Kopija Real Tecniques četkica - Pro Metal Techniques Brushes Set from Dresslink

Drage moje devojke,

U ovom postu možete pročitati moje utiske o četkicama sa Dresslink sajta. Reč je o kopiji Real Tecniques Bold Metals kolekciji četkica. Kako je original preskup,teško da bih ih kupila sve,možda bih eventualno sebe častila jednom četkicom i to onom za blendanje senke.
Zahvaljujući saradnji sa Dresslink-om (kineski sajt na kome svako može pronaći bar nešto po svom ukusu >>>LINK) dobila sam priliku da isprobam ove četkice o kojima sam čula samo reči hvale i čijih slika nisam mogla da se nagledam na Instagramu (pratimo li se >>>Instagram).

Set se sastoji od sedam četkica od kojih su četiri za lice a ostale tri za oči. Drške četkica su pri vrhu metalne (deo koji drži dlačice) dok je ostatak od čvrste plastike i na njima ništa ne piše. Više bih volela da su cele metalne ali ni ovako nije loše.
Koristim ih već neko vreme,tako da su već par puta oprane. Prilikom pranja nisu ispadale dlačice. Prilično brzo se suše. Veoma su mekane i nežne na licu,tako da i nemate osećaj da su napravljene od sintetičkih dlaka.
Evo i linka gde možete pogledati četkice >>> 7PCS Pro Metal Techniques Brush Facial Blush Foundation Brushes Set

                                                                              Četkice za lice
                                     

   100 arched powder
Krenuću od najveće čiji je original naziv 100 arched powder. Namenjena je za nanošenje pudera u kamenu ili prahu. Prilično je velika i dovoljno zaobljena da olakša brzo i savršeno nanošenje pudera. Veoma mekane i nežne dlačice kao da vas maze po licu :)


                                                                              101 triangle foundation
101 triangle foundation - trouglasta četkica koja je osmišljena tako da ima dvostruku funkciju: pljosnata ivica pokriva velike površine na licu a ugaone ivice konture oko očiju i nosa. Namenjena je za tečni puder,mada sam je jednom probala i nije mi se baš dopalo kako radi. Pokušaću još koji put,pa ćemo videti. Veoma je nežna iako je prilično gusta i ne previše mekana.


   300 tapered blush
300 tapered blush namenjena je za nanošenje rumenila i bronzera. Veoma je mekana,prilično gusta,mada dosta manja od RT četkice za rumenilo koju koristim i trebalo mi je vremena da se naviknem. Najčešće je koristim za bronzer i za sada je odlična.


                                                                                301 flat contour
301 flat contour - ravna četkica za konturisanje lica. Veoma je gusta ali i dalje nežna. Odlično blenda i kremaste i praškaste proizvode. Nije nešto previše velika tako da može poslužiti i za konturisanje nosa.


                                                                                    Četkice za oči


                                                                               200 oval shadow
200 oval shadow - ovalna četkica za senčenje,veoma mekana i nežna,lepo blenda senke. Malo je veća,pa treba vremena da se naviknete na nju ali kako ja već koristim jednu slične veličine meni savršeno odgovara. Ako vam je prevelika za senku,možete je koristiti za setovanje korektora,za highlighter...


                                                                            201 pointed crease
201 pointed crease - zakošena četkica sa veoma gusto sabijenim dlačicama,lepo blenda senke. Odlična je za smoky-eye efekat. Iako je nekoristim nešto često,ovo je četkica koju bih prvo kupila iz original RT kolekcije.

                                                                               202 angled liner
202 angled liner - ajlajner četkica sa čvrstin,zakošenim dlačicama ali čini mi se da je predebela za tako nešto. Ja generalno i ne umem ajlajner da nanesem ovakvim tipom četkica (ko ume skidam kapu!) pa je zato koristim za obrve i odlična je.


Da li su vam ove četkice neophodne? Naravno da jesu,ne samo da izgledaju lepo već su i veoma funkcionalne. Ukoliko su vam RT preskupe,odlično će poslužiti i ova kopija. Zaista sam imala velika očekivanja i srećom nisam se pokajala,opravdano ih svi hvale. Odličnog kvaliteta a pritom i veoma povoljne....
Nije na odmet još jednom napisati link gde možete pogledati cenu četkica,opis i još fotografija >>>LINK

Ako ste probale ove četkice ili imate želju,pišite mi i podelite vaše utiske sa ostalim posetiocima bloga....veoma me interesuje vaše mišljenje...

Do narednog posta :*
M.M.





Коментари

  1. Imam ih.. takoder kopije. Preljepo izgledaju, a odlicno rade svoj posao, obozavam ih

    http://maggieblogspot.blogspot.hr/?m=0

    ОдговориИзбриши
  2. Kako divne četke :)
    Tek sad sam vidjela tvoj blog, jako mi se sviđa kako pišeš. Zapratila sam te #70 , nadam se da ćeš uzvratiti <3

    http://mayaisback.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  3. Woow! Četkice izgledaju fantastično iako su kopije... nadam se da će ti odlično poslužiti *-*
    Učlanila sam ti se u blog, pa ako imaš vremena učlani se i ti u moj: This is my life Hvalaa!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Za sada su četkice odlične, nadam se da će tako i ostati :) Naravno da ću se učlaniti...sve za kolegijalnost :) :)

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije II

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Tecni puderi za mesovitu kozu

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije