Caudalie Resveratrol Lift Firming Serum

Caudalie prica pocinje u Francuskoj u srcu vinograda i rezultat je istrazivackog rada francuskog bracnog para Mathilde i Bertrand Tomas u saradnji sa doktorom profesorom Vercauteren,vodeceg svetskog eksperta za grozdje i polifenole vinove loze i profesora na farmaceutskom univerzitetu u Bordou.
Cudalie spada u prirodnu kozmetiku,ciji su proizvodi na bazi molekula grozdja,koje je organski gajeno. Svaki Caudalie proizvod formulisan je tako da ima veliki ucinak na negu koze bez ugrozavanja zdravlja korisnika ili planete. U okviru Caudalie nege koze,nacicete proizvode na biljnoj bazi kao i one koje sadrze botanicke sastojke kao sto su ulje semena grozdja,jagorcevine,hibiskusa,Argan itd.,takodje koristi avokado,Shea i kajsija buter,kao i ekstrate limuna,kleke,sveze nane,mente itd. Caudalie ne koristi nikakva mineralna ulja,parafine,sinteticke boje,parabene,sastojke zivotinjskog porekla itd.

Caudalie ima nekoliko linija:Premier Cru,Resveratrol [Lift],Polyphenol C15,Vinosource,Vinoperfect,Make-up removers and lotions,Teint Divin,Soleil Divin. Proizvodi su namenjeni svakodnevnoj nezi ali sa anti-age efektom. Neki od proizvoda se mogu koristiti vec od 20-te godine.

Ja sam od Caudalie tima dobila Resveratrol Lift Firming Serum,Resveratrol Lift Night Infusion Cream i Moisturising Mask.



Resveratrol Lift je nova linija u ponudi Caudalie,za lifting efekat,gde su kombinovana dva najbolja anti-age sastojka u jednoj formuli:Resveratrol iz stabljike vinove loze za cvrstocu i elasticnost
                          Mikro-hijaluronska kiselina za zagladjivanje bora i volumen

Resveratrol Lift linija sadrzi cetiri proizvoda:ucvrscujuci serum za redefinisanje konture lica,hidrantni fluid SPF 20 za ucvrscivanje lica i popunjavanje bora,balzam za podrucje oko ociju koji ucvrscuje ocne kapke,protiv bora i natecenosti i nocna krema koja zagladjuje i regenerise kozu tokom noci.

Za sada,prenecu vam moje utiske o Caudalie Resveratrol Lift serumu....


"3D preoblikovanje lica: lifting serum vraća koži mladalački izgled kože, obnavlja njenu čvrstinu i elastičnost. Zaboravite na filere, postignite lifting efekat na prirodan način. Najnoviji patent Caudalie istraživačkog tima i Harvard univerziteta predstavlja kombinacijumikro hijaluronske kiseline i stabilizovanog resveratrola. Zajedno ove dve komponente stimulišu prirodnu sintezu hijaluronske kiseline u koži.
Način primene:
Naneti ujutru i uveče na očišćeno lice, vrat i dekolte. Bez parabena, fenoksietanola, mineralnih ulja. Nekomedogen. Dermatološki testiran. Pogodan i za osetljivu kožu
."


Serum dolazi u veoma zanimljivoj ambalazi a u pitanju je siva bocica sa pipetom kojom se proizvod dozira,istina je da je malo neprakticna za ovakvu vrstu proizvoda ali meni se veoma dopada a i odlicno radi. Cena seruma je oko 6000 dinara za 30ml proizvoda (moja bocica je od 10ml ali to je promotivno pakovanje).

Serum je namenjen svim tipovima koze,pomaze smanjivanju postojecih znakova starenja koze,obnavlja njenu cvrstinu i elasticnost,redefinise konture lica. Lagana,hidrantna tekstura omogucava da koza potpuno i brzo upije serum i predstavlja odlicnu bazu za make-up. Ne sadrzi ulje,nekomedogen,dermatoloski testiran.


Moji utisci:
Volim ovaj serum....veoma lepo mirise,lagane teksture,koza ga brzo upija,ne sadrzi ulje sto ga cini idealnim za moju kombinovanu kozu,veoma dobro hidrira kozu i primetno je zateze. Odlican je kao podloga za make-up. Moze se koristiti samostalno ukoliko imate masniju kozu,ne masti dodatno T-zonu (jer me kod pojedinih seruma to uzasava). Nije potrebna velika kolicina proizvoda za celo lice,tako da ce vam dugo trajati. Tacno je da spada u skuplje serume ali u dobar proizvod vredi investirati. 

Sastav
AQUA (WATER), GLYCERIN*, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERYL STEARATE CITRATE*, HEXYLDECANOL*, HEXYLDECYL LAURATE*, SQUALANE*, TOCOPHERYL ACETATE*, POLYGLYCERYL-3 STEARATE*, PALMITOYL GRAPEVINE SHOOT EXTRACT*, HYDROGENATED LECITHIN*, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM DEHYDROACETATE, PARFUM (FRAGRANCE), SORBITAN LAURATE*, HYDROLYZED HYALURONIC ACID , HYALURONIC ACID, HYDROXYETHYLCELLULOSE*, ACETYL DIPEPTIDE-1 CETYL ESTER, SODIUM PHYTATE*, TOCOPHEROL*, LINALOOL, LIMONENE, COUMARIN, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL (165/010) 

                                                   Da li ste koristite Caudalie proizvode i koje?

Do narednog posta :*

Коментари

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Tecni puderi za mesovitu kozu

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije

Balea Q10 okoloocna krema protiv bora