Omiljeno u aprilu


Ovo su proizvodi koje sam najcesce koristila proteklog meseca.

Naravno,na prvom mestu je nezaobilazna dnevna krema od maticnjaca Dr.Hauschka koja je savrsena podloga za fantastican Bourjois Healthy Mix puder od koga se ne odvajam vec par meseci. Za nanosenje tecnog pudera najcesce koristim Ebelin Beauty blender koji,pretpostavljam ima svaka zena u svom neseseru. Aura Correct Me tecni korektor koristim za prekrivanje podocnjaka i nepravilnosti na kozi i za sada mi je dobar. Nyx Taupe rumenilo deo je moje svakodnevne sminke,kada je u pitanju konturisanje lica prosto je savrsen.



Nyx Curvaceous maskara mi je odlicna jer mogu naneti vise slojeva a da pritom ne lepi trepavice i ne pravi grudvice,a ja i inace uvek koristim maskare za volumen trepavica. Essence set za obrve je malo cudo od koga se ne odvajam vec mesec dana.



Od ruzeva izdvojila sam Nyx Matte Angel koji sam najcesce koristila uz lovke za rozu Davis Accent ili bordo Golden Rose olovku za usne. Inace,ruz je pravi prolecni,pelepe je boje (nesto izmedju crvene i narandzaste) i veoma je postojan.



Deo moje svakodnevne rutine ciscenja lica i skidanja sminke su Bioten maramice za dehidriranu kozu koje odlicno odstrane sminku i Garnier miceralna voda kojom predjem preko lica da pokupim eventualne ostatke sminke.



Sto se noktica tice tu su nezaobilazni Avon i Aura lakici, u pitanju su Avon Colortrend lakovi pod nazivom Bikini i Blue Morph i Aura Inches pod brojem 315 a za dodatni efekat tu je i plavi pucketavi Miss Spotry. Za skidanje laka koristim Aura uljani odstranjivac koji fino mirise i neverovatno lako skida bilo koji lak (definitivno moj favorit). Balea kremica je morala da se nadje ovde jer je obozavam,mirise fantasticno.



Ovo su bili moji Aprilski favoriti i nadam se
 da su vam se dopali !?!








Коментари

  1. Bas me zanima ovaj Miss Sporty,uvek zaboravim na njega.NYX matte je uvek pogodak.Mala sugestija,madam se da se be ljutis,nije mi to namera.Slikaj sledeci put bez latica,da se boje lepo vide.Nadam se da the ovo nije uvredilo ,inace lep je blogpost☺☺☺☺☺

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Naravno da se ne ljutim,svaka sugestija ili savet su dobrodosli :) Miss Sporty je veliko iznenadjenje,odusevljena sam ovim lakom. Hvala puno :)

      Избриши
    2. Drago mi je da smo se skapirale.Ja sam imala neke njihove lakove i odnos cena,kvalitet je odlican ☺☺☺

      Избриши
  2. Odlični favoriti!!! :D Nyx-ovo sve mi se posebno dopada :D

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман12 мај, 2015 20:34

    Ovakv postovi mi puno pomazu, jos kad bi i cene pridodala :) Pozdrav i hvala!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. U nekim postovima napisem i cene a u nekim ne..... Recite sta god da vas interesuje rado cu pomoci :) Pozz

      Избриши
  4. Imma Aura Inches lak, i iako mi je nijansa predivna, trajnost me baš razočarala :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni svaki lak bukvalno traje jedan dan :( Kod Aure mi se svidja to sto mi je dovoljan jedan sloj da lak izgleda savrseno a kada krene da se skida sa vrhova noktiju ja premazem jos jedan sloj i tako mi izdrzi jos dva dana.

      Избриши
  5. Анониман16 мај, 2015 21:03

    Moram priznati da većinu stvari i sama obožavam. Healthy mix toliko dugo planiram da kupim, a nikako da to i ostvarim, a baš je hvaljen, verujem da se neću nimalo pokajati.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Verujem da neces..... Javi utiske ukoliko pocnes da ga koristis :) Pozz

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Tecni puderi za mesovitu kozu

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije

Balea Q10 okoloocna krema protiv bora