It's Burra time!

U vecernjim satima prvog dana juna, u prijatnom ambijentu kluba Dositej na Adi Ciganliji, imala sam tu cast da prisustvujem Burra druzenju na kom je predstavljena njihova linija proizvoda za suncanje. Ovaj divan dogadjaj upotpunili su brojni beauty novinari i blogeri, a sve nas zajedno zabavljao je jazz bend Sanje Markovic.


Dosta se govorilo o tome kako na najbolji nacin zastititi kozu od sunca, sacuvati njeno zdravlje i lepotu tokom leta. Kako koza "pamti" svaki trenutak proveden na suncu,
potrebno je pazljivo se odnositi prema njoj, izbegavati sunce u periodu kada je UV zracenje najjace ( od 10 do 16 h ) i obavezno mazanje kreme sa visokim zastitnim faktorom. Najbolje je da vas izbor budu kreme koje sadrze UVA i UVB filtere.

A sta su to UVB i UVA zraci i kako oni uticu na kozu?  Ultraljubicasti zraci ili skraceno UV zraci su zraci koji u najvecoj meri dospevaju do nase planete. Postoje tri vrste UV zraka: UVA, UVB i UVC. UVB zraci prodiru u povrsinski sloj koze i u zavisnosti od kolicine zracenja kojem je koza izlozena, mogu izazvati razlicita ostecenja koze pocevsi od alergije, crvenila, opekotina pa sve do raka koze. UVA zraci prodiru u dublje slojeve koze. Njihovo dejstvo nije odmah vidljivo ali su ostecenja koja uzrokuju trajna.


Upravo da bismo se zastitili od gore navedenog zracenja, Burra je lansirala novi proizvod za suncanje, posebno formulisan za zastitu fotosenzitivne koze. Rec je o Burra Sun Body Milk SPF 50+ sa UVA/UVB filterima. Treba napomenuti da je namenjen celoj porodici, kako odraslima tako i neznoj decijoj kozi. Zahvaljujuci unapredjenoj zastiti, ovo mleko za suncanje ima visok stepen zastite od UVA/UVB zracenja, sadrzi IR-A tj. infra red filtere, SPF booster tj. pojacivac koji se dodaje u kremu da se pojaca njeno dejstvo, Ecotin koji kao prirodna supstanca stiti imuni sistem koze i dugotrajno je hidrira.

Osim odlicne prezentacije, naslo se vremena i za malo opustanje uz Burra koktele i preukusne sladolede.

Druzenje se zavrsilo i svako od nas je kuci poneo punu kesu divnih Burra proizvoda.

Da li dovoljno vodite racuna o zastiti svoje koze od sunca?

Vise o Burra proizvodima i njihov asotriman mozete pogledati OVDE  i OVDE 

PS. Ovom prilikom upoznala sam i nase drage blogerke, Kseniju sa bloga Karminisanje, Tanju sa Velike sitnice bloga i Katarinu sa bloga Beauty by keti. Hvala devojke na divnom druzenju <3

Do narednog posta :*
M.M.


Коментари

  1. Анониман08 јун, 2017 13:13

    Fotografije su odlicne!! Samo nastavi!

    http://www.mihaailo.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Super post i predivne slike. Ovo si odlično rekla da koža pamti. Nisam imala prilike da probam ovaj preparat za sunčanje, ali znam da je Burra predivna kozmetika :)
    Magični svet lepote

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti mnogo :) Burra ima predobre proizvode, sve sto sam do sada probala je odlicno :)

      Избриши
  3. Ja sam čula mnogo dobrog o BURRA kozmetici. Pokušsavam naći njihovu dnevnu i noćnu kremu, ali iz nekog razloga je u Novom Sadu jako teško naći.

    P.S. posjeti moj blog. skoro sam počela pa bi mi svaka kritika dobro došla
    http://sikimiki.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam probala ni dnevnu ni nocnu kremu ali jesam vecinu proizvoda i zaista su dobri :)

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije II

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije

Rival de Loop Natural Touch Concealer - korektor