Mr.Black Crna maska za lice

Vec duze vreme crna maska hara drustvenim mrezama i devojke sirom sveta se kunu u nju (ruku na srce, ni momci ne zaostaju :) ). Ukoliko ste gledali neki od videa na ovu temu, shvatili ste da su iskustva razlicita. Bilo je onih drasticnih slucajeva gde navodno ne mogu skinuti masku sa lica jer ce im pola glave otkinuti, do onih koje maska uzasno pece ili onih kojima bukvalno ne radi nista, stavili, skinuli i to je to....
Da li crna maska zaista deluje ili je postala samo mit? Za vas sam je probala...... i ostala ziva :)


Rec proizvodjaca:
"Imate mitisere i bubuljice!?

Crvenilo i akne na licu!?

Crna maska Mr.Black efikasno rešava probleme sa mitiserima i bubuljcama!

Mitiseri, bubuljice, crvenilo i akne na licu, mogu izazvati pad samopouzdanja i nezadovoljstvo izgledom, posebno u pubertetu. Međutim, ovi problemi se mogu pojaviti i u kasnijim godinama kao reakcija kože na stres ili nečistoću. Aktivni ugalj kao osnovni sastojak Crne maske, se na mnogo načina može koristiti za čišćenje i hidrataciju kože. Crna maska za lice iz kolekcije Mr.Black najpovoljnije deluje na masnu kožu i uklanjanje mitisera. Mogu je koristiti svi jer nema nus pojava, koji god tip kože da imate, čak i kod suve kože. Maske od aktivnog uglja kao što je Crna maska Mr.Black, izvlače sve nečistoće iz kože i pora, tako da ćete uz dodatno čišćenje običnim tonikom i piling imati savršenu kožu lica.


Upotrebom Crne maske, dobićete odlične rezultate kod uklanjanja mitisera i bubuljica, hidratacije, regulacije tena, smanjenja otoka i crvenila i omekšavanja kože. Crna maska Mr.Black je potpuno prirodan proizvod na bazi aktivnog uglja i nakon samo 2 nedelje redovne upotrebe, rešićete probleme sa licem i vaša koža će postati čista, sveža i sjajna. Nije idicirana za upotrebu na osjetljiva područja lica."


Osnovni sastojak ove maske je aktivni ugalj, nema vestackih sastojaka i konzervansa.
Ambalaza je veoma prakticna, crna plasticna tuba od 60gr. Gelaste je strukture i prijatnog mirisa.


Kako se crna maska koristi?

Na sajtu i na samoj ambalazi upustvo za koriscenje crne maske se razlikuje.

Upustvo sa sajta:
Potrebno je samo toplim peškirom ili parom, osloboditi pore, a zatim u tankom sloju naneti masku na lice. Pažljivo zaobiđite predeo oko očiju i usta. Masku prema uputstvu ostaviti na licu da deluje oko 30 min, a zatim isprati toplom vodom.
Nakon toga na lice možete staviti odgovarajući tonik ili kremu. 
Redovnom upotrebom od 2 puta nedeljno za samo mesec dana postićićete odlične rezultate.


Upustvo sa pakovanja:
Nakon ciscenja koze, potrebno je toplim peskirom ili parom osloboditi pore, a zatim preparat u tankom sloju naneti na osuseno lice. Pazljivo zaobidjite predeo oko ociju i usta. Masku ostaviti na licu da deluje oko 15-20 min. Nakon sto se maska potpuno osusi, lakim pokretima je oljustite sa lica. Operite lice toplom vodom i stavite odgovarajuci tonik ili kremu za hidrataciju. Redovnom upotrebom od 1-3 puta nedeljno za samo mesec dana postici cete odlicne rezultate.

Kao sto mozete procitati, osim sto se u prvom slucaju maska ispira sa lica a u drugom prvo oljusti a zatim lice ispere vodom, i vreme drzanja maske se razlikuje.

Iz licnog iskustva vam mogu reci da prvo temeljno ocistite lice i parom napariti lice kako bi se pore otvorile i maska imala bolji ucinak, a zatim na suvu kozu naneti masku u malo debljem sloju, sacekati 20-tak minuta i blagim pokretima skidati masku sa lica i to od brade prema celu. Oprati lice toplom vodom i naneti hidrantnu kremu.
Probala sam vise nacina nanosenja maske i najlakse mi je prstima, kao i nanosenje u debljim i tanjim slojevima i mogu reci da maska naneta u tankom sloju nista nije postigla a samo se teze ljustila sa lica. Vreme drzanja maske je veoma bitno. Za deblji sloj je dovoljno 20 do 25 minuta, nikako duze, jer drzanje maske od 30min. pa i vise samo ce vam dodatno i nepotrebno isusiti kozu. Dovoljno je i jednom nedeljno koristiti masku i to samo na problematicnim delovima lica.


Ovo je klasicna peel-off maska, zadatak joj je da ocisti necistoce sa lica, ocisti pore i ukloni suvisnu masnocu. Nakon koriscenja koza izgleda ujednaceno, mekana je i nezna na dodir.

Skidanje maske je veoma jednostavno i nimalo bolno. Kada se maska ukloni na njoj cete videti haos, kao da je uklonila milion mitisera, sto mi je nepojmivo jer i na delovima lica koji mi nisu problematicni pokazuje isto. Da bih ovo proverila, dva puta sam celo lice u potpunosto prekrival crnom maskom i situacija je oba puta ista. Neshvatljivo...... Jedino ako blago ulazi u kozu i prilikom izvlacenja njena da kazem vlakna se rastezu i odaju utisak nalik mitiserima. Ne znam! Uglavnom, na podrucju gde imam mitisere maska odlicno odradi posao, ocisti pore i izvuce sve sto se moze izvuci.


Cena Mr.Black crne maske je 1290 dinara i mozete je poruciti na njihovom sajtu, ili skoknuti do DM-a ili Lilly-ja gde je trenutno na snizenju.

                     Da li ste vec koristili crnu masku za lice i kakva su vasa iskustva?

Коментари

  1. Odlucan post :). Zanimljiv tekst i kvalitetne slike! Cula sam sve najbolje o pomenutoj masci tako da verujem da je dobra! :D
    https://50nijansiroze.blogspot.hr/?m=1

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga :) Ukoliko probas masku, volela bih da procitam i tvoje utiske.

      Избриши
  2. Gledajuci tvoj blog primetila sam da bas volis maske za lice :-) Imam ovu crnu masku i odlicna je. Odradila si iskrenu recenziju :-) :-) Ana

    ОдговориИзбриши
  3. Sjajan post, fenomenalna recenzija draga Maro! Odlicno si nam ga prezentovala. Do sada ga nisam koristila niti isprobala ali mi izgleda veoma korisno i mislim d abih je trebala i sam nabaviti za sebe!

    Visit me, and follow. See you soon. Maleficent

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga :) Maskica je poprilicno dobra, nadam se da cu uskoro citati o njoj na tvom blogu :)

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije II

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije

Rival de Loop Natural Touch Concealer - korektor