Aura Correct Me tecni korektor


Aura Correct Me tecni korektor kupila sam ne zbog potrebe vec zbog zelje da ih isprobam jer su dosta hvaljeni na blogosferi.

Aura Correct Me je tecni korektor namenjen prikrivanju podocnjaka i nepravilnosti na kozi.


Pakovanje je isto kao kod Absolute Matte tecnih ruzeva,u pitanju je providna plasticna tubica sa klasicnim sundjerastim koso secenim aplikatorom. Naravno da necete do kraja moci da iskoristite korektor bas zbog tog pakovanja,jer ce na dnu ostati dobar deo proizvoda koji necete moci izvaditi,sto je inace i slucaj kod svih ruzeva i sjajeva u ovakvoj ambalazi.


Aplikator omogucava lako nanosenje korektora na lice,ne morate koristiti posebnu cetkicu u tu svrhu i mozete ga utapkati prstima. Ja korektor na podocnjake nanesem aplikatorom u vidu tackica koje razmazem ili cetkicom ili beauty blenderom. Moze se naneti pre ili posle tecnog pudera. Ja ga koristim nakon tecnog pudera jer mi daje bolji efekat.

Proizvodjac kaze:"Tečni korektor bogate, kremaste formulacije omogućava optimalno prekrivanje nepravilnosti kože pri čemu je veoma pogodan za područje podočnjaka. Lako se nanosi pružajući veoma prirodan izgled. Izdvaja se pre svega zbog svoje postojanosti i činjenice da se ne sakljupa u finim linijama pa sett-ovanje puderom u prahu ili kamenim puderom nije neophodno."

Moj utisak o ovim korektorima je veoma dobar jer dobro prekriva podocnjake,brzo se susi,ne nakuplja se u sitne borice i ne isusuje tu osetljivu regiju oko oka. Odlicno prekriva nepravilnosti na kozi u vidu bubuljica,crvenila,veoma je postojan i ne oksidira.


Korektori se mogu naci u 6 nijansi od 301 do 306,od kojih su prve tri toplog podtona a druge tri hladnog.

301 Vanilla - najsvetlija topla nijansa,zuto/neutralna
302 Pastel Beige - srednja tamna topla nijansa,zuto/neutralna
303 Caramel Cream - najtamnija medju toplim zuckastim nijansama
304 Fair - najsvetlija hladno/ruzicasta nijansa i ubedljivo najsvetlija medju ovih sest i mislim da bi odgovarala jedino izrazito belo tenu
305 Cool Ivory - srtednja tamna hladna nijansa ali je i ona veoma svetla
306 Natural - najhladnija tamna nijansa. Nije previse tamna,jer generalno gledano svetlija je od nijanse 303.


Nijanse korektora su veoma dobro odabrane,tako da odgovaraju razlicitim tipovima koze,od najsvetlije pa do tamne. Moj izbor je 302 Pastel Beige koji savrseno odgovara mom svetlijem tenu.

Kolicina:7ml
Cena:435 din. u DM-u


Коментари

  1. Ja ga jos uvek nisam probala. Pretpostavjajm da bi meni takodje odgovarao 302, ili mozda cak i 301...

    Pozdrav

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam se dvoumila izmedju 301 i 302 jer na onom svetlu u parfimeriji nisam mogla tacno da odredim koja mi nijansa najvise odgovara ali sa nijansom 302 nisam pogresila. 301 je ipak previse svetla za mene iako imam svetliji ten.

      Избриши
  2. Steta sto Aure nema u mom gradu u Bosni :/ a svasta mi se njihovo svidja!
    I moram ti reci da ja uspijem potrositi ruzeve i sjajila u takvoj ambalazi do kraja... Pred sami kraj skinem onu plastikicu/gumu sto je na samom otvoru tube...treba malo vremena i zivaca ali se uspije skinuti i onda se proizvod potrosi do kraja... doduse rijetko mi se desi da neku nijansu uspijem potrositi ali kad se desi uradim to...Pokusaj :)

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Tecni puderi za mesovitu kozu

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije

Balea Q10 okoloocna krema protiv bora