Blippo Kawaii Box Review and Giveaway


Da li znate da postoji kutija puna preslatkih stvarcica, koja nam dolazi iz Japana? Zove se Kawaii Box  i sadrzi mix 10-12 posebno odabranih kawaii proizvoda koji stizu na vasu adresu. Postarina je besplatna, a mesecna pretplata je izmedju 19,80$ i 17.90$ , zavisno od toga na koliko meseci zelite da se pretplatite.

Sadrzaj kutije vise odgovara mladjoj populaciji, mada se i za nas starije nadje po nesto :) Ja sam uzela samo privezak, ostalo je pripalo mom sinu :)

Pre nego sto nastavim dalje, moram izraziti svoje zaljenje jer zbog nesavesnog rada nase poste u Srbiji, proslog meseca nisam dobila moju veoma zeljenu Japan Candy Box tako da je i neko od vas ostao bez svoje ali evo u saradnji sa divnim ljudima iz Japana ispravicu tu gresku, samo sto cete ovog puta dobiti Kawaii Box. Na kraju posta, putem Rafflecopter aplikacije, mozete se prijaviti ukoliko zelite da dobijete nekoliko divnih kawaii proizvoda.


Popcorn okitoki notebook set  je mali notes smesten u plasticnoj kutijici koji uvek mozete poneti sa sobom jer zauzima veoma malo mesta. Sadrzi olovku i kanap kojim mozete notes okaciti na zid. Takodje sadrzi i preslatke stikere kojima ce se deca veoma obradovati. Set dolazi u cetiri boje, a na vama je samo odabrati onu koja vam najvise odgovara.


Ice cream cone charm je savrsen za ljubitelje sladoleda i slatkisa. Izgleda kao pravi mini sladoled sa sve kornetom, tri kugle sladoleda, pa cak i prelivom na vrfu. Privezak je napravljen od cvrste pene i moze se koristiti kao privezak za kljuceve, telefon, novcanik ....


Ghost family ink pen je nesto sto se meni najvise svidelo. Veoma lepo pise i izgleda tako slatko. Cak se i ono sto ste napisali moze obrisati gumicom koja se nalazi na vrhu olovke. Nasa mala monster olovka :) Dolazi u pet boja i svaka ukljucuje preslatkog duha sa smesnim izrazom lica i razlicitim emocijama.


Hi-Chew chewy candy - White soda - slatkis koji je davne 1975 postao kulturna ikona u Japanu. Cilj je bio da se napravi slatkis koji na prvu izgleda kao zvakaca guma ali posle postaje sve meksi i meksi tokom zvakanja, kao karamel bombone. Hi-Chew bombone su mnogo socnije od obicnih bombona. Mogu se naci u razlicitim ukusima. Ove od nazivom White soda nisu previse slatke ali su veoma ukusne i socne.

Kao sto sam u pocetku rekla, moj sin je veoma srecan prisvojio kutiju ali je i njemu i meni zao sto nije bilo vise njihovih divnih slatkisa.

Evo i proizvoda koje neko od vas moze osvojiti.


Prijave se vrse iskljucivo preko Rafflecopter aplikacije. Organizator je taj koji pobedniku salje kutiju. Darivanje je internacionalno.

a Rafflecopter giveaway

P.S. Nagradna igra je zavrsena! Dobitnica divne Kawaii Box je Tamara Dzonic! Cestitam!!! Molim Tamaru da mi se javi sa svim potrebnim podacima kako bih sponzoru nagradne igre prosledila iste.

Do narednog posta:*
M.M.Kawaii Box

Коментари

  1. Citala sam vec postove o ovoj kutiji, preslatka je skroz. A privezak mi se najvise svidja naravno :)

    Tako ja to

    ОдговориИзбриши
  2. Diiivno je sve :) Odavno želim ovu i onu sa slatkišima :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Takodje, mada ludim sto me je postar zeznuo za Japan Candy box....necu je prezaliti😡

      Избриши
  3. Odlican post! Mnogo mi se dopada!
    Imam novi post o teorijama zavere, poseti moj blog ako mozes, znacilo bi mi mnogo : http://darkdiaryd.blogspot.com

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije II

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije

Rival de Loop Natural Touch Concealer - korektor