New in #DM III

Kako vise volim da svratim do neke drogerije nego do parfimerije ( znam,uzas! ),a pritom mi je DM tako blizu,logicno je da tamo i najcesce kupujem. Neplanirano,namece se jos jedan post o novitetima...

Prvo moram da spomenem cetkicu koju "jurim" od kada je "izbacena" na trziste. U pitanju je Aura cetka za kontur,veoma hvaljena od strane blokerki koje su imale tu cast da je isprobaju pre ostalih. Koristim Aura cetkicu za blendanje senki i fantasticna je,tako da verujem da je i ova isto tako dobra.

Kada smo kod Aure,vec duze vreme koristim samo njihov uljani odstranjivac laka za nokte bez acetona i odlican je,ima malo jaci miris ali meni uopste ne smeta,cak mi mirise lepse od vecine drugih.

Ebelin beauty blender koristim vec skoro godinu dana,iako je jos uvek u dobrom stanju doslo je vreme da se zameni novim. Savrsena stvarcica za nanosenje tecnog pudera i korektora.

Kako vec neko vreme koristim Byphasse gel za ciscenje lica i veoma sam zadovoljna njime,odlucila sam da probam i njihov tonik. Tonik je namenjen svim tipovima koze,ne sadrzi alkohol. Trenutno je na snizenju u DM-u,pa ukoliko mi i ne odgovara nije velika steta.

Od Balee,u mojoj korpi nasla su se nekoliko proizvoda:

Nezaobilazni Balea gel za tusiranje,ovog puta sa malinom. Za koji god miris da se odlucite,necete pogresiti;

Balea tecni sapun sa maslinama,do sada ga nisam koristila pa cemo videti da li ce mi se miris svideti;uz to sam kupila i dva Niveina sapuna,cisto da se nadju ako zatrebaju;

Balea sredstvo za skidanje vodootporne sminke sa ociju,sa uljem,pogodno i za osetljive oci;

Balea dezodoranse jedan sa mirisom tresnje,drugi sensitive,upravo sam potrosila i odmah morala da nabavim nove,odlicni su;
Balea dezodorans za muskarce,da ne kaze muzic da njega uvek zaboravljam :)

Dontodent paste koristim vec neko vreme i zadovoljna sam,pa sam odlucila da isprobam i njihov konac za zube.

Syoss farbe do sada nisam koristila ali kako mi se boja svidela,med plava,rekoh ajde da probam i mogu reci da upste nije prejaka,ne gori kosu koliko to farbe mogu da urade,boja je lepa i mislim da bi bila kao na slici da je nisam pomesala sa Revlonovom plavom,odlicno prekriva sede.


Neki od ovih proizvoda nacece se i u osmomartovskom darivanju koje ce biti na blogu :)

Gde vi najcesce kupujete kozmetiku?

Hvala sto citate....
Do narednog posta :*




Коментари

  1. Aura cetka je stvarno dobra, svidjece ti se. :) Imam ebelin sundjer, kojim sam zadovoljna. Balea kupke mirisu divno, a meni je taj sapun sa maslinama najbolji od svih njihovih u ponudi. Jedino ne mogu da podnesem Balea dezodoranse, mene guse mnogo, a generalno imam taj problem sa dezodoransima u spreju. I mene zanima kakav je tonik, javi utiske. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tonik je za sada dobar,videcu kako ce se pokazati posle malo duze upotrebe :) Dobice sigurno svoju recenziju :) Aurina cetka je zaista odlicna :) kao i Ebelin sundjercic :)

      Избриши
  2. Tonik je odličan :) i ja sam iskoristili sniženje pa ga ugrabila, namenjen je svim tipovima kože, a moja je mešovita, a osetljiva, tako da ne mogu svašta da nanosim na lice,a ovo je odličan tonik, a i lepo miriše. Inače kupovinu obavljam uglavnom u Lilly-ju, DM-u i jednoj lokalnoj parfimeriji u mom gradu :) Pozdrav

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tonik je i meni za sada dobar,koristim ga tek par dana :) Meni Lilly nije nekako usput,tako da tamo svratim jednom u 2-3 meseca :)

      Избриши
  3. Tonik posjedujem i ja i meni je dobar, ne sviđa mi se miris :(
    A posjedujem i AURA kist za konturiranje i obožavam ga, po meni je baš odličan :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da,Aurina cetka je odlicna....a tonik sam tek pocela da koristim,za sada je dobar a za dalje cemo videti :)

      Избриши
  4. Ovu Aurinu cetku uvek zaboravim da kupim ali to ce se promeniti :). A kupujem svuda - Liliju, DMu, parfimerijama, radnjama kucne hemije ( tamo se mnogo proizvoda moze naci po vrlo povoljnim cenama ). Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Cetka je odlicna :) Ja na radnje kucne hemije uvek zaboravim,a znam da su povoljnije od parfimerija i drogerija :)

      Избриши
  5. Cetkica mi je favorit posta! Ne znam sta da ti kazem sem, pisi recenzijeee! :) <3

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije II

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije

Rival de Loop Natural Touch Concealer - korektor