Empties = potroseno i baceno

Zdravo drage moje! Nadam se da vam ovo lose vreme nije pokvarilo raspolozenje! Moram da priznam da se ja po malo dosadjujem,pa rekoh da napisem ovaj dugo odlagani post o potosenim proizvodima. Evo sta se to potrosilo u poslednje vreme....

Najvise se ,naravno trose gelovi za tusiranje....bar je tako kod mene a evo i njih:
  • Nivea Creme Coconut kremasti gel za tusiranje prelepog mirisa kokosa,lepo neguje,nije mi potrebna neka dodatna nega posle ovog gela tipa mleko ili losion za telo.
  • Nivea Harmony Time kremasti gel za tusiranje sa negujucim mlekom badema i mirisom latica bele ruze - kao sto sam rekla,volim kremaste gelove bas zbog cinjenice da ne moram posle da se dodatno mackam,jos ako mirisu ovako lepo onda je to pun pogodak. Ja sam zaljubljenik u Niveu jos od malih nogu.
  • Yves Rocher Jardins du Monde Carambole gel za tusiranje prelepog,osvezavajuceg citrusnog mirisa koji najvise podseca na pomorandzu. Ovo je prvi njihov gel koji sam probala i mogu reci da je odlican.
  • Balea - sta reci za njihove gelove za tusiranje...osim da su fenomenalni,za svaciji ukus,prelepih mirisa i ambalaze koja te prosto privlaci da kupis proizvod. Evo dva koja sam potrosila i ne mogu reci koji lepse mirise: - Balea kupina i ljubicica
                     - Balea hibiskus i nektarina
  • DM Saubar 2in1 sampon i gel sa mirisom jagode jeste deciji ali ko ce mu odoleti - mirisacete celog dana na bombone od jagoda
  • Rossmann Lilliputz sa mirisom maline - mirise na sveze maline,ako odgovara detetu odgovara i mami (mora mama malo da pozajmi :) )

Kad smo kod tela,evo jos jednog proizvoda:
  • Avon Body Scrub Lift&Firm Ice - piling za ucvrscivanje tela,stvara osecaj hladjenja,malo je grublji ali je odlican.

Kao sto verovatno vec znate,ja za depilaciju ruku koristim iskljucivo kreme,a evo i dva moja omiljena brenda:
  • Veet krema za depilaciju sa esencijalnim uljima za suvu i normalnu kozu -ne izaziva iritacije,crvenilo,brzo i potpuno uklanja dlacice ostavljajuci kozu glatkom i mekanom na dodir. Koristim Veet kreme vec dugo godina i sa njima nikada greske.
  • Eveline Sensitive krema za depilaciju sa arganovim uljem i alojom za osetljivu kozu - mogu reci da je u rangu sa Veet kremom. Probala sam celu njihovu liniju krema za depilaciju i sve su mi odlicne.

Sto se nege kose tice,evo nekoliko proizvoda koje sam potrosila:
  • Garnier Ultra Doux balzam sa uljem argana i kamelije za negu suve i bezivotne kose - na moje veliko iznenadjenje,bolji balzam od vecine koje sam probala. Miris mi i nije bas omiljen,podseca na mesavinu biljnih cajeva.
  • InSight Damaged Hair maska za kosu - kao sto i sam naziv kaze namenjena je nezi ostecene kose,odlicno radi svoj posao,ekonomicna u svakom smislu (veliko pakovanje,mala kolicina proizvoda dovoljna za celu kosu,veoma dugo ce vam trajati i cenovno veoma pristupacna)
  • Syoss Oleo Rich maska na bazi ulja za veoma suvu,slamnatu kosu - moj favorit,zao mi je sto je vise ne mogu nigde naci. Odlicno oporavlja kosu,vraca joj mekocu i sjaj,lako se oblikuje kosa nakon nje.....ma savrsena maska.

Za nokte,naravno tu je Aura uljani odstranjivac laka za nokte koji trosim u nenormalnim kolicinama. Odlicno i lako uklanja lak i ne isusuje nokte.

Od proizvoda za lice potrosila sam:
  • Byphasse gel za ciscenje lica namenjen svim tipovima koze. Odlican gel,veoma dobro cisti kozu i ne isusuje je sto mi je veoma bitno.
  • Bioten Skin Moisture piling krema sa medom i cesticama kostice kajsije za normalnu i kombinovanu kozu - trebalo mi je vremena da se naviknem na ovaj tip pilinga i za moju kozu lica je suvise blag,tako da sam ga koristila nekada i dva puta dnevno i jedino mi je tada odgovarao. Inace je dobar kao svakodnevni cistac ali za neki jaci piling koze nije. Ovo je drugo pakovanje koje sam potrosila,nije ponovljena kupovina vec sam ga dobila na poklon....ipak sam ja za malo jace pilinge.
  • Bioten Skin Moisture maramice za ciscenje normalne i kombinovane koze - proizvod bez kog ne mogu zamisliti uklanjanje sminke. Kao zaljubljenik u ove maramice mogu reci da odlicno uklanjaju sminku,ciste lice,dodatno ga ne maste i ne ostavljaju lepljiv osecaj na kozi.

Da spomenem i dva sjaja za usne koje sam prosto obozavala i koje sam koristila bez ikakve druge sminke na licu,samo da dodam malo sjaja usnama,a to su Avon sjajevi Nectar Shine i Pale Pink Shine. Vec dugo ih imam i red je da se bace :(

Za kraj malo mirisa...
  • Just Cavalli parfem -  zenstven,elegantan miris,idealan za vece
  • Balea dezodorans sa mirisom tresnje je jedan od mojih omiljenih koji uvek imam u zalihama. Volim Balea dezodoranse,probala sam par mirisa i ne planiram tu da stanem :)
  • Garnier Mineral 5 Protect je dezodorans koji me je razocarao,ne pruza obecanu zastitu od znojenja,ostavlja tragove na odeci i da ne nabrajam vise...

To bi bilo sve sto se potrosenih proizvoda tice....

                    Da li volite da citate ovakve vrste posta? Koji su to proizvodi koje i vi koristite?

Do narednog posta :*
M.M.


Коментари

  1. Super ti je post,nastavi da praviš takve postove 😘
    Za sad nisam naišla ni na jednu Baleinu kupku da mi se nije svidela,zaista božanstveno mirišu...Ove Bioten maramice su po mom mišljenju jedne od najboljih maramica za skidanje šminke,od drugih obično dobijem crvenilo...
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  2. Nije da se samo kod tebe brzo trose proizvodi za tusiranje, to je ista stvar i kod mene. Volim da koristim vise proizvoda za tusiranje ali oni svejedno se brzo potrose :D Just Cavali je mnogo dobar parfem i volim takve note parfema :D

    ОдговориИзбриши
  3. Obozavam Baleine tusiralice i stalno ih kupujem :)
    Trenutno trosim Byphasse gel za umivanje i odlican je!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja uvek u rezervi imam neku Balea tusiralicu :) i nikada ih dosta :) :)

      Избриши
  4. Анониман04 мај, 2016 21:29

    Letos sam probala jednu Eveline kremu za depilaciju i izazvala mi je gadnu alergiju, svrab, osip, itd, sad imam Velneinu kremu i ona mi je super. Just Cavalli Her je izuzetan parfem, nenametljiv, damski, sad si me podsetila koliko je dobar :), vraticu mu se nekad sigurno. Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bas mi zao sto ti Eveline krema ne odgovara 😞 meni je odlicna...

      Избриши
    2. Bas mi zao sto ti Eveline krema ne odgovara 😞 meni je odlicna...

      Избриши
  5. Trenutno trošim baš taj gel od nektarine i hibiskusa, predivno miriše kao i ostale Balea tuširalice :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Uvek sam u problemu kada treba da odaberem neki Balea gel za tusiranje....svi mirisu prelepo ☺

      Избриши
  6. Dopada mi se sve, prošlo leo sam potrošila dve ove niveice kokos, ima jednu i za ovo leto, Balea je uvek dobra a ovaj Bioten mi je najbolji piling ikad :)

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije II

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije

Rival de Loop Natural Touch Concealer - korektor