Benton Snail Bee krema za lice

Jos jedan proizvod korejskog brenda Benton cosmetics je docekao svoju recenziju, a rec je o Snail Bee High Content Steam Cream.

Nesto vise o samom brendu mozete pogledati u jednom od ranijih postova, ponudu Benton proizvoda mozete pogledati >>> OVDE

A sad nesto vise o samom proizvodu.


Krema dolazi u sasvim jednostavnoj kartonskoj ambalazi, a sam proizvod smesten je u tubi zapremine 50gr. Na kutiji kao i na tubi je opis proizvoda na korejskom i na engleskom.

Krema je namenjena svim tipovima koze, ukljucujuci i osetljivu i problematicnu kozu. Formulisana je od 65% puzeve sluzi koja duboko hidrira kozu i pcelinog otrova koji pomaze u proizvodnji kolagena.
Termin Steam Cream tj. "parna krema" opisuje proces kojim se kreira krema: ideja je da se visokotemperaturna para ubrizgava kako bi se sastojci lakse izmesali i zajedno poboljsali svoj ucinak na kozu. Proces ubrizgavanja pare takodje doprinosi kremastoj teksturi proizvoda.


Kao sto sam spomenula, tekstura je gusta, kremasta i potrebno je vremena da bi se proizvod potpuno apsorbovao ali ne ostavlja masni trag na kozi, vec je matira. Obezbedjuje hidrantnost tokom celog dana, smanjuje crvenilo i cini kozu glatkom i mekanom.

Ne sadrzi parabene, mineralna ulja, alkohol, sinteticke konzervanse, steroide, benzofenon, vestacke mirise ni vestacke boje.

Sastav:

Snail Secretion Filtrate  1   Glycerin  2   Butylene Glycol  1   Cetyl Ethylhexanoate  1   Cetearyl Olivate  1   Sorbitan Olivate  1  Sodium Hyaluronate  1  Ingredients: Snail Secretion Filtrate, Glycerin, Butylene Glycol, Cetyl Ethylhexanoate, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Sodium Hyaluronate, Niacinamide, Stearic Acid, Behenyl Alcohol, Phytosqualane, rh-Oligo Peptode-1, Bee Venom, Arbutin, Adenosine, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oilm Argania spinosa (argan)Kernel oil, Glyceryl Stearate, Arginine, Carbomer, Urea, Tocopheryl Acetate, Plantago Asiatica Extract, Laminaria Digitata Extract, Diospyros Kaki Leaf Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Ulmus Campestris (Elm) Extract, Pentylene Glycol, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Pulsatilla Koreana Extract, Usnea Barbata (Lichen) Extract

Nacin upotrebe:
Nakon ciscenja i toniranja, kremu staviti na dlan i razmazati, a zatim nezno utapkavati na kozu lica i vrata.


Kremu mozete koristiti tokom jutarnje i tokom vecernje nege koze. Deluje veoma umirujuce, pomaze da se smanje sitni oziljci od akni i bubuljica, pa cak utice i na njihovo brze povlacenje. Obezbedjuje odlicnu hidrataciju kozi tokom celog dana ili noci ali kako je krema veoma "bogata" i gusta, mislim da bi vise odgovarala suvoj i mesovitoj kozi, ako je pri tom problematicna, bila bi pravi izbor.
Tokom noci stavljala sam kremu na celo lice i ujutru mi je bilo malo masnije ali bez ikakvih iritacija, osipa, bubuljica isl., a tokom dana korisitim je na suvljim delovima lica izbegavajuci T-zonu i nemam nikakvih zamerki.

Zakljucak: Odlicna krema koja pruza visoku hidrataciju, ne-iritantna pa samim tim odgovara osetljivoj, suvoj i mesovitoj kozi.

Kremu mozete pronaci na linku https://goo.gl/G22Zqe

Do narednog posta :*
M.M.



Коментари

  1. Одговори
    1. Jeste, ne hvale dzabe korejsku kozmetiku :) Benton proizvodi me sve vise odusevljavaju :) :)

      Избриши
  2. Nisam probala nista od Benton kozmetike ali bas volim korejsku kozmetiku. Njihove maske su odlicne. Krema zaista zanimljivo deluje. Verovatno cu da je probam cim potrosim zalihe :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mene je korejska kozmetika odusevila....A ova krema je odlicna, neces se pokajati ako je probas.

      Избриши
  3. Misam do sada probala korejsku kozmetiku ali je svi hvale. Ova krema me je bas zainteresovala. Ana

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije II

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Tecni puderi za mesovitu kozu

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije