Benton Snail Bee High Content Mask Pack - Korejske maske za lice

Korejska kozmetika polako postaje vazan deo u nezi moje koze. Sve vise zena sirom sveta koristi korejsku kozmetiku ali mislim da su njihove maske ipak najzastupljenije i to ne bez razloga.


Benton Snail Bee High Content Mask Pack namenjena je svim tipovima koze pa i onoj osetljivoj i problematicnoj.
Maska je izradjena od cistog pamuka i natopljena puzevom sluzi i pcelinjim otrovom koji su poznati po svojim antibakterijskim i lekovitim svojstvima. Puzeva sluz duboko neguje i hidrira iritiranu kozu, dok ekstrat pcelinjeg otrova pomaze u poboljsanju tona i teksture koze.
Ova maska je funcionalni, visenamenski proizvod koji obezbedjuje efekat hladjenja, umirujuceg, hidratizirajuceg i osvezavajuceg dejstva, utice na smanjenje bora i na lifting koze.


Nacin upotrebe:
Nakon ciscenja i toniranja, masku pazljivo otvoriti i staviti na lice izbegavajuci osetljiva podrucja oko ociju i usana. Drzati od 20 do 30 minuta i i zatim masku skinuti sa lica a onu nazovimo tecnost koja je preostala na licu blago umasirati u kozu dok se potpuno ne apsorbuje.
Maska se koristi jednom nedeljno ili kad god osetite da vam je vasoj kozi potrebna jaca nega.

Savet:
Ne bacajte odmah kesicu iz koje ste izvadili masku jer se unutar nje moze naci dovoljna kolicina proizvoda koji prstima mozete naneti na kozu vrata, grudi i ruku a koja ce vam te delove uciniti lepsim jer utice na zatezanje i poboljsava tonus koze.


Ova maska je odlicna za sve one koje ne zele previse da se trude iliti isprljaju a zele odlican i odmah vidljiv efekat na kozi. Ja ove Sheet maske zovem Instant maske jer one zapravo to i jesu. Velika pomoc ukoliko putujete, mozete je koristiti uvek i svugde.

Ovakva vrsta maski je napravljena od tanke pamucne tkanine prilagodjena obliku lica sa otvorima za oci, nos i usta i natopljena je u serum bogat aktivnim sastojcima za negu koze. Sheet maska je poput kucnog Spa tretmana koji ce vas brzo ulepsati, osveziti i negovati. Veoma je jednostavna za upotrebu i daje instant rezultate.


Istog dana kada sam dobila ovu Benton masku morala sam odmah da je probam i mogu reci da odlicno hidrira kozu. Drzala sam je nekih dvadeset minuta i nakon sto sam je uklonila preostali sadrzaj sam blago utrljala u kozu. Celog dana mi je lice bilo mekano, sveze i hidrirano. Kako proizvodjac preporucuje drzanje maske u frizideru ukoliko zelite osecaj hladjena na kozi, tako sam i uradila i zaista je divan osecaj, posebno po ovoj vrucini. I cini mi se da mi je posle "hladne" maske lice izgledalo odmornije i svezije.

Maska vam nece u potpunosti zameniti kremu ili serum ali ce lepo hidrirati kozu. Kako se ovakva vrsta maske ne ispira odlicno je resenje ukoliko putujete jer se uvek nadje mesta za jednu kesicu. Daje fine i brze rezultate, cenovno veoma pristupacna i moze se nabaviti na komad ili u pakovanju od 10 kom.

Treba obratiti paznju na ovu vrstu maski jer je poznato koliko zene u Aziji polazu racuna na negu svoje koze i za nju biraju samo ono najbolje.

Da li koristite Sheet maske za lice i koje? Da li ste probale korejske maske? Zelela bih da cujem vase utiske. 

Do narednog posta :*
M.M.


Коментари

  1. Svaka cast na postu ;) Sto se mene tice, trebalo bi mi puno vremena da probam maske takvog sastava :)

    missymj.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zasto!?! Maska je zaista odlicna. Vec koristim dva korejska proizvoda brenda Benton i u kvalitet ove maske uopste nisam ni sumnjala.
      Hvala mnogo na pohvalama i na komentaru :* <3

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije II

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije

Rival de Loop Natural Touch Concealer - korektor