Essence I love Stage baza za senke

Baze za senke su osnova u sminkanju ociju. Cesto me pitaju da li je baza neophodna i sta se njom postize? Moj odgovor je:DA-baza je obavezna ukoliko imate masne ili spustene kapke i bazom se ujednacava nijansa kapka,pojacava intenzitet i omogucava duze trejanje senke.


Danas vam pisem o Essence I love Stage bazi za senke koja je dosta hvaljena po blogovima.

To je jedna prosecna baza i sto se i kvaliteta i cene tice,platila sam je nekih 350 din. i dobija se 4ml proizvoda. Ambalaza je lepo odradjena,u pitanju je staklena flasica sa aplikatorom koji je zgodan za nanosenje baze. Na ambalazi je jako malo informacija o samom proizvodu,sto se meni uopste ne dopada.


Baza je nesto izmedju tecne i srednje gustine i po boji i po teksturi je najslicnija tecnom korektoru.

Citala sam neke recenzije gde devojke kazu da je im je ova baza previse narandzasta ili da ne odgovara spustenim kapcima ali ja se ne bih slozila. Kada nanesem bazu moji kapci su i dalje u istoj boji kao ostatak koze samo ujednacene nijanse,ne maste se i ako imam spustene kapke senka mi je bez ikakvih problema izdrzala 10h na ocima.



Bazu koristim tako sto aplikatorom nanesem 5-6 tackice proizvoda na ceo kapak i razmazem prstom,sacekam par sekundi da se osusi i nanesem senku. Baza se lako razmazuje,posle nje se senka lepo i lako blenda. Jedini minus je to sto neke baze pojacavaju intenzitet senki ali kod ove to nisam primetila.

Sledeca baza koju planiram da probam je Artedco koja mi je vec dugo na wish listi.

                                             Kakva su vasa iskustva sa Essence bazom za zenke?

Коментари

  1. Анониман03 јун, 2015 15:50

    Nisam koristila, možes pokušati i sa Catrice bazom koja je super za suhe kapke, a Avon baza je odlična za masne kapke :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mislila sam da uzmem Avon bazu ali sam naletela na Essence pa rekoh ajd' da probam :)

      Избриши
  2. Ja imam ovu bazu kao i neke druge, za sada mi je ova favorit. Ne isušuje mi senke, dugo traju i sve što treba da radi ona radi. A i cena je pristupačna. Artedo od nedavno imam u posedu tako da sledi testiranje nje :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Joj,Artdeco je moja tiha patnja kojoj jos uvek odolevam :) ali ne verujem da cu dugo :)

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije II

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Tecni puderi za mesovitu kozu

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije