Wedding outfit

Kako kupiti nesto u P...S...-u pre nego sto se rasproda ili dokopati se prave velicine ili pak modela kog naravno nema u svim radnjama u Srbiji? Vec godinama mucim muku sa stvarima koje mi se svide na njihovom sajtu ili katalogu, a to nikada ne stigne do radnje.
Naravno P...S... ima online shop, tako da sam napokon resila da okusam srecu i porucim dugo zeljenu haljinicu. Odmah cu navesti gresku u merama po kojima narucujemo,u ovom slucaju haljine sa sajta. Naime, ja nosim njihovu velicinu 36,38 ali po merama sa sajta moja vel. je 40. Imam njihove haljine i sve su za broj manje od navedenog. Kako sam mislila da je mozda do materijala ili su promenili mere pa samim tim je i konfekcijski broj veci, ja sam narucila vel.40. Idealna bi bila 38 ali ni ovako nije lose.
Sve pohvale za njihov online shop. Porudzbina stize u roku od nekoliko dana, troskovi dostave su 180 dinara, za kupovinu iznad 5000 din. dostava je besplatna. Stvari su zasticene pucketavom folijom i smestene su u dve kese, u kojima se nalazi i ugovor o kupovini, jedan za zamenu artikla ukoliko je greska u velicini i jedan za reklamacije u slucaju ostecenja.

Haljina je u cvetnom printu sa kimono rukavima. Materijal je veoma lagan, idealan za leto. Uz nju sam kombinovala Deichmann sandale sa malom stiklom, koje se lako mogu uklopiti u razlicite stilove odevanja.

Slike su malo losijeg kvaliteta jer je slikano mob. telefonom ali bitno je dam sam u ovoj kombinaciji izdrzala bukvalno celog dana, a kada je svadbeno veselje u pitanju zna se kako to ide.....svatovi, opstina, kuca, restoran i sve to na +38....maloli je :)









Коментари

  1. U poslednjih par godina (skoro pa) isključivo kupujem garderobu u PS-u.
    Naprotiv, meni se čini da su njihovi brojevi veći od standardnih. Nosim XS i dosta njihovih stvari u veličini 34 mi je velika. Ali i pored toga, uspevam da pronađem mnogo toga zanimljivog :)
    U našoj lokalnoj PS radnji postoji mogućnost poručivanja veličine ili modela koji nisu dostupni u radnji, pri čemu nemate obavezu da stvar kupite kada stigne ukoliko Vam se ne dopadne ili ne odgovara.
    Haljina je prelepa, ne znam kako mi je promakla :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kada sam govorila o velicini, mislila sam iskljucivo na mere koje su date na sajtu koje se ne poklapaju sa stvarnim stanjem tj. velicinama u radnji. Sto se tice porucivanja, postajala je i kod nas nekada ta mogucnost ali sada sve zavisi od radnice u butiku i njenog rasolozenja, na zalost :(
      Haljina je jos lepsa uzivo a i prelagana je, a veliki plus je i to sto odgovara i dnevnoj i vecernjoj varijanti :)

      Избриши
  2. Super ti stoji ova kombinacija, dopada mi se :)

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

New in #septembar

Danas recenzija o Essence All About Matt Fixing Compact Powder

Burra mleko za suncanje SPF 50+