NYX Boheme Chic Palette


Danasnji post je o Nyx-ovoj Boheme Chic paleti senki koja mi je dugo bila na wish listi....Kada sam otisla do Alexandra prodavacica mi je rekla kao super je paleta ali,znate,nemamo testere (kao i za vecinu proizvoda) - sto me uzasno iritira jer ja sam ipak od onih koji moraju sve da dodirnu (mislim,ipak su u pitanju senke i ne vidim drugi nacin da proverim da li su dovoljno pigmenovane).
Moram reci da volim mat senke sto me je i privuklo ovoj paleti.

Pakovanje je lepo i jednostavno,cvrsta plasticna crna kutija u dva nivoa sa dobrim i cvrstim poklopcem. Unutar palete je magija :) Kada otvorite paletu videcete 18 prelepih neutralnih senki a ispod njih nalazi se jos jedno leziste gde se nalazi 6 fantasticnih senki i dva rumenila. Pakovanje sadrzi i ogledalo koje ce vam odlicno posluziti za hitne slucajeve.

Nyx je ovu paletu oznacio kao mat ali bar polovina senki sadrzi blagi simer koji se na dnevnoj svetlosti i nevidi ali u osvetljenoj prostoriji videcete da se blago sijaju. Lepo su pigmentovane,mekane su i kremaste,lako se nanose i veoma lepo blendaju. Prvo leziste sadrzi neutralne senke koje su savrsene za dnevnu sminku,dok drugo sadrzi 6 jako pigmentovanih senki koje su odlicne ukoliko volite jaci make up. Uz dobru bazu trajace vam celog dana.
blic
dnevna svetlost
blic





U pakovanju dolaze dva rumenila prelepih nijansi,jedno je peachy (fina breskvica) koje daje prirodan i suptilan izgled,dok je drugo "prljavo" roze koje daje zdrav sjaj obrazima. Obe nijanse su veoma iskoristive sto je i veliki plus ovoj paleti.


Sa ovom paletom mozete postici savrsen izgled za posao,setnju,izlazak.....
Ova paleta kosta 1900 din. i rekla bih da je dobra investicija za sve one koje vole mat senke a,slozicete se,svima su potrebne bar nekoliko osnovnih nijansi.

                                                                   Da li ste probali ovu paletu?
                                                               Koje Nyx proizvode vi koristite?


Коментари

  1. Palata izgleda jako lepo..Da li je pigmentacija dobra, posto ne vidim bas najbolje na fotografijama? :) :*

    ОдговориИзбриши
  2. Pigmentacija je dobra,naravno postoje i bolje palete ali je i ova veoma iskoristiva. Pozz

    ОдговориИзбриши
  3. Prelepa je paleta :) ove nude mi sve trebaju :D

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Aura Absolute Matte

Tecni puderi za mesovitu kozu

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije