L`Oreal Super Liner Gel Inteza


Već duže vreme koristim ovaj gel ajlajner tako da je došlo vreme da napišem par reči o njemu. Čitajući veliki broj recenzija bila sam ubeđena da će se i meni u potpunosti dopasti ali.....ono što mene nije oduševilo je pigmentacija. Više o tome u nastavku posta.

Pakovanje me je osvojilo na prvu. Izgleda veoma luksuzno i elegantno. Mala okrugla staklena teglica sa zlatnim poklopcem koji daje tu dozu elegancije. Uz ajlajner dolazi i četkica koja je veoma upotrebljiva, više volim ovakav tip četkica nego one uglaste jer ovom lakše i pravilnije izvučem željenu liniju.

Pakovanje sadrži 2,8 grama što je sasvim dovoljno jer se sporo troši, trajaće vam čitavu večnost.

Što se tiče samog ajlajnera, on je crn ali ne intezivno crn kako sam se ja nadala - upravo je ovde reč o lošoj pigmentaciji. Nije on uopšte loš, da se razumemo ali da biste dobili lepu crnu boju morate ga naneti u dva do tri sloja. Pre njega sam koristila Alverde gel ajlajner koji je imao upravo tu intezivno crnu boju kada ga nanesete na kapak i osuši, pa mi je trebalo vremena da se naviknem na ovaj. Tekstura je kremasta, lako se nanosi i brzo se suši, tako da nećete imati problema sa preslikavanjem na kapak. Veoma je postojan, ne miče se sa mesta sve dok ne odlučim skinuti make up.

Imam spuštene kapke i malo mi je teže da nanesem ajlajner onako kako ja to želim, tako da najlakše željeni izgled postižem ili olovkom (problem sa preslikavanjem) ili gel ajlajnerom. Otud moja ljubav prema ovoj vrsti ajlajnera.

Evo swatch-eva:
Leva i desna linija nanet ajlajner u dva sloja, srednja jedan sloj
Opran vodom i sapunom ali se i dalje dobo drži
Evo kako izgleda 

Zadovoljna sam ovim ajlajnerom, da je samo malo bolje pigmentacije bio bi savršen. Dodatni plus je i četkica koja se dobija uz njega. Ja sam ga kupila na sniženju u DM-u i platila 850 dinara.

Kako vam se čini ovaj ajlajner? Da li ga je neko od vas probao? Kakvi su vaši utisci?

Do narednog posta :*
M.M.

Коментари

  1. Probala, i proslijedila... Pigmentacija 0 bodova! Ali zato mi je njihova olovka odlična 😊

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Toliko te je razočarao :( Pigmentacija jeste loša ali se to da popraviti iz par poteza :) Njihovu olovku nisam probala, mada sam ranije samo olovke i koristila. Moraću da pogledam :)

      Избриши
  2. Jako lepe slike i predivan post,pa ako zelis uzvrati follow jako bi mi znacilo♥♥♥

    ОдговориИзбриши
  3. Ja obozavm glade svece, pomirisala sam je u dm i odusevila me je , post je super :)
    ako zelis mozes pogledati moj blog
    http://taschaprincess.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije II

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Tecni puderi za mesovitu kozu

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije