New In #9

Ovaj post nije cisto kozmeticki,vec na kraju ima i svoj fashion deo....


Da ne duzim previse,pocecu od radnje gde najcesce kupujem kozmetiku....naravno,svi vec znate da je to DM.
Da spomenem prvo paketic koji sam od njih dobila,a u pitanju su dva Balea proizvoda.
Balea losion za telo sa vitaminom E i suncokretovim uljem,namenjen nezi normalne koze.
Iako se u mojoj kuci najcesce koristi Balea tecni sapun sa mlekom i medom,ovaj gel za tusiranje nisam probala,mogu reci da mirise lepo....kao i vecina Balea kupki.



Proizvod kome ni ja nisam mogla odoleti,a veoma je popularan medju blogerima,je Ebelin Konjac sundjer za lice. U pitanju je prirodni proizvod koji se sastoji od biljnih vlakana korena biljke konjac obogacene prahom zelenog caja. Pruza nezan efekat masaze i stiti kozu od slobodnih radikala.
Afrodita Clean Phase pena za ciscenje namenjena je normalnoj do masnoj kozi,sadrzi hijaluronsku kiselinu i ekstrat limuna,ne sadrzi alkohol.



Balea maska za kosu sa vanilom i bademom pruza intezivnu negu iscrpljenoj kosi i daje joj svilenkast sjaj. Ne sadrzi silikone. Od vecini maski se razlikuje po teksturi,veoma je retka,rekla bih kao mleko za telo. Veoma je lepog mirisa,dominira vanila.
Still balzam kamilica i aloe vera za neznu i osetljivu kosu.



Na poklon sam dobila Get Beauty gel za tusiranje i piling za telo sa lavandom.



Kod drage Tijane na blogu Sreca je zdravlje osvojila sam divnu nagradicu:dve Oriflame The One tecne senke sa metalik efektom u ljubicastoj i sivoj boji i Avon paleticu senki.



Sa dolaskom proleca moja koza je nacisto poludela,tako da pored prvih alergijskih reakcija na kozi pojavile su se i neke bradavice na ruci koje sam sanirala upravo ovim Rederma melemom koja sadrzi 12 domacih lekovitih biljaka i ni jednu sinteticku supstancu,100% prirodan proizvod. Koristi se protiv virusnih bradavica i infekcija koze. Ima bas jak miris mentola.



Evo i fashion dela.....
Dve veoma lagane prolecne bluzice Takko Fashion.....bela sa teget prugicama i belom cipkom na ramenima sa dugim rukavima i siva sa cipkanim ledjima u beloj boji sa tri-cetvrt rukavima.


Bez majcica sa prugicama i sarene cvetne helanke kupljene u lokalnom butiku.



Za Osmi mart sam dobila i ove divne New Balance patike :)



I to bi bilo ali....postar uvek zvoni dvaput :) Da li ima vece srece za jednog blogera nego kad na vratima ugleda postara sa paketicem....

Tako sam ja od divnih ljudi iz La Roche-Posay dobila promotivni paketic za negu osetljive koze: Lipikar Huile Lavante ulje za tusiranje,Lipikar Lait mleko za telo,Fiziolosko mleko za ciscenje lica,Toleriane Teint matirajuci penasti puder i hidrirajuci vodeno kremasti puder u nijansi 03 Honey Beige i Anthelios XL SPF 50+ krema za lice.


Toliko od mene ovog puta.

                                     Sta vam se najvise dopalo i koju recenziju bi ste voleli prvo da citate?

Do narednog posta :*



Коментари

  1. Fina kupnjica :)
    Koristim vec dugo Balea mleko za telo i mogu reci da je dosta slicno Niveinom.
    Takodje imam u kupatilu Balea kupkicu kao i Afrodita penu, kupkom sam zadovoljna a penom ne :) :3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala :) Balea mleko za telo jos nije doslo na red za koriscenje ali ce uskoro :) Afroditinu penu pocela sam nedavno da koristim,pa cu videti.....

      Избриши
  2. Ove Avonove senke su izuzetne, a zanima me Afroditina pena :) Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da,Avon senke su odlicne :) Afrodita penu pocela sam nedavno da koristim,potrebno je jos malo vremena za neki potpuni utisak :)

      Избриши
  3. ta Balea maska za kosu savrseno mirise i pruza super efekat kosi :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mirise prelepo,bas onako morski :) Meni je kosa bas suva,tako da mi ne pruza neku super negu ali je bolja od vecine kod kojih placamo samo ime a kvalitet ispod proseka.

      Избриши
  4. Cekamo recenziju La Roche zezalica :)

    ОдговориИзбриши
  5. Probala sam ovu REDERMA melem za bradavice. Imam sitne na vratu i oko stomaka i posle mesec dana nije mi ni jedna otpala tako da sam odustala id kiriscenha. Ove oriflame senke su super. Poz

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Treba biti uporan sa melemom,maze se nekoliko puta dnevno....namenjen je virusnim bradavicama i one ne otpadaju vec se od melema povlace. Za klasicne bradavice postoji u apoteci odlicno sredstvo koje se koristi par dana i veoma je uspesno jer pomaze da bradavice sasuse i otpadnu (ne znam naziv ali pitaj jer nema previse takvih proizvoda po ceni do 300din ). A mozes probati i obloge od jabukovog sirceta,garantovano pomaze. Pozz

      Избриши
  6. LRP proizvodi su fantastični, koristim njihovu effaclar kolekciju i super je. Koliko je ova afroditina penica, deluje baš zanimljivo?

    Poseti moj blog frauleind.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Effaclar liniju i ja koristim od nedavno i odlicna je 😊 Afroditina pena je 569din. u DM-u,nije losa 😊

      Избриши
  7. Super ulovljene stvarčice, sve se čini baš divno!

    http://redheads-diary.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  8. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije II

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Tecni puderi za mesovitu kozu

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije