New In #12 DM HAUL

Ovaj post je napisan kao rezultat najnovije DM kupovine.
Iz DM-a znaju da nas povremeno obraduju popustom od 15% na celokupan asortiman (i na već sniženu robu),tako da je popust i te kako iskorišćen a u nastavku možete videti moj "mali ulov"....



Aura farbe nisam do sada imala prilike da koristim,čula sam da su dobre...javljam utiske kada probam. Odabrala sam nijansu 902 Biserno plava,koja u katalogu i nije te boje kao na kutiji već malo vuče na rozikasto. Uostalom,videću kakva će biti kada se ofarbam.


Rešila sam da probam sve Schauma šampone,pa posle ova dva koja možete pogledati na linku >>>Schauma šamponi na red je došao i Schauma Repair&Care šampon za oštećenu i suvu kosu. Nadam se da će biti dobar kao i prethodni.
Kako sam potrošila Avon sprej za zaštitu kose od toplote,morala sam da nadjem zamenu. Ovaj Lorealov je već bio na sniženju i plus dodatni popust,savšena prilika da se proba. Elseve Double Elixir učvršćije kosu,štiti kosu od toplote,pvraća joj sjaj i olakšava raščešljavanje.


Balea tonik za lice za osetljivu i suvu kožu. Ako me pratite znate da imam kombinovani/masni tip kože,tako da ovo nije namenjeno meni ali sigurno pretpostavljate za koga je... :):)
Bioten maramice neizbežne pri svakoj kupovini. Do sada sam ih toliko puta hvalila,pa da vas više ne davim.


Balea kreme za depilaciju sam odavno probala i nisu mi se uopšte svidele ali kako ih dosta devojaka hvali odlučila sam da još jednom probam,jer postoji mogućnost da mi u tom mometnu nisu "legle". Uzela sam kremu za osetljivu kožu sa uljem kajsije i bademovim uljem.
Uvek se iz DM-a vratim sa najmanje jednim Balea gelom za tuširanje,iako mi nikako nije potreban jer već imam u rezervi bar tri ali šta ću kada su neodoljivi....još ako miriše na bombone,pun pogodak. Naziv ovog Balea gela je Ostrvo  i sa mirisom je marakuje i frezije,dok meni miriše na one trvde bombone od jagoda.


Ne sećam se kada sam poslednjeg puta koristila Fa proizvode,a ovaj set mi je baš privukao pažnju. Sadrži gel za tuširanje i mleko za telo od kokosa,dezodorans pamuk 48h zaštite i sve je to upakovano u praktični neseser.


Volim Balea dezodoranse,meni su lično bolji i efikasniji od pojedinih duplo skupljih. Ovaj sam sada prvi put kupila,u pitanju je Extra Dry anti-transpirant bez alkohola,pruža 48h zaštitu od znojenja. Mirise veoma prijatno,a kada se nanese i ne previše jako.


Naravno,i ovog puta se u korpi našao Balea tečni sapun,ali ovog puta papaja i puter mleko. Odlični sapuni koje godinama ne menjam.


Jessa tamponi smešteni su u malu preslatku metalnu kutijicu,savršenu za svaku torbicu. Inače,kutijice se mogu naći u 4-5 dezena i sve su prelepe.
Dontodent paste sam koristila ali ne i četkice,pa evo prilike da ih isprobam.


Loreal Super Liner Gel Inteza je nešto što već dugo želim. Crne boje,proizvođač kaže da je postojan 24h,vodootporan,brzo se suši. U pakovanju dolazi sa četkicom sa zaobljenim vrhom i mislim da će mi odgovarati jer sam ranije koristila sličnu četkicu i njom se savršeno snalazila. Još uvek gel nisam probala ali obećava...


I za sam kraj...Profissimo salvete...ko će odoleti ovoj slatkoći...

Kako vam se čini moja DM kupovina? Da li pratite drogerijska sniženja?

Do narednog posta :*
M.M.

Коментари

  1. Super haul. Loreal ajlajner je najhvaljeniji, a verujem sa razlogom :)

    Frauleind.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan haul! Schaumin šampon sam koristila prije, a ovaj lorealov tuš se veselim probati.

    Novi post na: redheads-diary.blogspot.com :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni trenutno Schauma samponi bad odgovaraju a ajlajner jos nisam probala ali se nadam da je dobar.

      Избриши
  3. Haul je fantastican!Nov sam bloger,pa sam se uclanio u tvoj blog.Ako mozes ti u moj znacil bi mi podrska:)

    stefannfull.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Odličan post, pogledaj moj i pretplati se, uzvraćam . Nova sam na blogu.
    https://enotes10.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  5. Odlicna kupovina, obozavam kokos tako da mi je ovaj set najprimamljiviji. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja obozavam kokos,premda u poslednje vreme malo takvih proizvoda koristim jer se trudim da probam sto vise razlicitih....

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Tecni puderi za mesovitu kozu

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije

Balea Q10 okoloocna krema protiv bora