New in #5

Na red je dosao jos jedan post o novitetima a sta se sve tu naslo videcete,ukoliko vas strpljenje ne izda do kraja :) :)

Dugo sam razmisljala cime da zapocnem ovaj post....pa evo krenucu od palete senki kojom sam prosto odusevljena a u pitanju je Nyx Boheme Chic paleta o kojoj vise mozete procitati ovde .

Takodje od Nyx-a tu je i dugo zeljena olovka za usne Peekaboo Neutral. U pitanju je braonkasta nijansa sa rozim podtonom. Veoma je postojana,kremasta i lako se nanosi. Kupljena je u Alexandru i mislim da je kostala oko 350 din.


U Alexandru sam kupila i cetkicu za blendovanje senki Blush 54E koju najvise koristim za nanosenje senki ispod oka i odlicno radi posao. Platila sam je 330 din.

Essence Sun Club bronzeru nisam mogla da odolim. Prelepog je mirisa,nesto kao cokolada sa kokosom. Srednje je pigmetnacije i dobro se nadogradjuje i blenda. Kosta 469 din.


U Rodi sam pre nekih mesec ipo dana naisla na neku akciju balzama za usne,uz Labello mint isao je gratis i onaj sa shea butter-om i to za nekih 130 din.


Kada sam vec kod balzama tu se nasao i Essence Glow u savrsenoj roze boji,prelepog mirisa a dobila sam ga u casopisu Grazia pre par meseci ali sam morala da ga spomenem jer se u proslim novitetima nije nasao. Meni je ovaj malisa prosto savrsen :)

U julu sam dobila i svoj prvi Glam Box o kome mozete vise procitati ovde .

Kupovina nije kupovina ukoliko se ne svrati do DM-a. Prosto sam morala da kupim jos jednu u nizu Balea univerzalnu kremicu prelepog mirisa i jos lepseg pakovanja a kostala je standardnih 119 din.

Kako sam u tim godinama kada treba koristiti kremu protiv bora za podrucje oko ociju izabrala sam Balea Q10 okoloocnu kremu i vise o njoj mozete procitati ovde .

Kada smo vec kod Balee tu je i tecni sapun za ruke (koje obozavam) Paradise Beach iz limitirane kelekcije. Kosta oko 180 din.
Balea gelovi za tusiranje su prosto nezaobilazni.....o njihovom kvalitetu je suvise i pricati a tek o mirisima :) .....mmmmmmm kupinica prelepo mirise ali deciji su savrsenstvo,mirisu na zvake :) :) pa tako ja malo "pozajmim" od mog deteta :) :) Kostaju od 150 do 170 din.

U moru dezodoransa ovog puta izabrala sam Balea Deospray Sensitive sa aloe verom,bez alkohola. Kostao je 200 din.

Za prvu pomoc u borbi protiv bubuljica tu je i Pazzle Antibacterial Cream Acne Tretman. Ne secam se koliko je placen ali ne verujem da je vise od 150-200 din.

Olea blaznice platila sam oko 120 din. i ovo pakovanje je od 40 kom. (blaznice su velike).

Kako planiram da se polako vratim u tabor plavusa krenula sam i sa koriscenjem svetlih farbi kao sto je Garnier Color Naturals pod brojem 10 izrazito blistava svetlo plava (na moj taman koren ova nijansa daje lepu malo tamniju plavu boju ali ne prekriva sede). Kako sam godinu dana imala ombre,kada prosvetlim taj tamniji deo,planiram da celu kosu ofarbam Revlonovom plavom farbom pod brojem 9.2 (to je neka prirodno plava nijansa). Garnier kosta oko 350 din. a Revlon 850 din.

Aurin hidrogen jos uvek nisam probala,kupila sam ga na preporuku radnice u parfimeriji. U pitanju su hidrogeni od 6 i 9%  i svaki kosta 150 din.

U julu sam kupila dve prelepe letnje haljinice,iako nisu u aktuelnim bojama,ja ih obozavam. Obe su crno bele i savrsen su dnevni outfit. Haljinica sa srcima kupljena je u Takko i kostala je 2500 din.,a druga je iz Orsay-a i platila sam je 3000 din. na snizenju.

Suprug me je obradovao ovom prelepom teksas jaknicom.....I am in love :) Kupljena je u NewYorker-u :*

I za kraj,ali ne i manje vazno je acessories. 
Ocigledno je da moj suprug zna sta volim pa mi je kupio ovaj prelepi pink novcanik :) Dobar novcanik je potreban svakoj zeni (jos ako je pun...savrseno :):) ). Kupljen je u Metrou.

Ovu ogrlicu kupila sam na snizenju u Takko i platila sam je 400-500 din.
Prstencic (do pola prsta) kupila sam u lokalnoj bizuterijskoj radnji za 100 din.


                                  Sta vam se najvise dopada od mojih noviteta i da li i sta i vi koristite?               
                                                                    Do sledeceg citanja :*

Коментари

  1. Predivan new in. Posebno mi se sviđa jaknica i nyx paleta koja mi je tiha patnja :)

    ОдговориИзбриши
  2. Svaka cast za supruga, bas se obradujem kada procitam tako nesto :-)
    Bas ti je lep blog, ugodan i topao, nadam se da ces biti jos uspesnija :-)
    A ovaj Balein dezodorans je najbolji koji sam do sada koristila, ne stiti od prekomernog znojenja, ali od neugodnih mirisa je najefikasniji kao i ostali Balea iz te 48h "familije". Oni sa 24h zastitom sam primetila da su brze izgubili moc zastite.
    Mnogo pozdrava, Alekta*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala mnogo na tim divnim recima!!!! Drago mi je da ti se svideo moj blog. Podrska mi jako puno znaci.
      Veliki pozdrav :*

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije II

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Tecni puderi za mesovitu kozu

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije