Fagor - Mini blender Coral SB-250

Fagor je španska kompanija koja se bavi direktnom prodajom preko mreže saradnika ili direktno u njihovim izložbenim salonima, kojih ima u svim većim gradovina na području celog Balkana. U svom proizvodnom programu nudi sve od kuhinjskog posuđa, kuhinjskih aparata pa do aparata za negu lepote.

Ponudu i više o njihovim proizvodima možete pogledati na sajtu Fagor Srbija .

Ja ću vam danas predstaviti mini blender, savršeni Easy and go model, koji sam nedavno dobila od kompanije Fagor. Kako moj sinčić i ja obožavamo smoothie, poklon je došao u prave ruke :)


"Blender SB-250 je predivno dizajniran i praktičan mini blender za Vaše svakodnevne kulinarske aktivnosti."

Blender je smešten u lepoj i čvrstoj kartonskoj kutiji, zaštićen od oštećenja. Sadrži plastičnu čašu u koju se stavljaju sastojci kao i dodatni poklopac sa otvorom koji možete staviti kad je napitak spreman i poneti sa sobom. Poklopac odlično funkcioniše,tako da vam se neće desiti da vam se tečnost prospe u torbi ili autu.

Blenderi predstavljaju najbolje što moderna tehnologija ima da ponudi jer vam omogoćavaju da veoma lako i brzo dobijete ukusne i zdrave napitke. Može se koristiti za obradu voća i povrća, tako da vam samo ostaje da sami odlučite da li ste više za smoothie,šejk ili isto tako ukusnu čorbicu. Odličan je i za pripremu kašica za bebe i za razne sosove. Za šta god da se odlučite, znajte imaćete savršeno zdrav obrok ili užinu.

Karakteristike:
  • Blender za manje doze
  • Kapacitet o,5 l
  • Posuda od TritanTM BPA-free materijala
  • Pogodan za smoothie, dijetalne, vitaminske i proteinske napitke
  • Jedna brzina rada
  • Snaga 250 W
  • Napon napajanja 230 V
  • Učestanost 50 Hz
Upotreba:
Otvorenu posudu blendera staviti na ravnu površinu, napuniti namirnicama po želji vodeći računa da ne pređete maksimalno dozvoljeni nivo. Zavrnite nosač noža blendera na posudu i okrenuti je na dole. Postavite posudu blendera na glavni deo aparata i okrenite je u smeru kazaljke na satu da bi se fiksirala za aparat. Da biste uključili aparat pritisnite dugme i držite ga, jer dokle god držite dugme aparat radi, čim pustite prestaje sa radom. Kada završite sa radom odvojite posudu blendera od glavnog dela aparat, postavite je na ravnu površinu, odvrnite nosač noža i na njegovo mesto zavrnite poklopac posude blendera.

Aparat je veoma jednostavan, funkcionalan, brz, ne zauzima puno mesta i lako se pere. Evo šta smo moj sinčić i ja prvo pripremili ( naravno po njegovom receptu :) , ja sam samo seckala ).... Stavili smo iseckanu i oljušćenu jabuku, krušku, bananu, divlje kupine i malo vode iiiiiiii dobili zdrav i ukusan sokić.

Evo još nekoliko ideja..... Ukoliko ne volite ukus grejpfruta ( a svi znamo koliko je zdrav ) dodajte u vaš sokić dve, tri kriščice uz ostalo "slatkasto" voće, neće se ni osetiti. Ja volim ponekad da dodam i kašičicu domaćeg meda. Možete koristiti sveže voće ili zaleđeno.... ja uvek u zamrzivaču imam jagode, kupine, maline, borovnice, ribizle, aroniju jer nešto od ovoga uvek dodam u sokić. Kako smo svi u kući veliki ljubitelji spanaća, neretko se desi da u smoothie ubacim i sveže listove spanaća, savršenstvo ( ko je probao zna o čemu govorim ). Umesto vode, koja je tečna osnova, možete koristiti i kokosovo ili bademovo mleko, jogurt itd. Može se dodati i chia seme, lanene, ovsene, sojine pahuljice itd. , ko voli može dodati i sladoled mmmm. Mogućnosti su velike samo pustite mašti na volju, ne možete pogrešiti.

Ukoliko još uvek nemate blender a planirate da ga kupite, na sajtu Fagor Srbija možete poručiti ovaj koji sam vam predstavila za 4550,00 RSD.

Evo nekoliko recepata za one koji blender koriste prvi put....
  • Zeleni smoothie ( za 1 osobu ) : Dve šolje svežeg spanaća izblendirati sa čašom vode, pa dodati jednu bananu, jedan mango i šolju ananasa i sve zajedno ponovo izblendirati. Vodu dodati po potrebi.
  • Smoothie sa grejpfrutom: Izblendirati pola grejpa, jednu bananu, jednu mandarinu ( da bude slatka ) ili četvrtinu pomela, kašičicu meda i čašu vode.
  • Tropski mix: U blender staviti jednu bananu, šolju ananasa, papaju ili mango, sladoled od vanile, šolju mleka i pola šolje kokosovog mleka. Sve izblendirati i ukrasiti kokosovim brašnom.
  • Smoothie od bobičastog voća: Izblendirati dve banane, šolju borovnica ili kupina ili malina ili jagoda ( možete i mešavinu šumskog voća ), šolja vode ili mleka.
  • Čorba od bundeve: Iseći bundevu na krupne kocke, staviti u šerpu zajedno sa dva,tri praziluka srednje veličine, dodati vodu i ostaviti na srednoj temperaturi da se kuva. Kada je gotovo, bundevu i praziluk staviti u blender sa malo vode u kojoj se kuvalo i izblendirati. Vratiti u šerpu, začiniti po ukusu, dodati peršun i još vode do željene gustine i ostaviti da se još malo kuva. Čorbicu služiti toplu uz dodatak kisele pavlake i suncokreta.

Nadam se da sam uspela da vam bar malo dočaram funkcionalnost ovog odličnog aparata koji, osim što vam olakšava spremanje ukusnih napitaka, pomaže i da se zdravo hranite.

Ako želite da pročitate još mojih ideja za zdrav a ukusan "obrok" ili želite da podelite vaše sa mnom, pišite mi u komentarima ili u inbox-u a ja ću vaše recepte objaviti na blogu :)

Da li i vama blender predstavlja proizvod bez koga ne možete da zamislite dan i koje kuhinjske aparate vi najčešće koristite?

Do narednog čitanja :*
M.M.








Коментари

  1. Super izgleda. Bas sam u potrazi za nekim blenderom. Moj se nazalost polomio.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Odlican je. Ja sam pre njega koristila jedan veci, malo starije proizvodnje koji je veoma dobro radio ali ovaj mini blender je nezamenljiv. Veoma je lak za upotrebu i odrzavanje i neverovatno je kako izblendira sve sto se stavi u njega, cak se i ne osete ni one sitne semenkice od kupina i malina. Pogledaj ovaj Fagorov, verujem da ce ti odgovarati. 😃

      Избриши

  2. Excellent read, I simply passed this onto a colleague who was doing a little analysis on that. And he truly purchased me lunch as a result of I found it for him smile So let me rephrase that: Thanks for lunch! Anyway, in my language, there should not a lot good source like this.
    Alpha Force Testo

    ОдговориИзбриши
  3. The intercourse power is the Paravex Male Enhancement psychophysical talents that consist of a sturdy physical disposition, and mental orientation. The sexual urge relies upon upon the mental components, even as the condition of bodily fitness determines one's real overall performance on the mattress. One's performance at the mattress is classified by means of the length of.For more ==== >>>>>> http://t-rexmuscleadvice.com/paravex-male-enhancement/

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Aura Absolute Matte

Tecni puderi za mesovitu kozu

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije