Balea Q10 okoloocna krema protiv bora


Balea krema za negu podrucja oko ociju je prva krema takvog tipa koju sam uopste i probala (ok,znam da sam trebala odavno da pocnem sa koriscenjem tih kremica ali.....nikada nije kasno :) ).


Krema dolazi u tubi zapremine 15 ml koja je smestena u maloj kartonskoj ambalazi. Oblik tube je tipican kao i za vecinu okoloocnih krema,otvor na tubi je veoma uzan sto omogucava precizno doziranje kreme.


Proizvodjac obecava da se u roku od 4 nedelje pri redovnom koriscenju prve bore umanjuju i poboljsava se elasticnost koze oko ociju. Ne sadrzi parfem. Nezno ispravlja kozu oko ociju i stiti je od slobodnih radikala. Preporucuje se za uzrast od 35 do 45 godina. Q10 doprinosi regeneraciji koze. Sadrzi omega kompleks koji je bogat esencijalnim masnim kiselinama i jaca otpornost koze.


Upotreba: Nakon ciscenja naneti kremu ujutru i uvece na predeo oko ociju i nezno utapkati. Idealno kao podloga za sminku. Pogodno za one koji nose kontaktna sociva.

Moji utisci su veoma pozitivni. Krema se lepo dozira,lako se nanosi,fino razmazuje i ne ostavlja masnjikav trag na kozi. Prilikom nanosenja oseticete da se to podrucje oko ociju blago zagreva ali to traje samo par sekundi. Nije mi izazvala iritacije niti me peku oci od nje. Ne mogu da kazem da mi je ublazila borice oko ociju (ipak ni jedna kremica ne cini cudo) ali da dobro hidrira i hrani kozu - to da. Iako je ova krema preporucena da se korsti od 35-e god. zivota (polako se blizim toj starosnoj granici) mozete je bez problema koristiti i ranije ukoliko vam je to neophodno bez bojazni da ce vam nesto skoditi. Odlicna je podloga za korektor.



Ukoliko trazite antiejdz okoloocnu kremu,koja dobro hrani i hidrira to podrucje a pritom i cenovno veoma pristupacnu (379 din.) onda je ovo pravi izbor za vas.

                                                       Da li koristite okoloocne kreme i da li ste probale ovu?

                                                                               Do sledeceg citanja :*

Коментари

  1. Obozavam Balea kremice za podrucje oko ociju :) ova nije jos za mene ali blizim joj se polako :D

    ОдговориИзбриши
  2. Inače sam koristila Balea Urea okoloočnu kremu i bila sam zadovoljna. Isto mi je služila kao odlična baza za tekući puder i korektor. Ne vjerujem baš u anti-age učinak..smatram da te kremice treba koristiti dugi niz godina da se vidi učinak. Ali, ako krenemo sada-do 50-e se valjda nešto bude primjetilo :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je najbitnije da krema dobro hidrira podrucje oko ociju jer jedino tako se mogu dpnekle ublaziti sitne borice.... Moja baba je celog zivota koristila plavu Niveu a imala je uzasno malo bora :) Nadam se da sam povukla na nju :) :)

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije

Essence Sun Club Matt Bronzing Powder

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

Fagor - Mini blender Coral SB-250

Schauma Phyto-Caffeine i Cream&Oil šamponi