Fashion New In - Stay on a budget #New Yorker #Takko Fashion #H&M

Drage moje,za danas sam vam pripremila nešto malo drugačije od onoga što ste navikli. Naime,reč je o jednom modnom postu ili aktuelnim sniženjima.
Kako mi u Kruševcu i nemamo neki preveliki izbor,valja se iskoristiti bar ono što nam se nudi. Tako da u koliko želite da ostanete u okvirima vašeg budžeta,sada je pravo vreme za shopping.
Pri kupovini na sniženju,uvek vodim računa da ne kupujem neke gluposti koje mi se u tom trenutku svide a koje će zasigurno stajati u ormaru naredne dve godine. Volim opušteniji stil oblačenja jer ipak svakodnevne aktivnosti sa detetom ne trpe štikle i fancy odeću.

A evo i mog "stay on a budget" ulova:

U New Yorker-u su uvek velika sniženja a mogu se naći i fine stvarčice. Kako sam ljubitelj pocepanih farmerica,ni sada im nisam odolela,na fotografijama ispod vidite dva modela,izbledeli boyfriend jeans i crne skinny jeans isečene na kolenima. Tu je i prelepa kajsijasta bluzica bez rukava sa dužim zadnjim delom,a ono sto je čini neodoljivom je upravo što je taj deo na leđima plisiran. Svakoj ženi su potrebne majice koje će lako uklopiti uz većinu garderobe i koje mogu ići i uz patike i uz štiklice,na fotografijama roza sa kraćim rukavima i kremkasta na bretele.
Da bismo zaokružili ceo ovaj New Yorker outfit,potrbno je i nešto za preko u slučaju da zahladni....šta bi drugo nego neki sako. Crni je laganiji,širi,više kao jaknica,sa tri-četvrt rukavima,malo duži i odličan je za neku dnevnu varijantu ili neobavezni izlazak....dok beli sako može lepo stajati i uz jeans ali i uz elegntniju garderobu,takođe je sa tri-četvrt rukavima koji su malo nabrana pri kraju.

New Yorker: Boyfriend Jeans 2699din.
                      Skinny Jeans 2699din.
                      Plisirana bluza 1699din.
                      Majica roza 399din.
                      Majica krem 399din.
                      Sako crni 1299din.
                      Sako beli 3199din. (nije bio na sniženju)


Mi nemamo H&M ali kad neletim na njega u nekom gradu,vrlo rado svratim. Ova haljina je proizvod jedne brzinske kupovine,svidela mi se na prvi pogled,veoma lepo stoji,lagana je i savršena za leto. Boje na njoj su prelepe a svideo mi se i dezen,volim stvarčice na kojima je prikazano lišće. Dužine je negde do pola butina (imajte u obzir da sam visoka) i uz ravnu oboću je savršena.
H&M: Haljina 2000din.


Takko Fashion ima odlična sniženja i u jednom momentu su na već sniženu robu imali dodatnih 30%,koje sam ja morala da iskoristim. Kako moje dete prilikom kupovine uopšte nije bilo skomno,meni je ostala mogućnost da za sebe odaberem samo jedan komad garderobe i mogu reći da sam odlično prošla. Kombinezon je prelepih boja,veoma laganog materijala,dužine malo ispod kolena sa širokim nogavicama,ima bretele u dva reda i traku na pojasu kojom podešavate širinu tako da veoma lepo ističe struk i guzu. Veoma lepo izgleda sa ravnom obućom,a ja najčešće kombinujem papuče uz njega.
Takko Fashion: 980din.

Da bismo ostali u okviru našeg budžeta,realno stanje je kupovina na sniženjima,gde možemo naći stvarno dobre komade garderobe,nakita,nameštaja i sličnih potrepština. Što se garderobe tiče,istina da  se ne mogu uvek naći sve veličine ali ako je sniženje ono što čekate da bi ste obnovili svoj garderober,onda ne budite lenje i trk do omiljene prodavnice,nikad se ne zna,možda vam se i posreći.

Da li garderobu kupujete pre ili čekate sezonska sniženja?
Kako vam se čini moja kupovina? Ima li stvarčica koje se i vama dopadaju?

Коментари

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije

Essence Sun Club Matt Bronzing Powder

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

Fagor - Mini blender Coral SB-250

Schauma Phyto-Caffeine i Cream&Oil šamponi