Nyx Taupe rumenilo

Dugo koristim Nyx Taupe rumenilo ali ni sama ne znam iz kog razloga nisam pisala o njemu. Malo je reci da je to bila ljubav na prvi pogled tj. koriscenje.


Rumenilo je spakovano u jednostavnu crnu plasticnu kutijicu sa prozirnim poklopcem kroz koji se moze videti nijansa rumenila. Kolicina rumenila je 4gr,sto izgleda malo za ovakav tip proizvoda ali,verujte trajace vam veoma,veoma dugo.


Nyx Taupe je rumenilo u kamenu,iako je malo trvrdje odgovarajucom cetkom lako cete pokupiti proizvod i sto je veoma bitno ne trusi se ni najmanje.

Pigmentacija je srednja,nijansa je braon-siva i nimalo ne vuce na narandzastu sto je savrseno za konturisanje lica i blendanje senke u pregibu kapka. Svilenkaste je teksture i mat zavrsnice.
Multipraktican je,moze se koristiti kao rumenilo,za konturisanje,kao senka,za blendanje senke....

Na swatchu ispod mozete videti kako izgleda na dnevnoj svetlosti sa blicem i bez njega. 



Veoma je postojano,na mom licu izdrzi ceo dan,premda to zavisi i od tipa koze i podloge.Ne ostavlja fleke i nije mi izazvalo nikakve iritacije (a imam veoma osetljivu kozu).

Mene je Nyx Taupe rumenilo osvojilo na prvu i ispunilo sva moja ocekivanja. 

Kako se vama pokazao Nyx Taupe?


Коментари

  1. Ja već dugo gledam ovo rumenilo i nije mi jasno služi li ono stvarno kao rumenilo ili se isključivo koristi za konturiranje lica? Mislim, kao rumenilo mi je pretamno

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nije uopste pretamno,idealno je za devojke sa svetlim tenom. Lako se nadogradjuje pa tako da mozes dobiti zeljenu jacinu boje na obrazima. Meni je Taupe savrsen. Ja ga koristim i kao rumenilo i za konturisanje lica (za dnevni make up).

      Избриши
  2. Imam ov Tuaupe rumenilo i odlicno je za konturaciju. A takodje moram da pohvalim nijansu Angel koja je meni posebno draga :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja za sad od Nyx rumenila imam samo Taupe ali planiram da probam i jos neko.....verujem da su i druga dobra kao ovo.

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

New in #septembar

Danas recenzija o Essence All About Matt Fixing Compact Powder

Burra mleko za suncanje SPF 50+