NEW IN #16

Sa ovim postom toliko kasnim da pojedini proizvodi vec imaju svoje recenzije, dok sam o ostalim stekla kompletne utiske, tako da cu danas biti veoma kratka jer uskoro cete citati o njima.

 Prvo cu predstaviti proizvode koje najvise koristim. Maybelline Fit Me Matte+Poreless tecni puder u nijsani 130 koji se savrseno stapa sa mojim tenom, daje mat zavrsnicu, srednje prekrivne moci. Rimmel Stay Matte puder u kamenu lepo setuje puder i matira ten.

 Aurine trepuske su vec toliko puta isprobane i odlicne su. Trend It Up je nov brend na nasem trzistu i od svega najvise paznje mi je privukao njihov ajlajner u olovci. Avon bazom za senku sam prezadovoljna, predhodnu nisam uspela da potrosim jer se zgusnula, pa sam odmah nabavila drugu.

Polako postajem zavisna Real Tecniques cetkicama ali realno cetkica za oci nikada dosta, a ove dve za sencenje i blendovanje su prosto savrsene.

Ako pratite moj blog verovatno vec znate za moju saradnju sa korejskim brendom Benton i predpostavljam da ste procitali recenzije ovih proizvoda, a za one koji to jos uvek nisu evo linka do pomenutih recenzija https://goo.gl/mj4Wtw  i  https://goo.gl/KErF2W

Kreme za depilaciju su nesto sto ja veoma cesto koristim, a pored onih koje cesto kupujem i koje sam vec spominjala na blogu, ovog puta uzela sam Balea kremu jer je bila nesto na snizenju i cisto da joj dam jos jednu sansu jer ranije mi nije odgovarala.

Kosili sampon nikada do sada moje dete nije koristilo, moja greska jer ja sam uz ovaj sampon odrasla, obozavala ga i obozavam ga jer njegov miris vraca u detinjstvo. Schauma sampone cesto koristim i sve sam ih isprobala ali ovaj sa keratinom mi je ubedljivo najbolji.

Kako se na nasem trzistu pojavio toliko hvaljeni brend Aussie tako sam "potrcala" u DM po 3 Minute Miracle regenerator a da li sam odusevljena ili ne uskoro cete procitati u nekom od narednih postova. Natura Siberica Oblepihka masku za kosu jos uvek nisam probala ali sam cula dosta pozitivnih komentara.

Balea i dalje nastavlja da nas iznenadjuje predivnim gelovima za tusiranje, trenutno se ne mogu odluciti koji mi je drazi. Isto vazi i za Fa kupku za decu koja prelepo mirise i neverovatno peni, sto decu najvise i raduje.

Garnier Neo dezodorans nije los ali mi je mnogo bolji zeleni, dok je Nivea odlicna a i mirise na njihovu cuvenu plavu kremu.

Da li treba ista govoriti o ovom divnom, predivnom Versace Crystal Noir parfemu !?! Ljubav koja se ne moze opisati <3 Muzic zna najbolje a ja se ne bunim :) :)

Evo i Fashion dela.... Jakna i prstencici su produkt saradnje sa Zaful-om, kosulje su iz Newyorker-a, dzemper, farmerke i pidzama sa zvezdicama su Takko fashion i to verovali ili ne deciji model a ja visoka 175cm usla u nju :) i torbica je kinez :)





                   Kako vam se cine moji noviteti  i imate li iskustva sa nekim od pomenutih proizvoda?

Do narednog citanja :*
M.M.

Коментари

  1. Odlican post! Ima zaista dosta noviteta, uskoro cu isprobati Aurine trepavice, svi ih hvale! https://50nijansiroze.blogspot.rs/?m=1

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga :) :*
      Ja uvek imam dilemu koje Aurine trepavice uzeti jer bih najradije sve isprobala :) :)

      Избриши
  2. Super ti je post.Svaki post vijerno citam i divim se samo tako nastavi
    https://kraljicadrameblog.wordpress.com/2017/11/04/muke-zvane-studentski-dom/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala :) Drago mi je kad cujem da ima vernih pratioca mog bloga i zahvaljujem od srca <3 <3

      Избриши
  3. Fantastican post, uzivala sam dok sam citala...veliki pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  4. Super post :) I kod tebe ima dosta noviteta, uživala sam <3 Versace parfem moj omiljeni i takodje kupljen od supruga za godišnjicu. Ahh kako oni znaju sta volimo :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Jovana 😘 Nije teško usrećiti ženu, samo je treba slušati 😃🤣😃

      Избриши
  5. Pa wow,toliko proizvoda.Odusevljavas! http://kostadinovic95.blogspot.rs/2017/11/balea-losion-sa-bademovim-uljem.html?m=1

    ОдговориИзбриши
  6. divni proizvodi, definitvno mi je parfem zapao za oko jer ga i ja imam i koristim dugo :) celo leto je cekao svoj red da dodje na ponovno koriscenje :)

    pretplatila sam se na tvoj blog, ako zelis pogledaj moj

    oazalepote.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Jelena 😘
      Što se parfema tiče napokon je došao red na njega jer sam u poslednjih nekoliko godina ludovala za Escadom 😃

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Aura Absolute Matte

Tecni puderi za mesovitu kozu

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije