Burra Personal Skin Expert

Burra personal skin expert kolekcija predstavlja idealan izbor za negu i dubinsku regeneraciju koze. Formulisana je na bazi inovativnih kompleksa peptida koji ostvaraju stimulativno dejstvo na regenerativne procese u kozi.

Burra je linija kozmetickih proizvoda  Esensa d.o.o. i sadrzi proizvode za negu koze lica i tela.
Sve informacije o Burra proizvodima i njihovu ponudu mozete pogledati na Esensa d.o.o. i na FB stranici Burra - Personal Skin Expert
Ja vam danas predstavljam tri Burra proizvoda.



Burra Active Age Deffense Wrinkle Repair Eye Cream

Kako proizvodjac navodi,ova krema predstavlja osnovu anti-age tretmana za negu i regeneraciju podrucja oko ociju,kao i predela oko usana. Smanjuje nadutost i tamne kolutove ispod ociju,povecava cvrstinu i tonus regije oko ociju,vidljivo ublazava postojece bore oko ociju i usana,obezbedjuje visok stepen hidratacije,podstice regeneraciju koze i uklanja znakove umora,poseduje antioksidativno dejstvo.

Krema dolazi u duguljastoj tubici od mekane plastike i sadrzi 20ml proizvoda. Otvor na tubici je veoma uzan sto omogucava precizno doziranje kreme.
Veoma je lagane teksture zbog cega se relativno brzo upija,fino se razmazuje,ne ostavlja masnjikav trag i pogodna je kao podloga za sminku. Ima prijatan i blag vockast miris koji me asocira na miris pomorandze (isti miris ima i njihov roll-on).
Upotreba: ujutru i uvece naneti kremu na predeo oko ociju i nezno utapkati.

Sastav: kompleks peptida,ekstrakt zelene alge Euglena gracilis,hijaluronska kiselina,beta-gluken,ulja marule i argana.
Ne sadrzi parabene.
Ovom kremom sam veoma zadovoljna,lepo hidrira podrucje oko ociju,zagladjuje i umanjuje sitne borice,smanjuje nadustost i ne iritira oci.


Burra Body Milk

Mleko za telo namenjeno je svakodnevnoj nezi i zastiti normalne do suve koze.
Proizvodjac navodi da je formulisano na bazi si butera,kakao butera,arganovog ulja,skvalena i bademovog ulja,obnavlja hidrolipidni film na povrsini koze,poboljsava njenu strukturu i izgled,a koza postaje glatka,nezna i elasticna.
Mleko za telo dolazi u velikoj tubi od mekane plastike i sadrzi 200ml proizvoda. Malo sam se iznenadila ambalazom,jer sam navikla da mleko za telo bude u boci,ali zbog gustine mislim da su napravili pravi izbor pri odabiru ambalaze.
Gusce je i kremaste teksture ali se odlicno razmazuje,ne ostavlja lepljiv trag na kozi i brzo se upija. Miris u bocici je kao i kod vecine proizvoda koji sadrze si buter,dok kada se nanese na kozu miris je malo drugaciji ali i dalje lep i blag.
Odlicno hidrira kozu,cineci je mekom i glatkom.
Moze se koristiti svakodnevno,jednom do dva puta dnevno,veoma je lagano,ne izaziva iritacije,ne sadrzi parabene.

Sastav: Aqua,C12-15 Alkyl Benzoate,Urea,Glyceryl Stearate,Isohexadecane,Shea Butter,Coconut Oil,Glycerin,Cetyl Alcohol,Hydrogenated Coco-Glycerides,Cyclomethicone,Dimethicone,Tocopheryl Acetate,Squalane,Argan Oil,Sweet Almond Oil,Allantoin,PEG-100 Stearate,Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloydimethyltaurate Copolymer,Theobroma Cacao Seed Butter,Phenoxyethanol,Polysorbate 60,Glyceryl Polyacrylate,Parfum,Ethylhexylglycerin,Disodium EDTA.


Burra Natural Mineral Deodorant Roll-On

Prirodni mineralni dezodorans bez alumijijuma,alkohola i parabena.
Osnovni aktivni sastojci:Triethyl Citrate (prirodni antioksidans i dezodorans),Soda bikarbona,ekstrat aloje i hamamelisa,sa mineralima morske soli.
Prizvodjac navodi,Burra Natural mineral deodorant roll-on je efikasan dezodorans koji pruza prirodnu zastitu od neprijatnih mirisa i obezbedjuje dugotrajan osecaj svezine na kozi. Brzo se susi na kozi,ne lepi se,efikasan je i bezbedan. Pogodan je za sve tipove koze,a posebno za osetljivu kozu.
Blagog i prijatnoj je mirisa,osvezavjuceg,i kao sto sam na pocetku posta rekla,mirise mi skoro isto kao i njihova okoloocna krema.
Mogu reci da je ovaj dezodorans prilicno efikasan kada su znojenje i neprijatni mirisi u pitanju. Radi sve sto je proizvodjac naveo,znaci prilicno je blag na kozi,ne iritira je a pritom ne sadrzi stetne sastojke. Moze se koristiti odmah posle brijanja pazuha,bez bojazni da ce izazvati peckanje na kozi,crvenilo ili bilo kakav upalni proces i iritacije.
Ambalaza je standardna za ovakvu vrstu dezodoransa i sadrzi 50ml.


Ovo su moji prvi utisci posle nekog kraceg ali svakodnevnog korisceca navedenih Burra proizvoda. Malo je reci da sam odusevljena ovom kozmetikom,a isto odusevljenje deli i moje dete koje mi redovno uzima mleko za telo (kad moze mama zasto ne bi mogao i sin:) ) i jos mi naruceje cokoladno mleko za telo :)

Da li vi koristite neki Burra proizvod i sta bi ste mi preporucili?

Do narednog posta :*                                                                                                                          

*PR proizvod                                                                                                                                                   


Коментари

  1. Obožavam Burra proizvode sve do jednog i postali su mi među omiljenima :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Odlicni su,bar ovi proizvodi koje sam probala ali ne sumnjam da su im ostali proizvodi dobri :)

      Избриши
  2. Анониман04 март, 2016 21:26

    Probala sam jedino bb kremu preko testera i dopala mi se, a zanima me ovaj roll-on .. Da znam da je stvarno efikasan, tj da ublazava neprijatne mirise, pa i da " puknem " :) to malo vise parica :D. Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je roll-on odlican,istina je da se ne znojim nesto previse ali mi na kraju dana majica i dalje mirise na ovaj dezodorans :)

      Избриши
  3. Jedino što sam probala od njihovih proizvoda je i što koristim roll-on koji je fenomenalan, najviše mi se sviđa što ne ostavlja fleke na majici :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da,odlican je. Dobro sto si spomenula da ne ostavlja trag na majici,jer sam ja to skroz zaboravila da napisem :) Hvala na komentaru i na tome sto pazljivo citas postove :) Pozdrav

      Избриши
  4. Koja je cena okoloocne kreme? Odlican post :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala :) Cena okoloocne kreme je oko 1100-1200 dinara. Veliki pozdrav :)

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije II

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije

Rival de Loop Natural Touch Concealer - korektor