K Piling - piling za telo Kafa+Cimet

K Piling - dokaz kako dobra reklama može da privuče kupce. Veoma simpatičan pristup plasiranju ovog proizvoda.
Ma kako uopšte odoleti onim prelepim fotografijama na Instagramu i saznanju da je u pitanju prirodni proizvod domaće radinosti,divne i veoma ljubazne devojke iz Novog Sada.


Složićete se,da je piling,kako za lice tako i za telo,neophodan i jedan od osnovnih koraka u nezi kože jer njime uklanjamo mrtve ćelije sa površine kože pri čemu ona ostaje glatka i nežna i lakše apsorbuje lekovite sastojke iz raznih preparata koje nanosimo.



K piling namenjen je prvenstveno telu ali se bez ikakvih bojazni može koristiti i na licu.

Jednostavnog je i simpatičnog pakovanja na kome su ispisane osnovne karakteristike:sastojci,način upotrebe,rok trajanja bez ikakvih navoda šta zapravo dobijamo korišćenjem ovog pilinga,već je ostavljeno da sami korisnice procene kvalitet i učinak samog proizvoda.


Volite miris kafe i cimeta?
Izgleda da se razumemo :) jer je upravo to što će vas na prvu osvojiti.
Naime,piling u sebi sadrži veoma jednostavne sastojke:kafu,cimet,žuti šećer i kokosovo ulje. Naravno da dominira kafa,imaćete osećaj da se kupate u njoj.

Verovatno se sada mnogi pitaju,zašto upšte kupovati jedan takav proizvod kada možemo i sami napraviti. Prvenstveno,zato što treba pogoditi pravu srazmeru potrebnih sastojaka da bi smesa koju dobijemo bila dovoljno kompaktna da može lepo da se nanese. A kao drugo,čini mi se kao simpatičan poklon nekom ljubitelju kafe (bar bih ja volela da dobijem takvo nešto).

Kada sam poručila piling,nisam mogla da dočekam da stigne i da ga isprobam. Kada je stigao i kada sam otvorila poklopac,našla sam se u raju,miris kafe je toliko jak da "ubija" (inače ne pijem tursku već samo nes,ali svejedno uživam u mirisu jake turske kafe). Posle korišćenja pilinga cela kuća miriše na kafu :)

A i opštepoznato je da je kofein najveći neprijatelj celulita.


Piling se na vlažnu kožu kružnim pokretima nežno utrljava (vodite računa jer je malo grublji) i ostavi da odstoji 5 minuta a zatim ispere. Retko kad ostavim piling da mi odstoji,već ga zbog večite žurbe odmah isperem. U oba slučaja ima dobre efekte ali ukoliko ste u mogućnosti,bolje sačekajte tih par minuta. Može se koristiti od 3-5 puta nedeljno.

Nakon ovog pilinga,koža je savršeno mekana i nežna na dodir. S´obzirom da sadrži kokosovo ulje,nećete morati dodatno mazati nikakve kreme,jer kokosovo ulje nahrani kožu i ostavi blago zaštitni film na njoj.

Ja ovaj piling koristim i na licu,koje je pored toga što je masnije,veoma i osetljivo ali se nikakve iritacije nisu pojavile niti su se moje proširene pore zapušile. Naravno,posle njega ne nanosim nikakvu kremu i vodim računa da ne radim piling lica više od jednog puta nedeljno.


Važno je da naglasim da morate biti veoma pažljivi prilikom uzimanja količine proizvoda koju želite da nanesete na kožu,neka to budu manje količine inače će vam sve poispadati. Ceo proces ume da bude neuredan,jer će svuda oko vas biti zrnca ali ništa što dobar mlaz vode ne može da reši.


Rok trajanje od mesec dana sasvim je dovoljan da uz redovnu upotrebu potrošite ovaj proizvod.

Ukoliko volite dobar piling,prirodne sastojke i miris kafe,imate sve moje preporuke...


Cena: 350din.
K Piling možete poručiti preko njihovog Instagram profila OVDE .

Do narednog posta :*
M.M.







Коментари

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Aura Absolute Matte

Tecni puderi za mesovitu kozu

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije