajno u lokalnoj parfimeriji i veoma se prijatno iznenadila. Veoma je pigmentovana,nije previse mekana sto omogucava lako o precizno nanosenje,lepo se blenda i veoma je postojana.
Avon Diamond Sparkle perle za lice dobila sam na poklon i jos ih nisam isprobala.



Divnim malim univerzalnim Balea kremicama nisam odolela,a pakovanje je ono sto me je osvojilo,tako da kada se pojavila i ova treca od maline morala sam da je kupim.
Bioten maramice za skidanje sminke ispunile su moja ocekivanja (i vise od toga),kada sam ih kupila bile su na akciji u DM-u,po ceni jednog dobila sam dva pakovanja.
Lak za nokte Princess u ljubicastoj boji dobila sam na poklon,mora se naneti dva sloja (inace takve lakove ne volim) ali zato traje 2-3 dana na noktima uz sve kucne poslove (veliki +).



I na kraju tri prelepa ruza Nyx,Essnce i Oriflame. 
Oriflame The One Warm Peach bas je onako letnji i kao sto sam naziv kaze on je boje breskve,veoma svetla i topla nijansa. Inace dobila sam ga na poklon i veoma sam srecna jer do sada nisam probala nijedan njihov ruz.
Essence ruz 03 Come Naturally je nude nijanse ali sa primasom ljubicaste,lepo je pigmentovan,postojanost mu je srednja.
Nyx mat ruz pod nazivom Angel kupljen je greskom,jer zasto bi sve bilo poredjano kako treba....a i ja imam poverenja u Alexandar pa ne proveravam (velika greska,jer ovo nije prvi put) ali se na kraju ispostavilo kao dobar izbor. Boja je prava letnja,nesto izmedju svetlo crvene i narandzaste ali je bas intezivna i najvise me asocira na devojke u haljinicama (ne znam zasto,ali je tako). Inace obozavam Nyz ruzeve.



                                                         Da li i vi koristite neki od ovih proizvoda?

Коментари

  1. Ja nisam uspela da dodjem do Balea kremice,nigde nije bilo. Pakovanje je super :)

    ОдговориИзбриши
  2. Divni noviteti :). Obožavam da gledam šta to ima novo po tuđim "korpicama" :D.. InSight šampone nisam probala ali sam baš dosta čitala o njima i volela bih. Pošto vidim da koristiš proizvode za oštećenu kosu, preporučila bih ti Subrininu žutu Repair kolekciju koja je namenjena oštećenoj kosi. Ja konkretno nemam oštećenu kosu (moja je kovrdžava i prirodno suva) pa mi je samo šampon, bez upotrebe balzama dovoljan. Verujem da će tebi ta kolekcija super doći :). Oriflame The One ruževima nisam baš zadovoljna, nekako mi nisu dovoljno kremasti i pigmentovani, za razliku od Avonovih.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Od Subrine jedino sam farbe probala (crvenu koja je odlicna) a ostale njihove proizvode nisam ali probacu - hvala na savetu :) Od Oriflame ruzeva ovo je jedini koji sam probala i istina je da je veoma svetao sto meni i odgovara jer da je jace boje bio bi previse narandzast i previse sjajan.

      Избриши
  3. Анониман05 мај, 2015 09:09

    Insight šampon mi je na spisku, essence ruž je božanstven, a parfem pun pogodak. Ja isto obožavam jake parfeme čiji miris mogu da osetim i sama, ma nema mi ništa lepše.

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Tecni puderi za mesovitu kozu

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije

Balea Q10 okoloocna krema protiv bora