Garnier Pure 3in1

Danas vam predstavljam Garnier Pure 3in1 sredstvo za ciscenje lica koje je osmisljeno tako da u jednom proizvodu dobijete gel tj. kremu za ciscenje + piling + masku za lice. Garnier Pure Active linija namenjena je borbi protiv nesavrsenosti lica i viska sebuma.
Pre izvesnog vremena trazila sam neko jace sredstvo za ciscenje lica i za oko mi je zapao ovaj Garnierov,upravo zbog cinjenice da ovaj proizvod sadrzi cink i glinu kao i to da bi mogao posluziti u vise svrha.
Proizvod dolazi u tubi i ima 150ml. Guste je strukture,krec bele boje sa plavim granulicama i ima miris mente (ne previse jak,i podseca me na pastu i po izgledu i po mirisu). Obogacen je cinkom koji prociscava kozu i eleminise necistocu,salicilnu kiselinu koja pomaze u borbi protiv nesavrsenosti i akni i belu glinu koja smanjuje sjaj.
Koristi se na tri nacina:
1. Gel za ciscenje:nanosi se svakodnevno na vlazno lice,utrlja se i ispere sa dosta mlake vode.
2. Piling: Koristi se svakodnevno (najbolje uvece kada sa lica skinete svu sminku),kruznim pokretima se blago utrlja i ispere sa dosta mlake vode.
3: Maska: Koristi se 2-3 puta nedeljno u zavisnosti od potrebe koze. Nanosi se na cisto lice,ostaviti da odstoji 3-5 min. i dobro isprati sa dosta mlake vode (nikako vruce jer ce to dodatno isusiti kozu). Izbegavati podrucje oko ociju.
Nakon koriscenja ovog proizvoda naneti odgovarajucu hidrantnu kremu namenjenu vasem tipu koze. U periodu kada mi je koza bas masna,umesto kreme na lice nanosim samo serum.
Ukoliko primetite da vam ovaj gel/piling isusuje kozu,nemojte ga koristiti svakog dana vec par puta nedeljno. Ja ga koristim samo uvece jer je tada lice "najprljavije",a za jutarnje ciscenje koristim blazi gel za umivanje.
Ono sto mi se svidja kod Garnier Pure 3in1 je gusta,kremasta tekstura koja je veoma prijatna,svez miris mente i osecaj da zaista cisti kozu od prljavstine i ostatka sminke. Lice nakon koriscenja je mekano,osvezeno,cisto i bez suvisnog sjaja. Malo sam bila skepticna jer ima vise namena ali sva tri "posla" obavlja odlicno. Granulice,kada je piling u pitanju,nisu previse grube ali zato dobro odstrane mrtve celije koze.
Treba voditi racuna kada ovaj proizvod koristite kao masku jer je veoma vazno da postujete preporuku proizvodjaca o vremenu drzanja na licu da ne bi doslo do iritacija tj.do peckanja i crvenila. Brzo se susi na licu pa tako da sami,u zavisnosti od stanja vase koze,treba da odredite koliko ce te masku drzati,preporuceno je od 3-5 min.
Da li bih ga kupila ponovo? Definitvno da.

                                         Sta koristite za ciscenje lica i da li ste vec probali Garnier Pure 3in1?
Do narednog citanja :*                                      

Коментари

  1. Ja trenutno koristim Balea gel iz soft and clear linije sa cinkom i salicilnom kiselinom i odličan mi je po pitanju mitesera ali mi se prištići i dalje pojavljuju. Ovo mi se čini super i definitivno ću ga pogledati pri narednoj kupovini :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam probala taj Balein.....ja u sustini volim malo jace proizvode za ciscenje lica tako da mi je ovaj Garnierov super :)

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Tecni puderi za mesovitu kozu

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije

Balea Q10 okoloocna krema protiv bora