New in #7 DM Burra Vichy

Volim kad mi mesec ovako lepo krene,sa divnim proizvodima i divnim saradnjama.....

Pocecu od proizvoda koje sam upravo danas i kupila....naravno krenula do DM-a po masku za kosu a vratila se kuci sa par proizvoda vise :)



Evo i te maske....trazila sam Syoss ali kako je nema na rafovima vec duze vreme,kao zamenu sam uzela Gliss Serum Deep-Repair za izrazito ostecenu kosu....dok ovo pisem shvatam da se ovom maskom postize i veci volumen kose,sto meni uopste nije potrebno jer je imam na pretek. Ali dobro,videcemo kako ce se pokazati.

Syoss farbom u nijansi Honey Blond (med plava) vec sam se farbala i jako mi se dopalo to sto pokriva sede a i boja je fantasticna.


Kakav bi to shopping u DM-u bio ukoliko se u korpi ne nadje i bar jedan Balea tecni sapun.....Frozen Breeze - ljubicica i malina,mirise na sladoled (mmmmmm pojescu ga :) ).



Jeste da pasta i sumece tablete ne idu zajedno,ali eto i njih sam kupila pa cisto da napomenem. Dontodent Brillant Weiss patu vec koristim i odlicna je,a tablete Magnezijuma nije na odmet povremeno koristiti,posebno kod glavobolja,migrena,stresa....



Umalo da zaboravim Aura uljani odstranjivac laka za nokte,koji je odlican,ne isusuje nokte....ne znam koja mi je ovo bocica po redu.



Napokon su na red dosli divni proizvodi i na moju srecu,dve divne saradnje sa ljudima iz velikih kompanija cije proizvode vecina vas voli i koristi...a to su:

Burra Personal Skin Expert koji su mi poslali proizvode na testiranje i mogu reci da su odlicni,veoma sam iznenadjena kvalitetom proizvoda....
Moje prve utiske o Burra proizvodima mozete procitati u ovom postu -> Burra Personal Skin Expert  


Vichy proizvode svi poznajete i znate da su odlicnog kvaliteta,a ovom prilikom su mi poslali jedan njihov novi proizvod,a rec je o liniji proizvoda namenjenih nezi zrele koze i koze u menopauzi,Neovadiol Night kompenzacioni kompleks - napredna obnavljajuca nocna nega.
Osim sto cu ja testirati njihovu novu kremu i Vi ste dobili istu priliku,jer je Vichy sponzor nagradne igre na blogu i omogucio vam je da osvojite upravo Neovidal nocnu kremu.


Zato drage moje dame,ukoliko zelite da osvojite divnu Vichy kremu,pridruzite nam se u nagradnoj igri........ Osmomartovski GIVEAWAY


                                          Da li koristimo iste ili slicne proizvode i koje?

Do narednog posta :*


Коментари

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Tecni puderi za mesovitu kozu

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije

Balea Q10 okoloocna krema protiv bora