Empties #4 Potroseni proizvodi


Danas sam shvatila, da ukoliko nastavim da odlazem pisanje ovog posta, trebace mi jos jedna soba za svu praznu ambalazu koju gomilam. Doslovno cemo protrcati kroz danasnji post. Bice dosta slika i kratkih recenzija svih proizvoda. Pa da krenemo....


U poslednje vreme moja nega koze se bazira iskljucivo na La Roche-Posay i Vichy proizvode. O LRP Effaclar duo+ kremi imali ste priliku da citate u jednom od ranijih postova LINK. Ukratko, namenjena je mesovitoj do masnoj kozi sklonoj nepravilnostima. Odlicna krema koja ce vam, ako ne resiti problem onda bar u velikoj meri smanjiti. Vichy Normaderm krema takodje namenjena nezi problematicne koze, veoma lagana, pruza kozi 24h hidrataciju. Vichy Idealia namenjena je osetljivoj normalnoj do mesovitoj kozi, veoma lagane teksture. Vichy Slow Age dnevna krema namenjena osetljivoj kozi i deluje na znakove starenja u nastajanju. Redje je teksture, nemasna i veoma lepog mirisa.


Jos jedna krema ali ovoga puta nocna koju sam koristila tokom zime. Victoria Beauty Cannabis je intezivna regenerativna i hidrirajuca nocna krema na bazi ulja konoplje LINK. Labello je proizvod bez kog ne mogu zamisliti zivot, u svakoj mojoj torbi se nalazi bar jedan.


Nivea je krema koju sam milion puta u zivotu kupila, nosim je i na zimovanje i na letovanje, svakog dana je koristim, volim kako mirise jer podseca na detinjstvo. Mislim da nema bolje kreme za ruke od plave Nivee. Burra krema za telo LINK je moja omiljena mazalica, nije previse masna a odlicno hidrira kozu. Biobody Glicerinska krema za ruke lagane teksture, malo masnija ali veoma brzo upija i dobro hidrira kozu. Jedina mana je miris koji mi je odbojan. Avon Conditioning krema za ruke sa kakaom i lotosovim cvetom odlicno hidrira kozu, stiti od hladnoce i prelepo mirise.


Moja obozavana Veet krema za depilaciju LINK veoma efikasna u otklanjanju dlacica, ne iritira kozu, koristim je iskljucivo za ruke.


Balea dezodoranse najcesce kupujem, a u poslednje vreme moj izbor su oni koji mirisu nekako puderasto. Ne ostavljaju beo trag na kozi i garderobi, Veoma efikasni. Burra roll-on prirodni mineralni dezodorans bez alkohola, aluminijuma i parabena. Ne iritira kozu cak i kada ga nanesete odmah posle brijanja. Blagog i prijatnog mirisa.


Svi koji me prate znaju moju ljubav prema Balea gelovima za tusiranje. Cenovno veoma pristupacni, raznovrsnih mirisa a pritom i veoma dobor kvaliteta.


Kad smo kod gelova za tusiranje, koji se najverovatnije u svakoj kuci i najvise trose pa ih zato i na mom spisku ima najvise, moram da napomenem i moj omiljeni Eucerin. Eucerin pH5 ulje za tusiranje namenjeno je osetljivoj kozi sklonoj iritacijama LINK Odlican proizvod koji koristi cela moja porodica ulkjucujuci i moje dete koje je zaludjenik za gelovima kao mama. Svi koji imaju decu znaju kako lepo mirise Becollino i verujem da je svaka mama bar jednom "pozajmila" ovaj divan gel od svog deteta. Dove Gentle Exfoliating sadrzi lava zrnca tako da u isto vreme radi i blagi piling. Mana je miris LINK.


Od kada sam prvi put probala Eucerin losion za intimnu higijenu ne prestajem da ga koristim i mislim da vise nikada necu ni kupiti neki drugi brend LINK. Balea tecni sapun za ruke je takodje proizvod koji redovno kupujem i ne menjam.


Head&Shoulders sampon sa mentolom uvek se mora naci na mojoj polici u kupatilu jer mi se on pokazao kao najbolje resenje pri pojavi peruti. Schauma samponi koje sam potrosila namenjeni su bezivotnoj, suvoj i ostecenoj kosi. Veoma su se dobro pokazali a nesto vise o njima mozete procitati na LINK.


Za negu kose koristim porilican broj proizvoda a ovo je jedan mali deo koji sam napokon potrosila. Svi ovi proizvodi namenjeni su nezi suve i ostecene kose. Still Moisture Care maska koja vraca sjaj i mekocu kosi i lepo hidrira. Moj trenutni favorit je Loreal Elseve Extraordinary Oil maska za kosu obogacena hranljkivim uljem koje obnavlja isusenu i bezivotnu kosu, dajuci joj sjaj i mekocu LINK. Gliss Ultimate Repair regenerator u spreju za ostecenu i suvu kosu u spreju sadrzi keratin, olaksava rascesljavanje kose i lakse oblikovanje. Nije los ali ima i mnogo boljih za skoro pa istu cenu. Avon sprej za zastitu kose od toplote prilikom feniranja mislim da ne radi svoj posao, bar se meni nije dobro pokazao.


Za kraj dva odlicna proizvoda koja redovno kupujem. Eveline 8in1 zastitni lak za nokte tj. sredstvo za jacanje noktiju. Odlican proizvod koji ce vam ojacati nokte, smaniti pucanje i potpuno otkloniti listanje noktiju. Za svaki lak vam naravno treba i aceton tj. skidac laka za nokte a gde cete bolje od Aurinog. Ne isusuje nokte a odlicno uklanja i onaj najuporniji lak.

Da ne bi ovaj post isao u nedogled, ostale proizvode ostavljam za neku drugu priliku.....
Da li koristite neki od ovih proizvode?

Do narednog posta :*
M.M.


Коментари

  1. Odlican post draga, zaista sam uzivala citajuci :) Zapratila sam te naravno, zato sto odlicno pises i slike su divne, svrati i ti do mene :) #Samokazem

    ОдговориИзбриши
  2. Post je prelep, ja obozavam ovakve postove, slike su ti predivne :)
    http://tinabeautyfashion.blogspot.rs/?m=1

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije

Essence Sun Club Matt Bronzing Powder

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

Fagor - Mini blender Coral SB-250

Schauma Phyto-Caffeine i Cream&Oil šamponi