Natural Wealth Vitamins for the hair


Natural Wealth suplementi za kosu vec dugo cekaju svoju recenziju jer sam se malo olenjila, a i ovo vreme mi bas nesto ne ide na ruku. Promene vremena na mene uzasno uticu, no kako to nije tema ovog posta, da odmah predjemo na stvar.

Vitamini su veoma vazan deo nase ishrane, jer njihova nedovoljna kolicina brzo ce se manifestovati na vasoj kozi, kosi, noktima.... Osim vitamina C, za koji svakodnevno na televiziji slusamo da ga treba unositi u dovoljnim kolicinama kako bi smo se zastitili od prehlade, virusa, da je dobar za kozu, on je dobar i neophodan i za zdravu kosu, trebamo unositi i kompleks vitamina B, vitamin A, vitamin E, cink .... Oni pomazu brzem rastu kose, cineci da sama vlas bude otpornija, jaca i sjajnija.

Cesto farbanje i feniranje veoma lose uticu na izgled vlasi, kosa postaje suva i ostecena, sa ispucalim vrhovima. Steta se tesko popravlja, zato je neophodno unositi dovoljno vitamina i minerala za kosu ali nikako ne smemo preterivati jer posledice mogu biti ozbiljne (ukoliko se radi o suplementima kao
dodacima u ishrani).

Ukoliko smatrate da ne unosite ishranom dovoljno vitamina, a maske za oporavak kose vam ne daju zeljeni efekat, uvek mozete kupiti gotov proizvod.


Natural Wealth vitamini za kosu - moje iskustvo

Prosle godine negde u prolece stanje koze, kose i noktiju mi se naglo pogorsalo tj. koza mi je postala dehidrirana a kosa uzasno suva, cak mi se i perut pojavio, nokti do tada bas jaki, poceli su da se listaju i lome. Kako neko vreme uz adekvatnu negu taj problem nisam mogla da resim, posegla sam za suplementima koji su se pokazali kao pravo resenje.


Natural Wealth vitamini za kosu dolaze u teglici od cvrste plastike koja sadrzi 60 tableta, poprilicno velikih i teskih za gutanje. Pije se jedna tableta dnevno, najbolje uz obrok. Moze se naci u bolje snabdevenim apotekama i kosta oko 1300 dinara.

Namena: "Biotin, cink i selen doprinose odrzavanju normalne kose. Bakar doprinosi odrzavanju pigmentacije kose i koze. Biotin, niacin, jod i cink doprinose odrzavanju normalne koze. Cink i selen doprinose odrzavanju normalnih noktiju. Vitamin B6 doprinosi normalnom metabolizmu proteina, dok magnezijum i cink doprinose normalnoj sintezi proteina. Folna kiselina doprinosi normalnoj sintezi aminokiselina."


Prve promena videla sam na kozi koja je postala vidno zdravija, sjajnija i manje "suva", dok za neke vece rezulate, bar sto se kose tice moracete da koristite ove suplemente nesto vise od mesec dana. Imam tu srecu da mi kosa brzo raste ali upotrebom ovih vitamina cinimi se cak i brze, manje se lomila i kidala. Nokti su povratili svoju cvrstinu i manje se listaju. Naravno, mora proci malo vise vremena kako bi se videlo neko znatno poboljsanje u samoj teksturi kose i njenom kvalitetu.

Nikako ne preporucujem koriscenje samo suplemenata kao dodatak ishrani, vec se potrudite da se zdravo i raznovrsnije hranite i unosite sto vise vitamina.

Napomena: Trudnice i dojilje bi trebalo da se posavetuju sa lekarom pre upotrebe bilo kog preparata. Oboleli od Vilsonove bolesti treba da izbegavaju upotrebu ovog proizvoda.
Ne sme se prekoraciti preporucena dnevna doza.


Sastav: Magnezijum, Proteini soje, Suvi prah mrke alge, Niacin, Cink, Gvozdje, Pantotenska kiselina, Mangan, Vitamin B-6, Bakar, Folna kiselina, Biotin, Selen, Vitamin B-12.

Ne sadrzi: kvasac, psenicu, mleko i mlecne preradjevine, laktozu, secer, konzervanse, vestacke boje i ukuse, natrijum ( manje od 5mg po dozi).

Da li koristite neke od suplementata kao dodatak ishrani i kakva su vasa isksustva?

Do narednog posta :*
M.M.

Коментари

  1. Super post draga. Novi post na mom blogu. Ako želiš komentarisi.


    justindream004.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Gledam godinama unazad ovako neke vitamine u tabletama za kosu ali nikako da se odlucim na kupovinu. Sad kada citam da je neko zadovoljan, moracu i ja da kupim :)

    Tako ja to

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam od zaista velikog izbora u apoteci po preporuci uzela Natural Wealth vitamine i nisam se pokajala. Odlicni su :) Nadam se da ce i tebi odgovarati :)

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije

Essence Sun Club Matt Bronzing Powder

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

Fagor - Mini blender Coral SB-250

Schauma Phyto-Caffeine i Cream&Oil šamponi